Hee iste ondancocuklarin boyu uzadiginda yenisini almak yerine aciverirsin misal telayi ve dikisi biliyomussun anlatmaya gerek yok o zaman..annem kardesime oyle yapardi..yine sen bilirsin tabi de..simdiden.kolay gelsin..bende mutfaga geceyim oglani sepetledim,hade get ananen yanina dedim
Hiç uğraşma canım haftanın günün tembeli buradaEvet hamarat hatunlar, günün ve haftanın hamaratını seçicem, maksat motivasyon
Günün hamaratına 1 çeyrek, haftanın hamaratına bir bilezik benden (sanal tabi ki)
Pazar günü hafta boyunca en çok altın biriktirmiş olan haftanın hamaratı seçilecek. Herkes kendini altınını not etsin.
Eki Görüntüle 2599148 Eki Görüntüle 2599149
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
@Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
Ya hu senin minik beben var normalHiç uğraşma canım haftanın günün tembeli buradabanyoyu düzenledim tuvaleti yıkadım çarşıya çıktım kendime ayakkabı aldım mutfağıma halı aldım bu kadar
Daha iyi oluyoruz canımYa hu senin minik beben var normal
Nasıl oldunuz hep beraber?
Bonus bn geldim
45 dakika
Oturma odasini topladim oyuncaklari kaldirdim supurdum
Bulasik makinasini bosalttim yenilerini dizdim
Kalanlari elimde yikadim
Tezgahin ustunu bosalttim
Sofralari cirptim
Mutfagi supurdum
Supurgeliklerinide supurdum
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah. Belin agriyinca iş yapmayida istemez ki insanSüpürdüm ayrıntılı halıları fırçaladım, toz, aldım, lavabolar falan daha yapamıyorum belimin ağrısı kalçama bacaklarıma vuruyor.
Dinlenmek için oturdum çamaşır katlıyorum.
Bitmiyor işim gücüm yapamıyorum zaten bırakmim devam edim yazıp gaza gelirim diyorum olmuyor heralde bilmiyorum ya işten güçten herşeyden çok bunaldım yoruldum iyi hissetmiyorum.
Boğazım düğüm düğüm hayır olsun sonu inş.
Negatiflik vermiş oldum kusura bakmayın.
Çocuğu okula kocayı işe postaliyorum sonra ufakligi ayagıma alıyorum yazıyorumErkenden yazıyosunuz ya heycandan yerimde duramıyorum
Çok geçmiş olsun canım cemre lerde düştü ama hala hastalık bitmediBen şifayı kapmışım, ancak ortalığı toparlarım.
Hiim evet fark olabilir bende bu durumu hic dudunmemistim.dedigin gibi boy uzayana kadar dizlerde eskime oluyo zaten..en iyisim sen bildigin yoldan sasmaYa mesela üstündeki pantolunu dönem başında aldık ekimde dizi gitti bile düştü inceldi orası. Bakim bu sefer belki öyle yaparım.
Açınca içindeki pay çok sırıtıyor mu? Renk farkı oluyor mu?
Süpürdüm ayrıntılı halıları fırçaladım, toz, aldım, lavabolar falan daha yapamıyorum belimin ağrısı kalçama bacaklarıma vuruyor.
Bitmiyor işim gücüm yapamıyorum zaten bırakmim devam edim yazıp gaza gelirim diyorum olmuyor heralde bilmiyorum ya işten güçten herşeyden çok bunaldım yoruldum iyi hissetmiyorum.
Kiz niye 5i birlik istemiyon ? Senin hakkinYaptığım işleri yazicammmmm
pazartesi salı Çarşamba vs diye gidecekhaftanin sonunda o bilenzikkkk benimm olacakkkkk
Şimdi göz korkutmayalimKiz niye 5i birlik istemiyon ? Senin hakkin
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsunSüpürdüm ayrıntılı halıları fırçaladım, toz, aldım, lavabolar falan daha yapamıyorum belimin ağrısı kalçama bacaklarıma vuruyor.
Hiim evet fark olabilir bende bu durumu hic dudunmemistim.dedigin gibi boy uzayana kadar dizlerde eskime oluyo zaten..en iyisim sen bildigin yoldan sasma
Bahar aylarina girdik yaa oluyo boyle ruhsal degisimler canim ,takma kafanasen bedeni saglik sorunlarini kafana takabilirsin ama belin neden agriyo ,zorlamami ? Yoksa yel mi girdi cereyandamikaldin noldu..dr gittin mi bel icin
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsunbende belimden çekiyorum sadece bi tane fıtık varmış bide iltihaplı romatizma varmış ama geç öğrendim felç gibi kalkamadigim günlerı biliyorum Rabbim e çok şükür şimdilerde iyiyim inşallah sende kurtulursun ben çok ağrıdığında yere halinin üzerine sırt üstü uzanıp bacaklarımı kendime çekip yatıyorum biraz ,belki biliyorsun dur bi söyleyim dedim
Allah razı olsun canım.Çok geçmiş olsun canım cemre lerde düştü ama hala hastalık bitmedi
Seninde ellerine saglik canim. Saglik herseyden onemli kendini zorlamadan yavas yavas yap isleriniBen süpürüyodum yarım kaldı yiğenim burdaydı anası geldi almaya kapıda ağlama faslı anca bitti. 2 odam kaldı süpüreyim ellerine sağlık seninde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?