Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah kalktım
Yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım
Babam ugradı ona bi kahve yaptım gitti
Çocuklarla eşimi bırakıp spora gittim
Geldim kendime kahvaltı hazırladım yedim
Mutfağı topladım
Eşim bizim yatağı toplamış ama sözde toplamasa daha düzgün dururdu neyse ona bisey demedim
Evi süpürdüm
Dün akşam mutfak camı cam balkonu iki odanın camını silmiştm
Perdelerini attım yıkamaya
Simdi bi kahve iccem ama üşeniyorum yapmaya eşlik eden var mı

Şansıma bakın ya tam elektrik süpürgesini getirdim halıyı süpürecektim çalıştırdım birden durdu kablo kokusu çıktı hemen kapatıp fişini çektim sanırım bir şeyler oldu yandı mı acaba daha temizlik yarıda kaldı bende halıları gırgırla yaptım yerleri sildim, çamaşırlar yıkandı kuruyanları katlayıp yerleştirdim, wc banyoyu çamaşır suyu ile yıkadım duşa kabini yıkadım. Mutfağı topladım temizledim tezgahı çamaşır suyu ile yıkadım tezgahım bembeyaz ve çok dikkat etmeme rağmen lavabo içi sararma oluyor çamaşır suyu ile geçiyor ama çok sık dökmek istemiyorum ellerim mahvoluyor egzama sağolsun

Tesettür giyim önerebileceğiniz güvenilir sayfa var mı önerilerinizi bekliyorum

Moda selvim ve sefamerveden alışveriş yaptım moda selvim daha iyi kıyafet ölçüleri düzgün yazıyor olmazsa İade yapabiliyorsun para hesabına sorunsuz yatıyor.
Modanisa var ama ondan hiç bişey almadım.

Geçmiş olsun sero çok muydu çözülenler? Ne yaptın onları

16.20 de bi mola verdim.
Misafir odası, salon ve balkondaki koltukların yastıklarını kaldırdım, detaylı süpürdüm
Oturma odasına koltuk örtüsü serdim.
Halıyı süpürdüm.
Yerleri süpürdüm
Yerleri elimle sildim.
Uzanamadığım yerleri mopla sildimm
Sehba, cam önleri, kapı ve tv nin tozunı aldım.
Duvarlarda lekeler vardı uzanabildiklerimi sildim.
Duvar çıtalarının ve tabloların tozunı aldımm
Vestiyeri düzenleyip içini süpürdüm, aynasını sildim
Balkon halısını süpürdüm, sehbaların tozunı aldım, yeri sildim
Yatak odasının tozunu aldım, cam önünü sildim
Halıyı ve yeri süpürüm yeri elimle sildim
Yatağın altını mopla sildim

Allah'ım inşallah bişey unutmadım. Devamı akşam

Geçmiş olsun sero çok muydu çözülenler? Ne yaptın onları
Biraz kıyma ve doğranmış etler vardı kuşbaşı, yemeklere makarnaya kullanırım diye küçük küçük paketlemiştim onlar bayağı erimiş bonus.
Onları kavurdum tekrar porsiyon olarak ayırdım. Muffin kalıplarına donunca artık börekte vs kullanırım dedim.

Allah'tan üst raf çözünmeye başlamış aşağılar bi tık daha iyiydi.
Kızım sabah çorba istedi Allâh razı olsun sabah sabah çorba ne alaka dedim bi demek donudurucuyu açmam lazımmış
Et suyunu alırken fark ettim

Bazen nasipten çıkıyor iyi kurtarmışsın

İnsanın kafasını karıştırma ya bahçe de bari yani sweet orası gercekten sizin köyünüz mü onu bilmek istiyoruz yaşadıgın yerle köyün aynı yerde mi sweetgirlcandy
Şimdi bizim evimiz Kırıkkale merkezde. Anamın babamın ebelerimin dedelerimin köyü de merkeze 7 km uzaklıkta yani teyzem, ananem falan köyde oturuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…