en iyisi boyatmak kesin çözümEve 18:45 de girdim
Yemek yedik ortalığı toparladım
Ocak tezgah vs... sildim
yer zemini sildim elle
Mutfak toplu
Çay içiyoruz
Masanın 1 ayağını önce ben sirkeli su ile denedim. Pek işe yaramadı. Mutfaktan çıktım eşim pembe ile sildi. Parladı ama pas lekeleri var çıkmadı. Çok dikkatli bakılırsa anlaşılıyor
geçmiş olsun varis ağrı yaparTeşekkürler canımvaris için gittim pazartesi sabaha ultrason verdi. Öğleden sonra da beyin sinire randevum var.
Burda kalp damar olmadığı için ığdır a gittim, ondan uzun sürdü
ben ödevimi yapamadım , dün akşam ütülerimi bitirdim üç gündür ütü yapıyorum ne birikmişEve 18:45 de girdim
Yemek yedik ortalığı toparladım
Ocak tezgah vs... sildim
yer zemini sildim elle
Mutfak toplu
Çay içiyoruz
Masanın 1 ayağını önce ben sirkeli su ile denedim. Pek işe yaramadı. Mutfaktan çıktım eşim pembe ile sildi. Parladı ama pas lekeleri var çıkmadı. Çok dikkatli bakılırsa anlaşılıyor
Geçmiş olsunTeşekkürler canımvaris için gittim pazartesi sabaha ultrason verdi. Öğleden sonra da beyin sinire randevum var.
Aminnn cümlemizegeçmiş olsun penyez Allah şifalar versin
Öyle yapicaz sanki ablaen iyisi boyatmak kesin çözüm
maşallah ortancaların güzelliğine
istanbulda gündüzleri baya sıcak ama geceleri şimdilik iyi bunaltmıyo inşallah böyle giderHaziran ayı sonlarındayız hava soğuk ya gece üşümüşüm (7 derece )
Aynen abla bayağı serinistanbulda gündüzleri baya sıcak ama geceleri şimdilik iyi bunaltmıyo inşallah böyle gider
geçen sene klimayı açıp yatmıştık günlerce
7 derecede kış gibi bayabenim eşimde ordulu mesudiye ilçesi sivasa yakın yazın oraya gittiğimizde normal yün yorganla yatıyoruz ne güzel terleme falan yok
Benimde bi ütüm var abla anlatamam dolu. Yeni ütü geldi yarın falan yaparım inşallahben ödevimi yapamadım , dün akşam ütülerimi bitirdim üç gündür ütü yapıyorum ne birikmişerkenden yattım 1 e geliyodu uyandım namaz kıldım tekrar yattım
bu akşam silerim inşallah zaten çok kirli değiller
Geçen sene bu zamanlar gitmiştik Sivasa akşam ince montla üşümüştükAynen abla bayağı serinsabah insanlar montla geziniyor , öğlen saatlerinde sıcak oluyor (25 derece) akşama doğru tekrar serin, evin içi daha serin oluyor
Varis bende de var ama aşırı değil. Dizlerimden aşağıya soğuk su tutarım yaz kış ve buz torbası koyuyorum sık sık.Teşekkürler canımvaris için gittim pazartesi sabaha ultrason verdi. Öğleden sonra da beyin sinire randevum var.
Niye ayol biz mi ağrıtıyoz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?