Hayır olsun abla benle yapılcak 10/10 luk aktivite zaten bir şeyler yemekgidelim bişeyler yeriz diyorum
Teşekkür ederim bonusum
Hoşgeldiniz. Tercih meselesi ben direk adımla açmış bulundum hesabıBurda gerçek işin yazılmıyor sanırım bende çakma işim bulayım kendime
O oyunu hic sevmiyorum ben kurması 5 dakka oynaması 10 saniye resmenSelamlar herkese
Sabah oğlum 1 saat kadar uyudu
Hemen kahvaltı hazırladım️
Yatağı topladım️
Beslenmesini hazırladım️
Kahvaltısını yaptırdım️
Giydirdim️
Bende hazırlandım çıktık️
Eve dönüşü parkta oynadı biraz 5 gibi eve geldik️
30 dk dinlendim saat 17 30 oldu
Eşim 6 da gelirim dedi
Yemek olarak taze fasulye düşünmüştüm ama yetişmez dedim
Biraz tavuk vardı onları dittim️
Bulgur pilavı yaptım️
Biberler vardı az yağda Domates sarımsak soslu onları pişirdim️
Şuan sofra hazır yemekler de pişti çol şükür elhamdülillah️
Çamaşır yıkıcam bi posta
Oğlum da benimle oyna diyor eşim gelene kadar Biraz onunla oynıcam buz kırma oyunu diye bi oyun aldık eğlenceli baya
Bende Ardayı 10 haziranda ögrenmistim şubat gösteriyodu 29 ocakta dogdu. Zaman ne hızlı 9 yasını gecti simdiAllah nasip kısmet ederse bende şubata denk geliyor gönül
HoşgeldinizYoyooooo onlardan değilimhoş buldum
Teşekkür ederim İlknur
Teşekkür ederim
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımmAllah nasip kısmet ederse bende şubata denk geliyor gönül
Evet öyle oluyor birazO oyunu hic sevmiyorum ben kurması 5 dakka oynaması 10 saniye resmen
Bende Ardayı 10 haziranda ögrenmistim şubat gösteriyodu 29 ocakta dogdu. Zaman ne hızlı 9 yasını gecti simdi
Annemle ablaEllerine sağlik kimle sardın
Bende köyde annemin asmalarından topladım bi poşet şimdi haşlıyorum yarın akşam sararım inşallah 1 kg kadar yaprak var 2 pişirimlikte benimki olur
Hoş buldum sizde hoş geldinizHoşgeldiniz
30 yaşındayım 5 aylık oğlum var
Akrep burcuyum. İstanbul da yaşıyorum
Üye olmadan önce de bakıyordum siteye herkesin nick kullandığını görünce kendim de öyle açtımHoşgeldiniz. Tercih meselesi ben direk adımla açmış bulundum hesabı
Adım ilknur 30 yaşındayım 2 oğlum var ev hanımıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?