Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar
Bulaşık makinesi yine arıza veriyo dün yıkayamadım. Eşim 3 kere tamir etti bu hafta yaptıktan sonra bi kere yıkıyo sonra yine arıza veriyo nolduysa suan ici full dolu
Kısa sürede yapılır inşallah canm

Ben makine kullanmıyorum bardak ve tabaklarım Işıl Işıl ilk günkü gibi makinede ne yapsanda bulanık oluyo o görüntüyü sevmiyorum elimde foşur foşur yıkamasam içim rahat etmiyor

Cumartesi evde değildim ama sabah Yatakları ve evi toplu bırakıp çıkmıştım
Dün de evde sakin bir pazar geçirdik
Eşim çalışıyor onu işe yolculadık
İş olarak rutin evi topladım
Yemek yaptım
Oğlumla etkinlikler yaptık
Birlikte kurabiye yaptık
Yemek sonrası mutfağı temizledim
Çay demledim
Derkeeenn dün de öyle geçti

Bugün biraz geç uyandık 10 da
Oğlumu banyo yaptırdım
Kendim de duş aldım
Yeni yaz döneminin ilk günü benim için
Çok düzenli verimli geçirmeye niyet ediyorum Allahım başarmaya nasip etsin

Ev düzeni temizliği olarak
Sağlıklı beslenmek
Spor yapmak
Manevi saat yapmak
Oğlumla kaliteli vakitler geçirmek

Bu şekilde inşallah

Ben sürekli bardak kırdıgım icin ilk günden kalan bardakların yok
Servisini aradınız mı ?
Eşim samsungun servisinde calıstıgı için önceden o yapabiliyo canım o yüzden aramadık bi parcası degisecekmis onu değiştircek almaya gitti

Selamlar herkese bu sabah çok güzel başladım eşim çok erken çıktı kahvaltı etmeden işi vardı bende onu uyandırıp yolcu edip geri uyudum oğlum uyanana kadar sonra basit bir kahvaltı ettik oğlumla
Mutfak toplandı
Markete gidildi
Balkonlar yıkandı
çamaşırlar makineye atıldı
akşam yemeği için et çıkardım çözünmesini beklycm
Ogluma biseyler yedirdim biraz uykusu gelince uyutup düzen işlerine devam edecem şimdilik böyle
!!! Bir şey diyecem bana özelden saçma bir mesaj gelmiş yani konu çok saçma hesabı engellemek istedim yapamadım ne yapabilirim sizce

Pek fikrim yok derin ama;
Gelen mesaja girin sağ üstte mesajı sile basın sonra gelecek mesajları yoksay a tıklayın

Sanırım artık mesaj atamaz size

Özel mesajı şikayet et seçeneğiyle şikayey edebilirsin sapık biriyse falan senin engellemenden ziyade siteden engellenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…