Düzenli Evimiz & Hayatımız

Banyoyu hazırladım stor yıkamak için kızı uyuttum için kıpır kıpır stor yıkayacağım. Ama Bi sigara içeyim de öyle diyorum inş kahveye falan uzamaz bu iş.
Yıkayınca kahveyle bi keyif yaparsın oh kurtuldum diye

Tamamdır süpürgeyi temizleyip supureyim silerken supurgelikleri de silersem olmadı oğlumun eline bez vereyim sil diye belki siler 14 aylık daha oğlum ağaç yaşken eğilir sonuçta

Ay sakın elinle silme hamile hamile canım
annem cagirdi temizlige hayir diyemedim gidiyorum ordaki yaptigimi yazayim bosa gitmesin
Annen nasıl oldu canım?
Teşekkür ederimm her isteyene nasip olur hayırlısıyla inşallah
Amiin
Nego halı fırçası almaya gideceğim haftasonu
Ne güzel bir haber
İyi yapmışsın canım, güzel muhabbetler
Bebek emeklemeye başladı. Pike seriyorum onu kaldırıp altına bakıyor sürünüyor. İçime sinmiyor. Saçlarım da hep dökülüyor zaten mecburum
Pikenim altı temiz mi annem süpürdü mü diye bakıyordur
Tamamdır süpürgeyi temizleyip supureyim silerken supurgelikleri de silersem olmadı oğlumun eline bez vereyim sil diye belki siler 14 aylık daha oğlum ağaç yaşken eğilir sonuçta
Tabi ki öğrensin şimdiden

Ben başladım valla pawlover . Oturma odası firçaladim supurdum sildim tozunu aldım
Koridor supurdum
Çocuk odası supurdum
2paket çamaşır katladim yerleştirdim
WC banyo yapcam şimdi az soluklanayim
Sen benim sabah yaptığım işleri görmedin mi

Evet hamarat hatunlar, günün ve haftanın hamaratını seçicem, maksat motivasyon
Günün hamaratına 1 çeyrek, haftanın hamaratına bir bilezik benden (sanal tabi ki )
Pazar günü hafta boyunca en çok altın biriktirmiş olan haftanın hamaratı seçilecek. Herkes kendini altınını not etsin.

@malii
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
mehlika8346
furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
pawlover
p a t u l i
Gamze_nur08
K klbk33
SchonerDuft

Ayyyy altını da nasıl severim. Kız uyansın duvarları telleyecem. Ama D Dilos06 varken zor toplarız.

Bir an heveslendim hayallerimi yıktın negooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…