- 30 Ocak 2015
- 19.854
- 28.579
- 798
- 29
Kısa sürede yapılır inşallah canmGünaydın kızlar
Bulaşık makinesi yine arıza veriyo dün yıkayamadım. Eşim 3 kere tamir etti bu hafta yaptıktan sonra bi kere yıkıyo sonra yine arıza veriyo nolduysa suan ici full dolu
Servisini aradınız mı ?Günaydın kızlar
Bulaşık makinesi yine arıza veriyo dün yıkayamadım. Eşim 3 kere tamir etti bu hafta yaptıktan sonra bi kere yıkıyo sonra yine arıza veriyo nolduysa suan ici full dolu
Ben sürekli bardak kırdıgım icin ilk günden kalan bardakların yokKısa sürede yapılır inşallah canm
Ben makine kullanmıyorum bardak ve tabaklarım Işıl Işıl ilk günkü gibimakinede ne yapsanda bulanık oluyo o görüntüyü sevmiyorum elimde foşur foşur yıkamasam içim rahat etmiyor
Eşim samsungun servisinde calıstıgı için önceden o yapabiliyo canım o yüzden aramadık bi parcası degisecekmis onu değiştircek almaya gittiServisini aradınız mı ?
Pek fikrim yok derin ama;Selamlar herkese bu sabah çok güzel başladım eşim çok erken çıktı kahvaltı etmeden işi vardı bende onu uyandırıp yolcu edip geri uyudum oğlum uyanana kadar sonra basit bir kahvaltı ettik oğlumla
Mutfak toplandı
Markete gidildi
Balkonlar yıkandı
çamaşırlar makineye atıldı
akşam yemeği için et çıkardım çözünmesini beklycm
Ogluma biseyler yedirdim biraz uykusu gelince uyutup düzen işlerine devam edecem şimdilik böyle
!!! Bir şey diyecem bana özelden saçma bir mesaj gelmiş yani konu çok saçma hesabı engellemek istedim yapamadım ne yapabilirim sizce
Teşekkür ederimPek fikrim yok derin ama;
Gelen mesaja girin sağ üstte mesajı sile basın sonra gelecek mesajları yoksay a tıklayın
Sanırım artık mesaj atamaz size
İyimiş o zaman.Ben sürekli bardak kırdıgım icin ilk günden kalan bardakların yok
Eşim samsungun servisinde calıstıgı için önceden o yapabiliyo canım o yüzden aramadık bi parcası degisecekmis onu değiştircek almaya gitti
Selamlar herkese bu sabah çok güzel başladım eşim çok erken çıktı kahvaltı etmeden işi vardı bende onu uyandırıp yolcu edip geri uyudum oğlum uyanana kadar sonra basit bir kahvaltı ettik oğlumla
Mutfak toplandı
Markete gidildi
Balkonlar yıkandı
çamaşırlar makineye atıldı
akşam yemeği için et çıkardım çözünmesini beklycm
Ogluma biseyler yedirdim biraz uykusu gelince uyutup düzen işlerine devam edecem şimdilik böyle
!!! Bir şey diyecem bana özelden saçma bir mesaj gelmiş yani konu çok saçma hesabı engellemek istedim yapamadım ne yapabilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?