HoşgeldinizHoş buldum Bende sade2 çocuklu ev hanımıyım,33yasindayim,yay burcuyum
Benim bildirim önceden geliyordu çok bildirim geldiği için kapattım, bildirim ayarı aç kapa yapınca bozuldu sanırım her defasında siteye giriyorum bildirim gelmiyor bana.Buraya gelen mesajlarin telefona düşmesi için bişey yapılabiliyor mu .yoksa her defasında siteye girmem mi gerekiyor
Forum seçeneklerinde bildirim ayarı var ordan bakabilirsinizBulamadım bildirim gelecek bölümü her defasında girmek durumunda kalıyorum siteye mesaj varmı diye
Baktım hepsi açık ama gelmiyor demekki herkese aynıForum seçeneklerinde bildirim ayarı var ordan bakabilirsiniz
Yapıyoruz bi saat sonra aynı oluyo ev her seferinde söyleniyorum bosa yapıyorum diyeHerkese selamlar, Hepinizi tebrik ediyorum, ben evden calisiyorum ama bir vakit bulup evi temizlemiyorum. 16 aylik bebek var coraplarinin alti siyah siyah evin icinde dolasincakendimde o gucu bulamiyorum, bos zamanimda da tv izliyotum veya yemek yapiyorum veya geziyorum. asla temizlige ayiracak vaktim kalmiyor hepinize cok ozeniyorum
Benim 10 sene oldu heralde üyelik açalı bilmiyodum açtım öyle ismimle. Kendime uygun bi nick bulursam bende degistiriyim adımıÜye olmadan önce de bakıyordum siteye herkesin nick kullandığını görünce kendim de öyle açtım
Ya ben bide temizlik yapmayi bilmiyorum sanirim, yapiyorum, anneminki gibi mis gibi kokmuyor mesela o da benim hevesimi kiriyor :)Yapıyoruz bi saat sonra aynı oluyo ev her seferinde söyleniyorum bosa yapıyorum diye
Yaşanacak kadar temizse boşver gücün oldugunda yaparsın
hoş geldiniz,Ya ben bide temizlik yapmayi bilmiyorum sanirim, yapiyorum, anneminki gibi mis gibi kokmuyor mesela o da benim hevesimi kiriyor :)
Bide bulasik makinasinda yumurtali bulasik yikanmamasina ragmen yumurta kokuyor bu da sinir bir sey
Karabela yapBenim 10 sene oldu heralde üyelik açalı bilmiyodum açtım öyle ismimle. Kendime uygun bi nick bulursam bende degistiriyim adımı
Asıp mı attın harbiEvi topladım yemeğimi koydum ikindiden sonra çok üşeniyorum yemeğe.
Camasir astım attım
Ev supurup silinecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?