EvetAllah şifa versin inşallahkv mi hasta olan
Süreç inşaAllah güzel ilerler k.validene Rabbim kalıcı acil şifalar versin bonusumGelemedim bugün 11 gibi bir icazet törenine katıldım İstanbul deli sıcaktı o sıcakta baya kalabalıktı.
Allah ilmini artırsın hepsinin
Dönüşte bi yokuş çıktım fena oldum acil kilo vermem lazım yarın dr da kesin kilo diyecek.
Yattım uyudum biraz şimdi ütü yapıyorum kv ye inicem. Sonuçlar temiz gelmedi malum hastalıkmış ona demiyoruz şu anlık bakalım nasıl ilerleyecek süreç
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallahGelemedim bugün 11 gibi bir icazet törenine katıldım İstanbul deli sıcaktı o sıcakta baya kalabalıktı.
Dönüşte bi yokuş çıktım fena oldum acil kilo vermem lazım yarın dr da kesin kilo diyecek.
Yattım uyudum biraz şimdi ütü yapıyorum kv ye inicem. Sonuçlar temiz gelmedi malum hastalıkmış ona demiyoruz şu anlık bakalım nasıl ilerleyecek süreç
İyiyim canım şükür yorgunum biraz sadece sen nasılsınAleykümselam canım nasılsın
Çok geçmiş olsun abla Allah acil şifalar versin güzel geçer süreç inşallahGelemedim bugün 11 gibi bir icazet törenine katıldım İstanbul deli sıcaktı o sıcakta baya kalabalıktı.
Allah hayırlı kapılar açsın şifalar versin inşallah
Şuan sadece beğeni atabildim muhteşem tuşum bozulmuşİnşallah kimseyi unutmadım.
Güzel arkadaşlarım böyle olmuyor sırayla ödev verelim birbirimize.
Nego gibi olmaz elbet ama olsun teşvik olur gayret olur bize ne diyosunuz?
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
@dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
Elhamdülillah iyiyim canım bugünümüze şükürİyiyim canım şükür yorgunum biraz sadece sen nasılsın
Bende yarın yaparım inşallahİlk ödevimiz penyezimden geldi mesajı görmeyebilirsiniz diye aşağı koydum
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@_okyanus
Ben daha yeni bugün girmişim bugünde sayılmazTatile girenlere hayırlı olsun diyorum sizinle aynı cephede savaşçıyım unutmayın
@Aktif Lora
@Nane Limon Kabugu
@Pinhan
@ilknurrr22
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
Yaaaa Allah şifa versin inşallahGelemedim bugün 11 gibi bir icazet törenine katıldım İstanbul deli sıcaktı o sıcakta baya kalabalıktı.
Allah şifa versin kolaylıkla atlatır inşallah bonusGelemedim bugün 11 gibi bir icazet törenine katıldım İstanbul deli sıcaktı o sıcakta baya kalabalıktı.
Allah şifalar versin canım belki erken evresidirGelemedim bugün 11 gibi bir icazet törenine katıldım İstanbul deli sıcaktı o sıcakta baya kalabalıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?