Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bilmem ki canım, gitmedik bişey olmayınca...
Zaten spordan çıkmıştık (zumba) her yerimiz zaten ağrıyordu üstüne kaza stres kasılma derken ondan ağrımıştır oramız buramız.
İnşallah bişey olmamıştır.

Allah şifa versin pariş en kısa zamanda toparlanırsın insallah
Ilknurum saolasin canım benim

Pariş onca şey çıktı bi hafifleme gelmedi mi kız?

Hahahahaha kurşun yedim sol yanımdan ölmedim aney aneyyyy
azer bulbul gibi

Hafifledim miki nefes aldıkça kendini hatırlatıyor öksürdükçe hapşırdıkça heytttt burdayım diyor
Ama onu dinleyen kim

Sezeryandan sonra olmuştu bende de üşüme durumu. Bol bol su iç şekersiz kahve iç narkozu atmak için. Şükür bende iyiyim günlük işler
Şu içiyorum canım yorganla yatıyorum daral geldi ama ilk güne göre daha iyiyim

Kolay gelsin
kolay değil parecim ameliyat oldun zamanla toparlarsın Allah ın izniyle
Saolasin ablacığım ❤❤

12 temmuz cumartesi memleketten kırklarelinden amcamın kızı gelicek benden 4 yaş küçük oda çalışıyo izine çıkıcakmış
bende 14 temmuzu izin alıp 15 temuzla birleştiricem inşallah pazarla 3 gün tatil olucak kızı büyük çalışıyo oğluda 12 yaşında
oda babannesiyle halasına gidicekmiş tatil için , yalnız gelicek yani
onu güzel bi gezdirmem lazım adalara gitmek istiyo , birde karşıya ayasofya ya falan gideriz , kadıköyde sahilden boğaz turları oluyomuş onlara denk gelirsek oda olabilir
birde pierlotiye gitmek istiyorum hiç gitmedim Bonus sen karşıdasın gittinmi güzelmi
müzelere gidebiliriz , kapalı çarşıya , gülhane parkına , galata kulesi aklıma gelen yerler bunlar
birde akvaryum var ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…