- 29 Ağustos 2021
- 799
- 3.577
- 63
Evet tülerim guneslikleri nazaran daha iyi hata mutfak ve çocuk odasındaki tam uzun tül yani aslında çok kötüyümOo baya uzunmus genel standart ölcü 2.50 2.60 oluyomus perde bakmaya gittigimde perdeci demisti banada ama sonucta ölcü alınıp yapılmadı mı bide güneşlik öyleyse cok takılma ya tüller iyi dursunda
Adam diyor son uzunlugum bu dedim bana başta deseydin pencereni kapatmaz diye demi amaAaaa ben eni sandım. Dışardan gözüküyor mu ki alttan. O zaman can sıkıcı ben olsam perdeciye itiraz ederim. 10 cm de az değil
2,95 dediğin mermere kadarmı evlerin yerden tavana kadar yüksekliği zaten 3 mt. OlurBenim 2 95 uzunlukay Allah'ım sağlık olsun ama yeni ev aksilikleri bitmiyor yaa içim şişti perdelerde 2 85 yapılmış ve yapan bana dedi son uzunluk bu ama 3 25 e kadar varmış uzunluk başka yere sordum eşim asla degsitrmezz nsl ikna edecem bilmiyorum yani sadece güneşlikleri degsitrmem lazm şimdi olmasa bile ilkk firsatta
İyi gecelerİyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin
Nereye gidiyosun limonsuzYarın bütün gün dışarıda olacağım ve canım çıkacak yine
Yani deseydi mademEvet tülerim guneslikleri nazaran daha iyi hata mutfak ve çocuk odasındaki tam uzun tül yani aslında çok kötüyümev taşıma stresi üstüne geçen ay regl olmadım dün yeni oldum onun verdiği gerginlik çocuklarım aşırı zor yaramaz eve yeni tasindik aksilik bitmiyor bişey tamamlandı başka yerden bir eksik çıkıyor veya yapılan bsy bozuluyor ne blym çok üst üste olduu
Adam diyor son uzunlugum bu dedim bana başta deseydin pencereni kapatmaz diye demi ama
Ben bisi anlamadım aha saat 3 olmuş mutfak dağınık ev dağınık biseyler oluyo ama sghxjsYeni bitmemiştir inşallahuteala
Sen niye uyumadınız handenndiYani deseydi madem
Geçmiş olsun canm sıcak tut geçer inşallahGünaydın kızlar
Cam acık yatmıstık belim sırtım acıkta kalmıs nasıl tutulmuş insallah gecer hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?