Evet sweet bu sene daha serin havalarGeçen sene bu zamanlar gitmiştik Sivasa akşam ince montla üşümüştük
Swetim Daha iyiyim üşüme durumu var oda narkozu vucud atacak diyorlar bilmiyorum.ne zaman atacak ara ara ağrılarım oluyor şükür iyiyim tatlım sen nasılsınSen nasılsın parişim
Swetim Daha iyiyim üşüme durumu var oda narkozu vucud atacak diyorlar bilmiyorum.ne zaman atacak ara ara ağrılarım oluyor şükür iyiyim tatlım sen nasılsınSen nasılsın parişim
Allah daha iyi etsin çabucak toparlanırsın inşallah pareSwetim Daha iyiyim üşüme durumu var oda narkozu vucud atacak diyorlar bilmiyorum.ne zaman atacak ara ara ağrılarım oluyor şükür iyiyim tatlım sen nasılsın❤⚘
Teşekkür ederim mavisimAllah daha iyi etsin çabucak toparlanırsın inşallah pare
kolay değil parecim ameliyat oldun zamanla toparlarsın Allah ın izniyleSwetim Daha iyiyim üşüme durumu var oda narkozu vucud atacak diyorlar bilmiyorum.ne zaman atacak ara ara ağrılarım oluyor şükür iyiyim tatlım sen nasılsın❤⚘
Keske sizde bi gözükseydiniz hastaneye pinhan. Annemgil kaza yaptıgında Metede arabanın icinde carpmıs bi yerlerini sonra karnım agrıyo diyince bizide götürdüler hastaneye karaciğer değerleri yüksek cıkmıstı. Düsmezse o deger karaciger hasar alıyomus. Allahtan düstü de ertesi gün bisey olmadıAllah razı olsun hepinizden, teşekkür ediyorum.
Hamdolsun adam iyimiş
Bizim de vucudumuzda ağrılar var, darbe mi aldık stresten kasıldık mı bilmem.
Öyle..
Yok canım ilk kez böyle birşey yaşıyorum.
Bizim bura yanıyo baloncukHaziran ayı sonlarındayız hava soğuk ya gece üşümüşüm (7 derece )
Allah şifa versin parişSwetim Daha iyiyim üşüme durumu var oda narkozu vucud atacak diyorlar bilmiyorum.ne zaman atacak ara ara ağrılarım oluyor şükür iyiyim tatlım sen nasılsın❤⚘
Pariş onca şey çıktı bi hafifleme gelmedi mi kız?Hadi bakalım herkes kalksın
Iki göbek iki kıvırma bol.enerji güne başlıyalımkızlar kaldırın popolari elleri kolları
Haydi 300 500 yandan yandan
Demek ki alışmışlar onlarEvet sweet bu sene daha serin havalarama buradaki millet çok üşümüyor sanki bn çok üşüyorum
Sezeryandan sonra olmuştu bende de üşüme durumu. Bol bol su iç şekersiz kahve iç narkozu atmak için. Şükür bende iyiyim günlük işlerSwetim Daha iyiyim üşüme durumu var oda narkozu vucud atacak diyorlar bilmiyorum.ne zaman atacak ara ara ağrılarım oluyor şükür iyiyim tatlım sen nasılsın❤⚘
Evet çok değişik havası balkonda oturmak istiyorum ama soğukDemek ki alışmışlar onlardeğişik bi soğuğu var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?