Düzenli Evimiz & Hayatımız

Demek öyle ilknur çoraplar siyah diyor
Ahhaha orayı kaçırmışım o kadarda degildir sanki ya eve ayakkabıyla girmiyolarsa
Şimdi bizim evimiz Kırıkkale merkezde. Anamın babamın ebelerimin dedelerimin köyü de merkeze 7 km uzaklıkta yani teyzem, ananem falan köyde oturuyorlar
Tamam sen o zaman kendi memleketinde oturuyosun sero köye bağ diyo onlarda herkesin bi bağ evi varmıs aslında bildigin köy evi
250 cm benim boyu evet genel olarak uzunluk böyle evlerde ama sonucta sen ölcü verip yaptırıyorsun ne sacma

Duvardan duvara mı yaptırdın da kısa geldi. Yoksa pencere mi açık kalıyor

Aynen kendi memleketim. Ahahahah ben bağa gittik deyince üzüm bağı sanıyordum hep

Benim 2 95 uzunluk ay Allah'ım sağlık olsun ama yeni ev aksilikleri bitmiyor yaa içim şişti perdelerde 2 85 yapılmış ve yapan bana dedi son uzunluk bu ama 3 25 e kadar varmış uzunluk başka yere sordum eşim asla degsitrmezz nsl ikna edecem bilmiyorum yani sadece güneşlikleri degsitrmem lazm şimdi olmasa bile ilkk firsatta

Oo baya uzunmus genel standart ölcü 2.50 2.60 oluyomus perde bakmaya gittigimde perdeci demisti banada ama sonucta ölcü alınıp yapılmadı mı bide güneşlik öyleyse cok takılma ya tüller iyi dursunda

Ben güneşlik lerimi duvardan duvara yaptırmadım, camın ölçüsündenn biraz, fazla

Ben güneşlik lerimi duvardan duvara yaptırmadım, camın ölçüsündenn biraz, fazla
Boyunu soruyosan mermere kadar ben öyle istedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…