Teşekkür ederimmHayırlı olsun
Ben usenirim gi o kadar yazmaya. En kestirme nasıl yazarım diye bakıyorum. Seninkini de okuyamadım vallahi uzundu. Yalan demiyim.Sondaki etiketi gördümBanyo lavabosunun hortumunu değiştirdik. Dolabın içini ve içindekileri sildim yerleştirdim. Yıkanacaklardı yıkadım yatmadan onları da yerleştiririm. Banyoyu sildim.
Sonra evi bir güzel süpürdüm. Halıları silecektim gözüm kesmedi hepsini kaldırdım yıkamaya göndereceğim.
Koltuk kılıflarını çıkardım makine sırası henüz onlara gelmediği için kenarda bekliyorlar. Koltuğun derisini sildim süngeri koyup üzerini anca 4 çarşafla kapatabildim. Yastık kılıfları yıkandı kurumayı bekliyor. Mobilyaların örtülerini topladım yıkanmayı bekliyor. Hepsini sabunlu bezle silip silikonlu suyla pis pis kokuttum(çok kötü kokusu var) Bütün evi sildim( dip değil de köşe yaptım). Ev terliklerimizi elde yıkadım. Seccade yanında 2 kazakla yıkandı. Yatağı bir kaç saat havalandırdım. Nevresimleri değiştirdim. Banyo paspasları ayak havluları yıkanıyor. Beyaz çamaşırlar kurudu onları kaldırdım. Siyahlardan kuruyanlar yanımda katla beni diyor. Balkonda renkli çamaşılar üşüdük içeri al bizi diyor. Bulgur pilavı yaptım. Kaç hafta önce aldığımı hatırlamadığım mor lahanayı doğrayıp turşu yaptım. Sigara, namaz, banyo, yemek ve kahve molalarım oldu. Aklıma gelenleri yazdım.
terliksuu bak böyle yazacaksın ki çok görünsün
Ben usenirim gi o kadar yazmaya. En kestirme nasıl yazarım diye bakıyorum. Seninkini de okuyamadım vallahi uzundu. Yalan demiyim.Sondaki etiketi gördüm
Bugünü kendime kuaföre gitme, saç kestirme, kıldan tüyden işlerle uğraşma günü ilan ettim. Valla çok iyi geldiGünaydııııın can kuşum... tek temizlik günümden sevgiler, saygılar....sabah kalktım bulaşık makinesini boşaltıp birkaç kirli bardağı yerleştirdim. Kaşıklığı temizledim. Yatağımı topladım. Planım
Dolaptaki çamaşırlara bakıp dağınıklık varsa kaldırmak
Bugünkü çanta düzenleme ödevi
Hafta içinden cam silme, pencere kulbu silme ve (varsa) kalorifer borusu silme ödevi
Banyo lavobosunu ovmak
Yapabilirsem pasta Yapıcam
Sona güldüm . Böyle yazacan deyince.terliksuu madem okumadın niye güldün bakim sen .
Hayırlı olsunBugün de ödevler kaldıyine ev bakmaya gittik nasipse yarın almak için işlemlere başlıyoruz ilk boşlukta topluca yapiciğim ödevleriiii
Teşekkürleer tüm isteyenlere nasip olsun inşallahHayırlı olsun
Bi dünya iş yapmışsın bak bi sürü.Banyo lavabosunun hortumunu değiştirdik. Dolabın içini ve içindekileri sildim yerleştirdim. Yıkanacaklardı yıkadım yatmadan onları da yerleştiririm. Banyoyu sildim.
Sonra evi bir güzel süpürdüm. Halıları silecektim gözüm kesmedi hepsini kaldırdım yıkamaya göndereceğim.
Koltuk kılıflarını çıkardım makine sırası henüz onlara gelmediği için kenarda bekliyorlar. Koltuğun derisini sildim süngeri koyup üzerini anca 4 çarşafla kapatabildim. Yastık kılıfları yıkandı kurumayı bekliyor. Mobilyaların örtülerini topladım yıkanmayı bekliyor. Hepsini sabunlu bezle silip silikonlu suyla pis pis kokuttum(çok kötü kokusu var) Bütün evi sildim( dip değil de köşe yaptım). Ev terliklerimizi elde yıkadım. Seccade yanında 2 kazakla yıkandı. Yatağı bir kaç saat havalandırdım. Nevresimleri değiştirdim. Banyo paspasları ayak havluları yıkanıyor. Beyaz çamaşırlar kurudu onları kaldırdım. Siyahlardan kuruyanlar yanımda katla beni diyor. Balkonda renkli çamaşılar üşüdük içeri al bizi diyor. Bulgur pilavı yaptım. Kaç hafta önce aldığımı hatırlamadığım mor lahanayı doğrayıp turşu yaptım. Sigara, namaz, banyo, yemek ve kahve molalarım oldu. Aklıma gelenleri yazdım.
terliksuu bak böyle yazacaksın ki çok görünsün
Yok kuzum. Ne beter hastalıkmış anlamadım. Allah beterinden korusun yine de tabi. Sanki soba tütmüşte içinde kalmışım gibi tıkanıyorum bazenLimonsuzzcay düzelmedin mi daha limonsuz?
Kaynanan geliyormuş kızBen hu aralar kendimi dünyanın en temiz ev sahibi hissediyorum.Geçen pazartesi günü hava çok soğuktu ve fırtına vardı sanırım kuşlar üşütmüş bir olup balkona m.çmışlardı. Baktım silmekle arınacak gibi değil aldım cifi elime balkon mermerlerini ve demirlerini fırçaladım. Yağmur da yağıyordu alt katlar farketmedi.
Ama 4 tane stor yıkamam lazım 2 si acil öyle zor geliyor ki.az biraz gaz versenize bana yarın yıkayayım.
Yok kuzum. Ne beter hastalıkmış anlamadım. Allah beterinden korusun yine de tabi. Sanki soba tütmüşte içinde kalmışım gibi tıkanıyorum bazen
Bronşite cevirirsin kız bı gitsen keşkeYok kuzum. Ne beter hastalıkmış anlamadım. Allah beterinden korusun yine de tabi. Sanki soba tütmüşte içinde kalmışım gibi tıkanıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?