onlar prefabrik koymuşlar herhalde yanlış okumadıysamHayırlı olsun seda ablanlarakonteyner mi koydurdu ablan yazın sıcak oluyor mu? Bizde bahçeye yaptırmak yerine konteyner koyalım diyoruz
daha onun kini de görmedim.Hayırlı olsun seda ablanlarakonteyner mi koydurdu ablan yazın sıcak oluyor mu? Bizde bahçeye yaptırmak yerine konteyner koyalım diyoruz
eniştem kendi dayısına yaptırmış.onlar prefabrik koymuşlar herhalde yanlış okumadıysam
benim ofisim konteyner ve çok sıcak oluyo yanıyorum kışında soğuk , ama belki içinden üstünden falan izalasyonunu güzel yaptırırsanız olabilir
bi araştırın biz temeline taş duvar yaptırdık içine beton atılacak üstünede ev yapılcak
ozaman malzemeyi kendileri alıp istedikleri gibi yapmışlardır, çelik kontrüksiyonmu ne deniyo öyledir herhaldepapatyamm yiğenime sordum .
bilgi yanlışlığı olmasın diye
prefabrikten biraz büyük yapıldı malzemeler alındı orda işçiler yaptı teyze dedi.
evin kendisi direk hazır alınmadı diyor.
Aklımda kalmış Mete, Ardayı da Mete diye okumuşumEvet büyük olan Arda kücük olan Mete
Teşekkür ederim amin inşallah
ozaman malzemeyi kendileri alıp istedikleri gibi yapmışlardır, çelik kontrüksiyonmu ne deniyo öyledir herhalde
güle güle otursunlar canım güzel günlerde inşallah
Prefabrik montaj oluyor ya koydurduk deyince konteyner mi ki dedimonlar prefabrik koymuşlar herhalde yanlış okumadıysam
benim ofisim konteyner ve çok sıcak oluyo yanıyorum kışında soğuk , ama belki içinden üstünden falan izalasyonunu güzel yaptırırsanız olabilir
bi araştırın biz temeline taş duvar yaptırdık içine beton atılacak üstünede ev yapılcak
Yani insanın gidecek bi yeri olunca iyi oluyor çoluk çocukdaha onun kini de görmedim.
gittiğimde görür bilirim. Annemgil gitmişlerdi bayramda ağaçlar başka bi taraftaymış koyulan ev başka bi taraftaymış 4 köy gidiliyor en son ablanın kine varılıyor diye anlattı . Zaten beni de eşim müsait olup götüremez ise ya annemgil ya diğer ablamgil götürür .kısmet
onun kinin amacıda şu arada bi hafta sonları orda mangal kebab işte yemek türü etkinlikler yapıp vakit geçirmek. Misafir çağırmak
ağaçlarla zaten ilgileniyorlar .
Evet .Yani insanın gidecek bi yeri olunca iyi oluyor çoluk çocuk
Prefabrik o zaman abla yerinde yaptılarsaozaman malzemeyi kendileri alıp istedikleri gibi yapmışlardır, çelik kontrüksiyonmu ne deniyo öyledir herhalde
güle güle otursunlar canım güzel günlerde inşallah
Aleyküm selamCümleten selamunaleykumm kızlar
Teşekkür ederim aysenSweeett iyi ki doğdun iyi ki varsın canım güzel yaşların olsun ailenle kızınla sevdiklerinlesweetgirlcandy
evet.Prefabrik o zaman abla yerinde yaptılarsa
Aleykümselam canım nasılsınCümleten selamunaleykumm kızlar
Allah şifa versin inşallahGelemedim bugün 11 gibi bir icazet törenine katıldım İstanbul deli sıcaktı o sıcakta baya kalabalıktı.
Allah ilmini artırsın hepsinin
Dönüşte bi yokuş çıktım fena oldum acil kilo vermem lazım yarın dr da kesin kilo diyecek.
Yattım uyudum biraz şimdi ütü yapıyorum kv ye inicem. Sonuçlar temiz gelmedi malum hastalıkmış ona demiyoruz şu anlık bakalım nasıl ilerleyecek süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?