- 2 Ağustos 2013
- 38.247
- 128.108
- 798
Öyle yaptım valla ahseni yatırcam dedim kalktım burda uyut dio. Bende uyumaz dedim. Deseydim az daha mı aç bırakmak için dur diyon diyeEve giderken al bi dürüm ye boşver biz el kızıyız bizi kim düsünür
Düğün evinde yemek yapmıyolarmı misafirler ne yediÖyle yaptım valla ahseni yatırcam dedim kalktım burda uyut dio. Bende uyumaz dedim. Deseydim az daha mı aç bırakmak için dur diyon diyeya el kızı olmayı geç kendi çocuklarına da öyle ahım şahım değil.
Ben baya garipsiyorum. Bizim sülale baya çocuğuna da geline damada da değer verir hani belli de eder. Bunlar yok asla
Vardı yemek gördüm. Gelen giden yok zaten öyle hayırlı olsuna falan. Kendi akrabaları var sadece 4 gibi gittim 8 gibi geldim yemek yoktu yenilmediDüğün evinde yemek yapmıyolarmı misafirler ne yedi
Bizde 4 ğün yemek saatleri belli olur aslında o saatte hazırlanır aç olunsun olunmasın hazır yemeği neden vermediler kiVardı yemek gördüm. Gelen giden yok zaten öyle hayırlı olsuna falan. Kendi akrabaları var sadece 4 gibi gittim 8 gibi geldim yemek yoktu yenilmediyeğeni geldi ankaradan ona dedi aç mısın yemek ye diye. Başka da kimseye teklif edilmedi
Valla bilmiyorum yani sorabilirdi de ne bilem sormadıBizde 4 ğün yemek saatleri belli olur aslında o saatte hazırlanır aç olunsun olunmasın hazır yemeği neden vermediler ki
Valla benim kvde de köye gideriz yoldan gelmeye yakın arar ne yiceksiniz diye gidince de ne yicekseniz yapta yiyin der. Bi kere mete icin corba istedim sadece biz dışarda yedik onu bile yapmamıs duymadım diyo. Yani demisim ki biz yedik mete bisey yemedi ona bi corba yapar mısın hangi birini duymadınÖyle yaptım valla ahseni yatırcam dedim kalktım burda uyut dio. Bende uyumaz dedim. Deseydim az daha mı aç bırakmak için dur diyon diyeya el kızı olmayı geç kendi çocuklarına da öyle ahım şahım değil.
Ben baya garipsiyorum. Bizim sülale baya çocuğuna da geline damada da değer verir hani belli de eder. Bunlar yok asla
Konuşuyor cümle kuruyor herkes anlamasadaseninki daha küçükmüş konuşabiliyomu söyliyebilecekmi çişini bizimki tam akıcı konuşamıyo
Koymadım yaw o kadar samimiyetim yok biliyon teklif bekledimsweetgirlcandy ulan hahahahaha kendin koyaydın bari bi tabak
Tövbe yarabbim gülesim geldiValla benim kvde de köye gideriz yoldan gelmeye yakın arar ne yiceksiniz diye gidince de ne yicekseniz yapta yiyin der. Bi kere mete icin corba istedim sadece biz dışarda yedik onu bile yapmamıs duymadım diyo. Yani demisim ki biz yedik mete bisey yemedi ona bi corba yapar mısın hangi birini duymadıninan garipsemedim yaptıklarını beni gectim ne torunu ne cocugu. Ama kızı gelsin sofrayı bi donatır bide ayakta bekler başlarını yemekleri bitince hemen koymak icin kızını hayatta kaldırmaz kücük görümcem icin gecerli buda büyüj icin degil bi kücük görümcemi bide kaynımı cok seviyo esim be büyük görümcem üvey gibi
Maşallah yaa ne güzelBizim de düğünler yemekli olur.
Tok gelene bile tatması için ikram ederiz.
Boş çevrilmez kimse.
Benim kv yedirmeyi sever ya. Hatta sevdiğin yemeği bilir gidince yapmaya çalışır.
Seviyorum o konuda yaklaşımını.
İyi ordan yüzün gülmüsTövbe yarabbim gülesim geldi
Seninki nirvanabenimki desen yapar bak böyle bir durumda. Ama asla düşünceli değil. Garip bi kadın. Kp mesela aşırı yedirmeyi sever bişeyler yapar yeyin der gideriz içecek getirir bişey getirir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?