İnşallah sonuçlarınız tertemiz çıkar@penyez83 daha iyiyim penyezim ağrıyınca bırakıyorum biraz.
Dün giremedim sabahtan kızlarla ilgilendim öğlen kv yanındaydım.
Bir sıkıntımız var dua beklerim yarın sabah biyopsi yapılacak inş iyi huylu temiz çıkar.
Midesinden çok çekmiş biri olarak akgünlük sakızını ve sarı kantaron kapsül olarak tavsiye ederim. Çok fazla şey kullandım ama bana en iyi bunlar geldi. Zor günler geçiriyorsun stres mideyi çok etkiliyor. Kantaron sakinleştiriyor. Ama ilaçlarla etkileşime giriyor kantaron ilaç kullanıyorsan doktoruna danışmadan kullanmaMerhaba hanımlar kozalak şurubu kullanan var mı, mideye iyi gelir mi
Esliii eksik bilgi vermeevet tanıdıklar var burda1983 doğumluyum, burcum ikizler , TC ......
Anladım da anlamamazlıktan geldimCocuk sayısı
Hele bak tam beş tane de nazar boncuğu bırakmışCocuk sayısı
Hele bak tam beş tane de nazar boncuğu bırakmış
Nasıl da bildintesadüf diyemem
Allah bağışlasın bahtları açık olsunNasıl da bildin3 kız 2 erkek çocuğum var
MaşallahBugün kızım ekler yaptı
Kendim yapmış gibi yüklemiş olabilirim
Amin nanemAllah bağışlasın bahtları açık olsun
Allah bağışlasın maşallah yaşlarını merak ettim şimdi deNasıl da bildin3 kız 2 erkek çocuğum var
AminAmin nanemhepimizin evladının inşallah
Aaa baloncuk doğru bak kantoron çayı da iyi geliyorMidesinden çok çekmiş biri olarak akgünlük sakızını ve sarı kantaron kapsül olarak tavsiye ederim. Çok fazla şey kullandım ama bana en iyi bunlar geldi. Zor günler geçiriyorsun stres mideyi çok etkiliyor. Kantaron sakinleştiriyor. Ama ilaçlarla etkileşime giriyor kantaron ilaç kullanıyorsan doktoruna danışmadan kullanma
İlki 19 yaşındaAllah bağışlasın maşallah yaşlarını merak ettim şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?