- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.100
- 598
- 37
Yap komsulara dagıt baloncuk kendinede ayır yiyecegin kadar canın cekmis o kadarEşim sevmiyor diye yapmıyorum, tek kişilik de yapılmıyor
İnsallah en kısa zamanda güzel bi is bulur sedacımÖnceden anneme gideceğim bir gün zaman belliydi
Kaynanama gideceğimiz çıkacağımız zamanda belliydi
Şuan hiç belirsiz.
Hayırlısı ile şöyle inşallah bir sabit günlü müsaitli bi iş olur umarım.
Sağol canım
Sağol canımpapatyamm abla çantan çok güzel güle güle kullan
Güle güle kullan sedaGerçi çaycımın alt kısmı önceden çatlamıştı .
İdareten kullanıyorum. Dün bozulsada sorun olmazdı. Pek
Annemgil bana doğum günü hediyesi yeni çaycı almışlar elektrikli yine çelik bir model.
Aman beaaa unuttum kaynımın düğünü var yarın oraya gittiydimsweetgirlcandy yazdın mı ödevi ben yaparım etiket sen yaz
Tek motivasyon kaynağım giyecek bişeyin kalmamasıBiri beni dürtse de ben de yapsam
Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın
Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın
Ay bugün bizim burada böyle dondum dışardaKöye geldik. İnternet her yerde çekmiyor giremiyorum. Burada akşamları çok soğuk kapının önünde oturamıyoruz
Ben ilk kez bunu yaptım bayıldımAyy eline sağlık abla afiyet olsun şimdiden
Benimde canım un helvası istiyor ama kıvamını tutturamıyorum
Birazdan yapmayı düşünüyorum, umarım sadece düşüncede kalmazTek motivasyon kaynağım giyecek bişeyin kalmaması
Eve giderken al bi dürüm ye boşver biz el kızıyız bizi kim düsünürBende işte açlıktan öldüm eve geldim kv aç mısınız yemek yeyin falan demedi kimse demedibizim düğünlerde bizimkiler geleni zorla oturtur hiç geline damada şeyleri yok
Ama damat el oğlu olmazEve giderken al bi dürüm ye boşver biz el kızıyız bizi kim düsünür
Teşekkürler...Güle güle kullan seda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?