- 12 Haziran 2019
- 19.646
- 121.017
- 598
- 37
CanımsınTakılıyorum limonsuzum
yaz paylaş tabi bilgisi fikri olan olursa iyi gelir sana.
Aminnn inşAllah canım bütün isteyenlere deGeçmiş olsun canmAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Herkesinki farklı olabilir ama aynı gibi görünse de farklı kişilersiniz nasiplerde farklı sen üstüne düşeni yapıyosun zaten gerisi takdirCanımsınbiri yazmış, onunda aynı şekilde olmuş. İkincisinde de riski varmış şimdi çok üzüldüm
En güzel zamanda rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallahBuraya müjde vermek için beklemiştim ama nasip olmadı penyezim
Aminnnn inşAllah canım benim
İkincide daha çok kötü olmuştum yazasım gelmediSağolasın swetim
Bende bitane diye biliyorum Allah sabırlar versin en güzel zamanda kolaylıkla gelsin yavrunLimonsuzzcay canım ana sayfaya pek giren biri değilim gece tesadüf girdim yakın zamanda 2 düşük yaptığını okudum üzüldüm
Buraya yazdın da ben mi kaçırdım
Çok geçmiş olsun RABBİM bir daha böyle acı yaşatmasın. Tez vakitte sağlıkla sıhhatle kolaylıkla hayırlısıyla tekrar anne olmayı sana ve evlat isteyen herkese Allah nasip eylesin inşaAllah
Pardon o zamanKöye gitmiyorum kibahçe benim olan bahçe başka ilçede
Zor yaDün mü ne yazmıştım ya öyleyim hala
Öksürük boğaz için falan kullandıkMerhaba hanımlar kozalak şurubu kullanan var mı, mideye iyi gelir mi
evet tanıdıklar var burdaEslinna hoş gelmişsin zaten tanıdık gibiymişsin.
Tc yaş burç vs olayına hiç girmemiş arada kaynamışsın
Çekirdek de yiyebilirsin, hamileliklerimin ilk aylarında resmen çekirdekle besleniyordumÇubuk kraker yiyorum ama oda iyi gelmiyor sweet inşallah uzun sürmez
Sonuçların tertemiz çıkar inşallahpenyez83 daha iyiyim penyezim ağrıyınca bırakıyorum biraz.
Dün giremedim sabahtan kızlarla ilgilendim öğlen kv yanındaydım.
Bir sıkıntımız var dua beklerim yarın sabah biyopsi yapılacak inş iyi huylu temiz çıkar.
Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanımsınbiri yazmış, onunda aynı şekilde olmuş. İkincisinde de riski varmış şimdi çok üzüldüm
Tuzlu iyi gider aslında birde onu deneyim canımÇekirdek de yiyebilirsin, hamileliklerimin ilk aylarında resmen çekirdekle besleniyordum
Ay esli ben seni daha küçük sanıyordum yaevet tanıdıklar var burda1983 doğumluyum, burcum ikizler , TC ......
Öyle tabi nasipten öte köy yok. Hakkımızda hayırlısıHerkesinki farklı olabilir ama aynı gibi görünse de farklı kişilersiniz nasiplerde farklı sen üstüne düşeni yapıyosun zaten gerisi takdir
En güzel zamanda rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Bende bitane diye biliyorum Allah sabırlar versin en güzel zamanda kolaylıkla gelsin yavrunLimonsuzzcay
Allah razı olsun kızlar amin sağolunRabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?