- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.555
- 798
- 29
Burda bağ denirİnsanın kafasını karıştırma yabahçe de bari yani sweet orası gercekten sizin köyünüz mü onu bilmek istiyoruz yaşadıgın yerle köyün aynı yerde mi sweetgirlcandy
Yaşanacak kadar temizse boşver
Tesettür giyim önerebileceğiniz güvenilir sayfa var mıönerilerinizi bekliyorum
Geçmiş olsun sero çok muydu çözülenler? Ne yaptın onlarıSabah resmen işe uyanmışım ya.
Dün yaprakları dondurucuya koyarken kapağı tam kapatmamışım sanırım. Ötmedi de Üstünde ünlem işareti yanıp sönüyormuş ama fark etmedim. Her şey erimiş çözülmüş.
Gerisini siz hayal edin
Biraz kıyma ve doğranmış etler vardı kuşbaşı, yemeklere makarnaya kullanırım diye küçük küçük paketlemiştim onlar bayağı erimiş bonus.Geçmiş olsun sero çok muydu çözülenler? Ne yaptın onları
Bazen nasipten çıkıyor iyi kurtarmışsınBiraz kıyma ve doğranmış etler vardı kuşbaşı, yemeklere makarnaya kullanırım diye küçük küçük paketlemiştim onlar bayağı erimiş bonus.
Onları kavurdum tekrar porsiyon olarak ayırdım. Muffin kalıplarınadonunca artık börekte vs kullanırım dedim.
Allah'tan üst raf çözünmeye başlamış aşağılar bi tık daha iyiydi.
Kızım sabah çorba istedi Allâh razı olsun sabah sabah çorba ne alaka dedim bi demek donudurucuyu açmam lazımmış
Et suyunu alırken fark ettim
Kırıkkalesen ankaradamıydın sweet ben yine unuttum
Bağ demek asma yapraklarının olduğu yer değil miTamam ora bizde bağ oluyor
Bizim bağ 30km
Şimdi bizim evimiz Kırıkkale merkezde. Anamın babamın ebelerimin dedelerimin köyü de merkeze 7 km uzaklıktaİnsanın kafasını karıştırma yabahçe de bari yani sweet orası gercekten sizin köyünüz mü onu bilmek istiyoruz yaşadıgın yerle köyün aynı yerde mi sweetgirlcandy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?