Bu sabah uyanınca ağrır diye annemde dedi ypk aslında mesela şuan yataktayım ya sızlıyor hala topuğum. Kalkınca ağrıyor evet ama akşamları artıyor gündüze nazaranSero topuk dikenine benziyo sabahları ilk bastığında aşırı ağrı oluyor mu?
Şişe diken olmasa da hep faydalı. 1 sene çektim ben 2 sene süren var. Terlik giydim ona uygun topuğu jelli.
Şişe yıvarladım hareket yaptık oldukça baya farketti yok şu an.
Dr git onun büyüklüğü küçüklüğü de önemli
Allah şifalar versin canım insanın neresi ağrırsa canı orda derler , benimde 2 gündür bacaklarım diz kapağından aşağısı ağrıyodu dün ağrı kesici içtim bugün daha iyi@Pinhan guzum kolum omuzum çok ağrıyor havuzla arttı sanki dün dinlendirdim sözde telde olunca daha kötü oluyor.
Bİrkaç mesaj yazdım şu an başladı yine yanmaya yoksa hep giriyorum
Geçmiş olsun bonusum@Pinhan guzum kolum omuzum çok ağrıyor havuzla arttı sanki dün dinlendirdim sözde telde olunca daha kötü oluyor.
Bİrkaç mesaj yazdım şu an başladı yine yanmaya yoksa hep giriyorum
Bu sene çürüğe çıktım abla ağrısız yerim günüm yok hamdolsun bu günümeAllah şifalar versin canım insanın neresi ağrırsa canı orda derler , benimde 2 gündür bacaklarım diz kapağından aşağısı ağrıyodu dün ağrı kesici içtim bugün daha iyi
Yok yaa gıda mühendisi demişti bolez, orvital, toros bunlar organikIyi sevindim o zman bi arkads organikle alakası yok bildiğin market tavuğu dedide
Yasak degildir heralde ben degildeYazdıklarınızı okumuş bulundum. Ben de Esma ül Hüsna kitabı var.
İçinde hamile kalmak için de bir şeyler var. Eğer isterseniz ve yasak değilse buraya atabilirim
Sizin evde alttan alan kişi sen değilsin pek ama emin misin olmadıgınaÖyle kavga etmek iyi değil heralde. Bilmiyorum hiç alttan alanım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?