- 6 Eylül 2019
- 255
- 1.452
- 28
- 41
Ayyy cok heyecanlandım bütün evi temizleyesim geldiEvet hamarat hatunlar, günün ve haftanın hamaratını seçicem, maksat motivasyon
Günün hamaratına 1 çeyrek, haftanın hamaratına bir bilezik benden (sanal tabi ki)
Pazar günü hafta boyunca en çok altın biriktirmiş olan haftanın hamaratı seçilecek. Herkes kendini altınını not etsin.
Eki Görüntüle 2599148 Eki Görüntüle 2599149
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
@Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
Benimkisi temizlenmeyen filtreden canım. Sadece toz torbasını boşaltıyorum.
Ben böyle olunca gökyüzüne bakarım iyi geliyor tavsiye ederim
Geçmiş olsun. Ağrın geçene kadar eğilerek yapılan işleri yapma. Benimde var. evi süpürdüğümde küveti temizlediğimde ağrım olur.
ne altini gı
Dur bir daha bakayım yanlış olmasın.Benimde hazne temizlenmiyor ama filtre hepsinde temizleniyordu diye hatırladım yanlış demek
Nego en hamarata altın verecek.ne altini gı
Evi hortumla yikaaaa hortumlaaaa
Yeni taşındığımda su basmıştı kız deme öyle yıkamam Bi güzel yıkandı zaten sıcak suyla 3 sene önce.Evi hortumla yikaaaa hortumlaaaaherkezin gözüne girersin sana bir bilenzikkkk değil 10 bilenzik verir negooo yanında eşantionn olarak daaa 5 i bir yerde
Bana az biraz torpil geçersin sanki negom. Beni seversin biliyomEvet hamarat hatunlar, günün ve haftanın hamaratını seçicem, maksat motivasyon
Günün hamaratına 1 çeyrek, haftanın hamaratına bir bilezik benden (sanal tabi ki)
Pazar günü hafta boyunca en çok altın biriktirmiş olan haftanın hamaratı seçilecek. Herkes kendini altınını not etsin.
Eki Görüntüle 2599148 Eki Görüntüle 2599149
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
@Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
Hayırdır kizBiraz sonra banana bilirim. Neyse.
Üşenme den yazmisin kız. Maşallah. Bir ben böyle dokturup yazamadım. Yarın terliksunun siiiri yazılacak. Şuan karar verdimBugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Sabah dağınıklığını topladım
Buzdolabı raflarının örtüsünü değiştirdim onun çıkardığı pisliği topladım
Kızı uyuttum
2 adet Stor perde yıkadım
Banyoyu yıkadım
Klozeti yıkadım
Banyo dolabının yerini değiştirdim
Çamaşır makinesinin tozunu aldım
Örtüsünü değiştirdim
Banyo havlularını yıkamaya attım
Kız uyandı onu doyurdum
Evi süpürdüm
Elimde sildim
Toz aldım
Yatak odasının bazasının altını süpürüp sildim
Yatak odasının Balkonunu yıkadım
Camını sildim
Perdesini yıkadım
Storlarını astım perdesini astım
Bitmiş deterjan kapılarını doldurdum
Kızın burun aspiratörü küflenmiş borusu (evde her şey kafayı yedi) onu dezenfekte ettim
Akşma yemeğinin dağınıklığını topladım
Çay demledim içiyorum.
Doğum günü kutlamaıs konusu var bdv de oraya yazdım görümcemin bana inat olsun diye 1 aylıkken gelinken kp nin doğum gününü kutlamıştı. Görümceler tarafından linç edildim cvp vermediö fazla. Banlanırım diye. Bahar temizliği yapıcam da.Hayırdır kiz
Sen ayrı ayrı yazdın biriktir öyle yaz. Altınları kapalım.Üşenme den yazmisin kız. Maşallah. Bir ben böyle dokturup yazamadım. Yarın terliksunun siiiri yazılacak. Şuan karar verdim
Diloşta var.Altın falan ciddi gaza gelmiş sayfa . Diloş varsa ben hiç bulasmam arkadaş. Diloş tek biz hepimiz.
O zaman ben niye yarisam. Kendimi parcalasam dilosu gecemem.Diloşta var.
Bitiktirsem toplasam carpsam hatta amuda kalksam.ikimiz bir olsak amuda kalksak yine dilosu gecemeyiz. Ben katismiyomDoğum günü kutlamaıs konusu var bdv de oraya yazdım görümcemin bana inat olsun diye 1 aylıkken gelinken kp nin doğum gününü kutlamıştı. Görümceler tarafından linç edildim cvp vermediö fazla. Banlanırım diye. Bahar temizliği yapıcam da.
Sen ayrı ayrı yazdın biriktir öyle yaz. Altınları kapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?