Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya mesela üstündeki pantolunu dönem başında aldık ekimde dizi gitti bile düştü inceldi orası. Bakim bu sefer belki öyle yaparım.
Açınca içindeki pay çok sırıtıyor mu? Renk farkı oluyor mu?

Hiç uğraşma canım haftanın günün tembeli burada banyoyu düzenledim tuvaleti yıkadım çarşıya çıktım kendime ayakkabı aldım mutfağıma halı aldım bu kadar

Hiç uğraşma canım haftanın günün tembeli burada banyoyu düzenledim tuvaleti yıkadım çarşıya çıktım kendime ayakkabı aldım mutfağıma halı aldım bu kadar
Ya hu senin minik beben var normal
Nasıl oldunuz hep beraber?

Ben süpürüyodum yarım kaldı yiğenim burdaydı anası geldi almaya kapıda ağlama faslı anca bitti. 2 odam kaldı süpüreyim ellerine sağlık seninde.

Süpürdüm ayrıntılı halıları fırçaladım, toz, aldım, lavabolar falan daha yapamıyorum belimin ağrısı kalçama bacaklarıma vuruyor.
Dinlenmek için oturdum çamaşır katlıyorum.

Bitmiyor işim gücüm yapamıyorum zaten bırakmim devam edim yazıp gaza gelirim diyorum olmuyor heralde bilmiyorum ya işten güçten herşeyden çok bunaldım yoruldum iyi hissetmiyorum.

Boğazım düğüm düğüm hayır olsun sonu inş.

Negatiflik vermiş oldum kusura bakmayın.

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah. Belin agriyinca iş yapmayida istemez ki insan

Ya mesela üstündeki pantolunu dönem başında aldık ekimde dizi gitti bile düştü inceldi orası. Bakim bu sefer belki öyle yaparım.
Açınca içindeki pay çok sırıtıyor mu? Renk farkı oluyor mu?
Hiim evet fark olabilir bende bu durumu hic dudunmemistim.dedigin gibi boy uzayana kadar dizlerde eskime oluyo zaten..en iyisim sen bildigin yoldan sasma

Bahar aylarina girdik yaa oluyo boyle ruhsal degisimler canim ,takma kafana sen bedeni saglik sorunlarini kafana takabilirsin ama belin neden agriyo ,zorlamami ? Yoksa yel mi girdi cereyandamikaldin noldu..dr gittin mi bel icin

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun bende belimden çekiyorum sadece bi tane fıtık varmış bide iltihaplı romatizma varmış ama geç öğrendim felç gibi kalkamadigim günlerı biliyorum Rabbim e çok şükür şimdilerde iyiyim inşallah sende kurtulursun ben çok ağrıdığında yere halinin üzerine sırt üstü uzanıp bacaklarımı kendime çekip yatıyorum biraz ,belki biliyorsun dur bi söyleyim dedim

Fıtık var baskı oluyor bazen hafifliyor bazen artıyor işte öyle. Önemli bişey değil bi an daraldım ❤

Aynısından yapıyorum mecbur o deli gibi yanması ağrısı olunca. Sanada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…