- 12 Haziran 2019
- 19.646
- 121.018
- 598
- 37
Videolar bende hala açılmıyor ya
Bizimki de öyle bizde köye gidiyoruz diyoruzŞimdi bizim evimiz Kırıkkale merkezde. Anamın babamın ebelerimin dedelerimin köyü de merkeze 7 km uzaklıktayani teyzem, ananem falan köyde oturuyorlar
Teşekkür ederim canım
Ahhaha orayı kaçırmışım o kadarda degildir sanki ya eve ayakkabıyla girmiyolarsaDemek öyle ilknurçoraplar siyah diyor
Tamam sen o zaman kendi memleketinde oturuyosunŞimdi bizim evimiz Kırıkkale merkezde. Anamın babamın ebelerimin dedelerimin köyü de merkeze 7 km uzaklıktayani teyzem, ananem falan köyde oturuyorlar
250 cm benim boyu evet genel olarak uzunluk böyle evlerde ama sonucta sen ölcü verip yaptırıyorsun ne sacmaArkadaşlar bir sorum olacak yeni taşındım bilenler biliyor perde yaptırdım tüm eve ama güneşliklerim çok az da olsa kısa gelmiş ve perdeci diyor son uzunluk bu şimdi size sorum şu duvarlarinizn uzunluğu kaç sizin güneşlikleriniz kaç cm
Heee bak bilmiyordum onuO üzüm bağ
Domates biber vs ektiğin yere de bağ denir kayseride
Duvardan duvara mı yaptırdın da kısa geldi. Yoksa pencere mi açık kalıyorArkadaşlar bir sorum olacak yeni taşındım bilenler biliyor perde yaptırdım tüm eve ama güneşliklerim çok az da olsa kısa gelmiş ve perdeci diyor son uzunluk bu şimdi size sorum şu duvarlarinizn uzunluğu kaç sizin güneşlikleriniz kaç cm
Aynen kendi memleketim. Ahahahah ben bağa gittik deyince üzüm bağı sanıyordum hepAhhaha orayı kaçırmışım o kadarda degildir sanki ya eve ayakkabıyla girmiyolarsa
Tamam sen o zaman kendi memleketinde oturuyosunsero köye bağ diyo onlarda herkesin bi bağ evi varmıs aslında bildigin köy evi
250 cm benim boyu evet genel olarak uzunluk böyle evlerde ama sonucta sen ölcü verip yaptırıyorsun ne sacma
Benim 2 95 uzunlukAhhaha orayı kaçırmışım o kadarda degildir sanki ya eve ayakkabıyla girmiyolarsa
Tamam sen o zaman kendi memleketinde oturuyosunsero köye bağ diyo onlarda herkesin bi bağ evi varmıs aslında bildigin köy evi
250 cm benim boyu evet genel olarak uzunluk böyle evlerde ama sonucta sen ölcü verip yaptırıyorsun ne sacma
Uzunluk kısa geldi genişlik değil yani pencerelerim yere kadardir biraz açıkta kalıyorDuvardan duvara mı yaptırdın da kısa geldi. Yoksa pencere mi açık kalıyor
Oo baya uzunmus genel standart ölcü 2.50 2.60 oluyomus perde bakmaya gittigimde perdeci demisti banada ama sonucta ölcü alınıp yapılmadı mı bide güneşlik öyleyse cok takılma ya tüller iyi dursundaBenim 2 95 uzunlukay Allah'ım sağlık olsun ama yeni ev aksilikleri bitmiyor yaa içim şişti perdelerde 2 85 yapılmış ve yapan bana dedi son uzunluk bu ama 3 25 e kadar varmış uzunluk başka yere sordum eşim asla degsitrmezz nsl ikna edecem bilmiyorum yani sadece güneşlikleri degsitrmem lazm şimdi olmasa bile ilkk firsatta
Aaaa ben eni sandım. Dışardan gözüküyor mu ki alttan. O zaman can sıkıcı ben olsam perdeciye itiraz ederim. 10 cm de az değilUzunluk kısa geldi genişlik değil yani pencerelerim yere kadardir biraz açıkta kalıyor
Ben güneşlik lerimi duvardan duvara yaptırmadım, camın ölçüsündenn biraz, fazlaVen rkadaşlar bir sorum olacak yeni taşındım bilenler biliyor perde yaptırdım tüm eve ama güneşliklerim çok az da olsa kısa gelmiş ve perdeci diyor son uzunluk bu şimdi size sorum şu duvarlarinizn uzunluğu kaç sizin güneşlikleriniz kaç cm
Ben güneşlik lerimi duvardan duvara yaptırmadım, camın ölçüsündenn biraz, fazlaVen rkadaşlar bir sorum olacak yeni taşındım bilenler biliyor perde yaptırdım tüm eve ama güneşliklerim çok az da olsa kısa gelmiş ve perdeci diyor son uzunluk bu şimdi size sorum şu duvarlarinizn uzunluğu kaç sizin güneşlikleriniz kaç cm
Eşimin köyünde de bostan diyolarO üzüm bağ
Domates biber vs ektiğin yere de bağ denir kayseride
Bağa gel bostana gel ablaEşimin köyünde de bostan diyolar
Yeni bitmemiştir inşallahutealaBen en son maratona gitmişidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?