- 28 Ekim 2022
- 9.568
- 27.827
- 478
- 29
Evet bunu diğer arkadaşlarda merak edip sordu.Yaa hep bahce diyorsun bide çöp atım çıkardım diyince öyle zan ettim
İnşallah olur biter .Ne güzel bizim hala bahçe yokhepsi çimento poşetleri kırık fayanslar yarım mermerler ve boyu aşan dikenli kurumuş şeyler yan binamizii ne gzuel yapıyorlar bzm mutahid kaçtı diye biz tamamlamak zorunda kaldk ev yarımdi daha sıra bahceye ancak seneye gelir çünkü herkes ev parasını ödedi ve adam kaçtı
Sağol canımGeçmiş olsun canm
10 Haziran da vermiştim sanırım. İnşAllah canımKorkma limonsuzum bişey yoktur Allahın izniyle. Kanı ne zaman verdin ne zaman 1 ay olacak
Sağol canım
O tek ayakta olur mu acaba. Eğer böyle devam ederse haftaya bi gideyim. Ortopedi bakar sanırım demiTopuk tikeni olmasın oda ağrı yapıyomuş
Amaa bi de o çıkmasa ya. Allâh bilirde yani ne olursa hep sağ tarafımda oluyor benim hayret. Yukarıdan aşağı doğru sağ tarafım bozuks sksjslsmTopukta batma ve ağrı oluyor diye biliyorum
Yazdıklarınızı okumuş bulundum. Ben de Esma ül Hüsna kitabı var.Anladım canım anneme felan sorayım bende var mı bildigi bi hoca öyle Allah kucagını doldursun hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatların olsun insallah
Bu laboratuvar sonucu, C1 esteraz inhibitör (C1-INH) adlı bir proteinin fonksiyonel düzeyini ölçüyor. Sonuç şu şekilde:
Akıl akıldan üstündür sjskj aynı şeyi yaptmLimonsuzzcay yapay zeka böyle yorumladı
Bakması lazımO tek ayakta olur mu acaba. Eğer böyle devam ederse haftaya bi gideyim. Ortopedi bakar sanırım demi
Ben dp de kullanıyorum bayadırAynı ya alnimda geniş zaten havalimani gibi olucak hdjdkdk
Kullandım onu yeni 2 sise bitti ise yaramayinca dp diye bisi aldım tuzsuz şampuan dökmeyi kesiyor dediler. Ananem kına yak diyor en son çare onu yaparım ama katlanilir mi bilmem
Tövbe yarabbimAmaa bi de o çıkmasa ya. Allâh bilirde yani ne olursa hep sağ tarafımda oluyor benim hayret. Yukarıdan aşağı doğru sağ tarafım bozuks sksjslsm
Aman topuk dikeni değilse boşuna ne oynayacam şişeyleTövbe yarabbimnetten baksana topuk dikeni için maden suyu şişesi yuvarlıyorlar topuğun altında. Belki iyi gelir
Gözardı edilmesin diye aklıma geldi de kullanıyormuşsun.Evet hepsinde kullandım pıhtılaşma testi yaptırdım pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı
Geçmiş olsun canım sonuçlar güzel çıksın inşaAllahBikaç senedir alt dudağımda şişlik var. Başka bi belirti yok. Korktumda şimdi1 ay sonra falan gel demişti doktor. Sonuçların hepsi çıkmamış dedi.
Soğuk soda şişesini topuğunun altında, aklına geldikçe yuvarla en az 3 gün. Bak bakalım rahatlama var mı (doktora gitmeyi ihmal etme tabiki ) geçmiş olsun seroO tek ayakta olur mu acaba. Eğer böyle devam ederse haftaya bi gideyim. Ortopedi bakar sanırım demi
Allah yardımcı olsun sınav geldi çattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?