Düzenli Evimiz & Hayatımız

Swetim Daha iyiyim üşüme durumu var oda narkozu vucud atacak diyorlar bilmiyorum.ne zaman atacak ara ara ağrılarım oluyor şükür iyiyim tatlım sen nasılsın ❤⚘
Allah daha iyi etsin çabucak toparlanırsın inşallah pare

Swetim Daha iyiyim üşüme durumu var oda narkozu vucud atacak diyorlar bilmiyorum.ne zaman atacak ara ara ağrılarım oluyor şükür iyiyim tatlım sen nasılsın ❤⚘
kolay değil parecim ameliyat oldun zamanla toparlarsın Allah ın izniyle

Allah razı olsun hepinizden, teşekkür ediyorum.
Hamdolsun adam iyimiş
Bizim de vucudumuzda ağrılar var, darbe mi aldık stresten kasıldık mı bilmem.
Öyle..

Yok canım ilk kez böyle birşey yaşıyorum.
Keske sizde bi gözükseydiniz hastaneye pinhan. Annemgil kaza yaptıgında Metede arabanın icinde carpmıs bi yerlerini sonra karnım agrıyo diyince bizide götürdüler hastaneye karaciğer değerleri yüksek cıkmıstı. Düsmezse o deger karaciger hasar alıyomus. Allahtan düstü de ertesi gün bisey olmadı
Haziran ayı sonlarındayız hava soğuk ya gece üşümüşüm (7 derece )
Bizim bura yanıyo baloncuk

Sezeryandan sonra olmuştu bende de üşüme durumu. Bol bol su iç şekersiz kahve iç narkozu atmak için. Şükür bende iyiyim günlük işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…