Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı olsun seda ablanlara konteyner mi koydurdu ablan yazın sıcak oluyor mu? Bizde bahçeye yaptırmak yerine konteyner koyalım diyoruz
onlar prefabrik koymuşlar herhalde yanlış okumadıysam
benim ofisim konteyner ve çok sıcak oluyo yanıyorum kışında soğuk , ama belki içinden üstünden falan izalasyonunu güzel yaptırırsanız olabilir
bi araştırın biz temeline taş duvar yaptırdık içine beton atılacak üstünede ev yapılcak

Hayırlı olsun seda ablanlara konteyner mi koydurdu ablan yazın sıcak oluyor mu? Bizde bahçeye yaptırmak yerine konteyner koyalım diyoruz
daha onun kini de görmedim.
gittiğimde görür bilirim. Annemgil gitmişlerdi bayramda ağaçlar başka bi taraftaymış koyulan ev başka bi taraftaymış 4 köy gidiliyor en son ablanın kine varılıyor diye anlattı . Zaten beni de eşim müsait olup götüremez ise ya annemgil ya diğer ablamgil götürür . kısmet
onun kinin amacıda şu arada bi hafta sonları orda mangal kebab işte yemek türü etkinlikler yapıp vakit geçirmek. Misafir çağırmak
ağaçlarla zaten ilgileniyorlar .

eniştem kendi dayısına yaptırmış.
sucu ekip gelip tuvalet yeri falan yapıp eştireceklermiş .
ben öyle duydum.
mutfak var içinde birde iki üç tane normal odası ayrı var diye duydum.

ozaman malzemeyi kendileri alıp istedikleri gibi yapmışlardır, çelik kontrüksiyonmu ne deniyo öyledir herhalde
güle güle otursunlar canım güzel günlerde inşallah

Prefabrik montaj oluyor ya koydurduk deyince konteyner mi ki dedim valla eşimin öğrencisi yapıyor da yazın sıcak kışın soğuk olur. Kışın sobayla ısınır da dedi. Bende klima ya da tavan vantilatörü taktırırız yazında zaten dışarda oluruz içinde durmayız dedim. Diğer türlü baya uzayacak betondan olunca bide daha masraflı oluyor. Eşimde yalıtım falan yaptırabiliriz bi konuşalım diyordu.

Yani insanın gidecek bi yeri olunca iyi oluyor çoluk çocuk

Gelemedim bugün 11 gibi bir icazet törenine katıldım İstanbul deli sıcaktı o sıcakta baya kalabalıktı.
Allah ilmini artırsın hepsinin

Dönüşte bi yokuş çıktım fena oldum acil kilo vermem lazım yarın dr da kesin kilo diyecek.

Yattım uyudum biraz şimdi ütü yapıyorum kv ye inicem. Sonuçlar temiz gelmedi malum hastalıkmış ona demiyoruz şu anlık bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Allah şifa versin inşallah kv mi hasta olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…