- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
Hoş geldinHoş buldum Bende sade2 çocuklu ev hanımıyım,33yasindayim,yay burcuyum
Bende balkondakilere ilaç vardı onu attım tezgahta da yok artık demek ordan geliyorlarmışCanım ben tarçın döktüm geçtiği yollara. O mu işe yaradı bilmiyorum ama gittiler.
Ben ben benSaat 1.30 da kim benle maratona gelir
Namaz kılıp başlıcam bende daha başlayamadımSaatte 13.31 mis
Köy dediğün bağ mı kız. Bu kadar sık köye mi gidilir yavEvi havalandırdım, yatağımızı topladım, ortalığı topladım, ahsenin kahvaltısını yaptırdım kaldırdım, kek yaptım köye geldim yine
14.00 te gidelim mi o zaman. Allah kabul etsin şimdidenNamaz kılıp başlıcam bende daha başlayamadım
Anlaştık14.00 te gidelim mi o zaman. Allah kabul etsin şimdiden
Yok len ne bağı bizim burda bağ yokKöy dediğün bağ mı kız. Bu kadar sık köye mi gidilir yav
sen ankaradamıydın sweet ben yine unuttumYok len ne bağı bizim burda bağ yokyakın yavrum yakın 7 km dedim ya 2 adım yer
Allah allah bulaşık makinesinin filtrelerini devamlı temizliyo musunuzYa ben bide temizlik yapmayi bilmiyorum sanirim, yapiyorum, anneminki gibi mis gibi kokmuyor mesela o da benim hevesimi kiriyor :)
Bide bulasik makinasinda yumurtali bulasik yikanmamasina ragmen yumurta kokuyor bu da sinir bir sey
Yoo tatlı bela olabilir bak cok tatlıyım cünküKarabela yap
Tamam ora bizde bağ oluyorYok len ne bağı bizim burda bağ yokyakın yavrum yakın 7 km dedim ya 2 adım yer
Hadi gidiyoruzBaşliyorumAktif Lora
İnsanın kafasını karıştırma yaTamam ora bizde bağ oluyor
Bizim bağ 30km
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?