Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oo baya uzunmus genel standart ölcü 2.50 2.60 oluyomus perde bakmaya gittigimde perdeci demisti banada ama sonucta ölcü alınıp yapılmadı mı bide güneşlik öyleyse cok takılma ya tüller iyi dursunda
Evet tülerim guneslikleri nazaran daha iyi hata mutfak ve çocuk odasındaki tam uzun tül yani aslında çok kötüyüm ev taşıma stresi üstüne geçen ay regl olmadım dün yeni oldum onun verdiği gerginlik çocuklarım aşırı zor yaramaz eve yeni tasindik aksilik bitmiyor bişey tamamlandı başka yerden bir eksik çıkıyor veya yapılan bsy bozuluyor ne blym çok üst üste olduu
Aaaa ben eni sandım. Dışardan gözüküyor mu ki alttan. O zaman can sıkıcı ben olsam perdeciye itiraz ederim. 10 cm de az değil
Adam diyor son uzunlugum bu dedim bana başta deseydin pencereni kapatmaz diye demi ama

2,95 dediğin mermere kadarmı evlerin yerden tavana kadar yüksekliği zaten 3 mt. Olur

Mutfağı topladım
Kullanmadıklarımı erzak dolabına koydum
Ocağı sildim
Buzdolabının dışını sildim hatta üstündeki magnetleri de düzeltip fazla olanları attım
Bütün evi süpürdüm
2 balkonu süpürdüm/ düzenledim/ camlarını dıştan sildim
Eşimin 2 iş pantolonunun tadilatlarını yaptım (2 saat sürdü)
1 tane normal pantolonunun paçasını kısalttım
Ayakkabılığı düzenleyip sildim
Dış kapıyı sildim
Kapının önünü düzenledim çöpleri attım
Küçük odayı topladım
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Küçük kilimleri ve silme bezlerini makineye attım çalıştırdım sabah asarım

Yani deseydi madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…