Bide leblebi de yiyebilirsin. İnşallah iyi gelir canımTuzlu iyi gider aslında birde onu deneyim canım
Aslında daha önce konuşmuştuk unutmuşsun canımAy esli ben seni daha küçük sanıyordum ya
Hasta kimSağolun kızlar dr biraz kötü konuşmuş yaşlı kadına öyle dan dan söylemeseydi keşke bakalım ne olacak yarın sabah gidicekler biraz tedirgin tabi.
Bnde küçük biri olarak tahmin etmiştim sizievet tanıdıklar var burda1983 doğumluyum, burcum ikizler , TC ......
BendeAy esli ben seni daha küçük sanıyordum ya
Ben de memnun oldumBnde küçük biri olarak tahmin etmiştim sizi
Memnun oldum bnde ikizler burcuyum
Kv baloncukHasta kim
Hayırlısıyla kolaylıkla olur sonuçları da iyi gelir inşallah
şimdi burda en büyük ben miyimEslinna ya ses etmeyin benden büyük çıktı her zaman düşmüyor beylesi
85 liyim ben de balık burcuyum 3 evladım var hepimizinkini Allah bağışlasın
Hayır en büyükleri benim 74 lüyümşimdi burda en büyük ben miyimherkes çabuk yaşını söylesin
Amincümlemizinkini bağışlasın inşallah
Ya maşallahHayır en büyükleri benim 74 lüyüm
2 çocuğum var kızım evli 2,5 yaşında bi torunum var, istanbuldayım, çalışıyorum vee balık burcuyum
Amin sağolun, evet çok seviliyo sevgisinin tarifi yok ama hepsinin sevgisi farklı evlatlarımıda çok seviyorumYa maşallahtorunlar evlattan daha çok sevilir derler doğru mu Rabbim hayırlı ömürler versin şansı bahtı açık olsun inşallah
Amin inşallahAmin sağolun, evet çok seviliyo sevgisinin tarifi yok ama hepsinin sevgisi farklı evlatlarımıda çok seviyorum
Kuzumun kuzusu diyorum ona
Allah herkese nasip etsin
Geçmiş olsun parecim rabbim bir daha yaşatmasın. Allah şifa versinTesekkur ederim kızlar
Allah razı olsun Rabbim sağlıkla kimseyi imtihan etmesin beterlerinden herkesi beni sizi korusun
Geçmiş olsun hayal kendine dikkat et canım yat dinlenLimonlu su iç bi canım tansiyonun mı çıktı acaba ? Bende nasıl okuyum hiç dermanım yok gücüm yok sanki kamyon geçmiş üstümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?