- 1 Aralık 2021
- 14.830
- 53.927
- 548
- 35
Dikkat et kendine üşütme havalar soğudu çok geçmiş olsunDaha iyiyim ablacım dün kontrolüm vardı enfeksiyon cıktı ilaçlar verdiler inşallah daha iyi olucam
Evde patikler hırkalar kış var tipi var gibi dolaşıyorum NanemDikkat et kendine üşütme havalar soğudu çok geçmiş olsun
olursun tabi ilaçlarınıda bi kullandaDaha iyiyim ablacım dün kontrolüm vardı enfeksiyon cıktı ilaçlar verdiler inşallah daha iyi olucam
sizin oralardamı soğukEvde patikler hırkalar kış var tipi var gibi dolaşıyorum Nanem
Bol su iç dinlen canımEvde patikler hırkalar kış var tipi var gibi dolaşıyorum Nanem
Hasta olunca bebek gibi ilgi istiyorlar, ben aslında bunu görev olarak değil de merhamet ettiğim için yapıyorum. Ama okadar şey yapmama rağmen her şeyi de benden isterse bi dur artık diyorum. Dediğin gibi ablacım hasta da olsak her şeyi yapıyoruz ama erkekler ölü numarası yapıyorlar resmenah canım ya gece gece nasıl densizlik yapıp moralini bozmuş , onlar hasta olunca çokta nazlı oluyolar
biz hasta olunca yine herşeyi biz yapıyoruz bırak nazlanmayı , çoğu aynı bunların boş ver daha yeni iyileştin
hiç bişe olmamış gibi davranırsada bu akşam ilacını , sütünü kendisi içsin götürme sen
( bu kadar düşüncesiz ve kaba olmak zorundalar mı ) empati kurma diye bişe yok bunlarda
Evet ilknurcum, gerçekten bazı şeyleri sırf merhamet edip yaptığımız için bizim görevimiz gibi görüyorlar. Ve ben bundan nefret ediyorum.Ayıp etmissin balkona
Hepsi aynı Aryacım ne yaparsan yap daha fazlasını istiyolar. Dediklerinde de bisey yok gibi algılıyolar. Benim esimde öyle hic biswy olmamış gibi davranır trip atarsamda ben suclu olurum. Haklı gibi üste çıkar. Hic sıkma canını keyfine bak konussun dursun
Çok geçmiş olsun PareDaha iyiyim ablacım dün kontrolüm vardı enfeksiyon cıktı ilaçlar verdiler inşallah daha iyi olucam
ödev sırası sende değilmiydi kızAy ben telefonu elime aldıkça fenalık bastı. Mutfagi detaylı temizlemeye karar verdim.
Genel toplu ev, bir supurup mutfaaga gireceğim. Bugün ödev var mı
Geçmiş olsunİyi akşamlar
Daha yeni fırsat buldum.
gündüz başım kalabalıktı.
hastanede.
sabah biraz bekledik öğleni buldu vakit.
12 buçukta çıktı oğlum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?