- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
Geç anlıyorsun Allah israilin belasını versinHavuzdayim dedin ya ne hocası yav
Geçmiş olsun canmDeniz'e kahvaltı yaptırıyorum, biraz ateşi var 38 lerde. Bugün onunla ilgileneceğim ve katlanmayı bekleyen üç makine çamaşırım var onları hallederim
Pilatese gittim geldim simdi hic bi yerim tutmuyoGeçmiş olsun canm sıcak tut geçer inşallah
Benimde sol omuzum tutulmuştu yeni düzeldi
Yanmamıştır canım benimde ütüde olmustu aynısı en son şartel attı fişi yanmış degistirdi esim fişini ütü çalışıyoDün elektrik süpürgesini getirdim halıyı süpürecektim çalıştırdım birden durdu kablo kokusu çıktı hemen kapatıp fişini çektim sanırım kablosu yandıinşallah motoru yanmamıştır
Kolay gelsin limonsuzÖnce hastaneye ilaç yazdırmaya oradan da okula sınıf süslemeye
Geçmiş olsun canım
Sagol sweetGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımDeniz'e kahvaltı yaptırıyorum, biraz ateşi var 38 lerde. Bugün onunla ilgileneceğim ve katlanmayı bekleyen üç makine çamaşırım var onları hallederim
Yani tavandan süpürgelik kısmına kadar pencerem yere kadar uzun ama perdemi 2 80 gbi yapmış standart bu diyor sonra bir çok yeri aradım 3 20 ye kadar uzunluk var dediler tabi fiyatida birazcık yüksek şimdi mecbur yenisini yapacam yavaş yavaş en azindna salondakileri degstrcm guneslikleri iki penceredir sonra diğer oda. Oda oda gdcm nakit sıkıntısı olmasa direk komple degstrcktm de eşim asla izin vermez şimdi yeni tasindik baya yükü ağırlaştı haklı yani perdecinin sorumsuzluğu bize mal oldu2,95 dediğin mermere kadarmı evlerin yerden tavana kadar yüksekliği zaten 3 mt. Olur
Geçmiş olsun canımDeniz'e kahvaltı yaptırıyorum, biraz ateşi var 38 lerde. Bugün onunla ilgileneceğim ve katlanmayı bekleyen üç makine çamaşırım var onları hallederim
Bu benBıktım bu herşeyi son güne bırakma huyumdan. Bi çözümü olsa
Töbeee durduk yere neden sinirlendireceksin kendiniBenim akşama güzel bi sinir krizi geçirmem gerekiyor çünkü en çok sinirli olunca güzel iş yapıyorum
geçmiş olsun canım sen nasıl oldunDeniz'e kahvaltı yaptırıyorum, biraz ateşi var 38 lerde. Bugün onunla ilgileneceğim ve katlanmayı bekleyen üç makine çamaşırım var onları hallederim
Uzak mı ki okulDertsiz başıma dert aldım. Hastaneden çıktım okula gidiyorum sınıf süslemesine. Araba olmadığı için dönüşü yürümek zorundayım. Yarına da komşularım gelecek
Akşam aç uyudum sabahta hemen yemedim bisiler bilirsin açken ben anlayamiyorum haberleri bile 3 kez okuyorumGeç anlıyorsun Allah israilin belasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?