Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı işleri olsun canm hayırlı bol kazançlar olsun
Teşekkür ederim canım
gözünaydın canım eşin işe başlamış Allah bol bereket versin
Amin ablacım teşekkür ederim
Geleli çok oldu da tadına bakmadım dur birazdan bakiyim bi
Ay ben direk acıp bakarım duramam hiç nasıl durdun
ilknurrr22 eşinin yeni işi hayırlı olsun
Teşekkür ederim swet
Cümleten selamunaleykumm kızlar
Aleyküm selam canım nasılsın
Allah şifa versin inşallah
Herkese selamlar yoğun bir haftanın ardından bende tatile girdim artıkkk
Gönül senin yokluğun cok belli uzun uzun yaptıklarını okuyoduk yoksun hic
Bu sarkan bitkinin adı neydi bonus. Bendekinden heralde cok güzeldi. Mete sürekli yoluyo bunları

REsimde gördüğün tesbih çiçeği tesbih sukulent deniyor.
Sende ki bundan değil sedum burrito o yanlış görmediysem

Çok üzüldüm Allah şifa versin

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

REsimde gördüğün tesbih çiçeği tesbih sukulent deniyor.
Sende ki bundan değil sedum burrito o yanlış görmediysem
Evet o sedum burritoymus baktım simdi. Bunlar tekrar çıkar mı bonus dalları duruyo kenarlarından kopardı Metecim sagolsun
Gözün aydın hayalcim bulantı icin ilaclar var ama senin tedaviden kaynaklı mı acaba vermek istemedi bi daha ki gittiginde tekrar söylersin. Yanında tuzlu kraker olsun hep

papatyamm abla gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun afiyetle kolaylıkla ilerleyip sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin. tekrardan annanee olacağını niyetini okurken öğrendim Rabbim isteyen herkese salih saliha evlatlar nasip eylesin aminn

Hayalcim kendi evin dışında başka yerde yemeyi denedin mi hiç
Annen olur kayınvaliden olur, sen gitmeden yemek yapılsa belki yiyebilirsin. Tabi yakınsanız. Bazı gebeler kendi evi haricinde başka yerde yiyebiliyorlar

Canım gözünüz aydın şükür kalp atışını duymuşsunuz. Sağlıcakla kolaylıkla afiyetle ilerlesin inşaAllah
kuzumm yemeye çalış tuzlu çubuk, çekirdek, salatalık tuzla vs...çabucak toparlanırsın inşaAllah

Gözün aydın hayalcim bulantı icin ilaclar var ama senin tedaviden kaynaklı mı acaba vermek istemedi bi daha ki gittiginde tekrar söylersin. Yanında tuzlu kraker olsun hep
Çok sağol ilknur önermiyorum ilaç dedi iyi değilim dedim 3 4 kez kusmadan ilaç kullanmanı istemiyorum dedi bilmiyorum böyle devam ederse kendim alırım eczaneden sanırım arkadaşımda hamile o kullanıyor doktoru vermiş
Hayalcim kendi evin dışında başka yerde yemeyi denedin mi hiç
Annen olur kayınvaliden olur, sen gitmeden yemek yapılsa belki yiyebilirsin. Tabi yakınsanız. Bazı gebeler kendi evi haricinde başka yerde yiyebiliyorlar
2 gündür kayınvalideme gidiyorum eslii dün azda olsa yıyebilmiştim ama bugün yemek kokusundan kusacaktım yiyemedim

Çok sağol ablacım amin inşallah Abla salatalık leblebi çubuk kraker ayran bunlarla besleniyorum en kısa zamanda geçer inşallah

Hayal çok iyi anlıyorum seni çekirdek, leblebi,meyve, kuru yemiş falan az az da olsa yesen.en azından çok bitkin düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…