Bilmem ki canım, gitmedik bişey olmayınca...Keske sizde bi gözükseydiniz hastaneye pinhan. Annemgil kaza yaptıgında Metede arabanın icinde carpmıs bi yerlerini sonra karnım agrıyo diyince bizide götürdüler hastaneye karaciğer değerleri yüksek cıkmıstı. Düsmezse o deger karaciger hasar alıyomus. Allahtan düstü de ertesi gün bisey olmadı
Bizim bura yanıyo baloncuk
Hayırrr spora gidip geldim anca girebildim siteye kıskanma o kadar uyumadımumarım yeni kalkmadın kıskanırım
Ilknurum saolasin canım benimAllah şifa versin parişen kısa zamanda toparlanırsın insallah
Pariş onca şey çıktı bi hafifleme gelmedi mi kız?
Şu içiyorum canım yorganla yatıyorum daral geldi ama ilk güne göre daha iyiyimSezeryandan sonra olmuştu bende de üşüme durumu. Bol bol su iç şekersiz kahve iç narkozu atmak için. Şükür bende iyiyim günlük işler
Saolasin ablacığım ❤❤kolay değil parecim ameliyat oldun zamanla toparlarsın Allah ın izniyle
Sende mi spora gidiyorsunHayırrr spora gidip geldim anca girebildim siteye kıskanma o kadar uyumadım
Dur kız temmuz sıcağı gelince oturursunEvet çok değişik havası balkonda oturmak istiyorum ama soğukiçimde kaldı
sanki çok uyuyan birisin hafta sonu bile erkenden kalkıyosunumarım yeni kalkmadın kıskanırım
Geçmiş olsun tekrarIyiyim sedacim şükür gün gün daha iyi oluyorum
Senin bebek nasıl ya
Ben üşüyorum merkez sıcak ama köy (bağ) evinin olduğu yer gündüz bile soğuk 15 dk mesefade nasıl fark ediyor anlamıyorumEvet sweet bu sene daha serin havalarama buradaki millet çok üşümüyor sanki bn çok üşüyorum
Orası öyle amasanki çok uyuyan birisin hafta sonu bile erkenden kalkıyosun
Evet canım fitnessa gidiyorum sen çalışıyorsun tabi vakit kısıtlı sende evde yaparsınSende mi spora gidiyorsunbak bunu kıskandım vaktim yok gidemem ama, evde bu akşam bende spora başlayayım
UmarımDur kız temmuz sıcağı gelince oturursun
Afiyet olsun nane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?