Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hasta olunca bebek gibi ilgi istiyorlar, ben aslında bunu görev olarak değil de merhamet ettiğim için yapıyorum. Ama okadar şey yapmama rağmen her şeyi de benden isterse bi dur artık diyorum. Dediğin gibi ablacım hasta da olsak her şeyi yapıyoruz ama erkekler ölü numarası yapıyorlar resmen
Öğle arasında eve geldi ve sarılıp özür dilerim düşüncesizlik ettim dedi.
Gece gece bana sataşmak zorunda değildin dedim.
Haklısın dedi.

Evet ilknurcum, gerçekten bazı şeyleri sırf merhamet edip yaptığımız için bizim görevimiz gibi görüyorlar. Ve ben bundan nefret ediyorum.
Elleri ayakları var şükür, kendi işlerini yapabilirler.

40 dakika önce geldi, kapıyı açtım yüzüne bile bakmadan mutfağa geçtim. Tabii her zaman ki geldi haklısın özür dilerim diyip normale döndü.
Ya sabırrrrr

Günaydınlarr
Uyandık kahvaltı hazırladım yedik eşim çıktı
mutfağı topladım tezgah üstü boş bulaşık Makinesi doldu calstrdm
Bir posta çamaşır makineye attım
Duş aldım
Çocuklarla ilgilendim biraz oyun biraz TV
Öğlen namazı kıldım
Balkon yıkadım
Yatak odami topladım
Simdi katlamam gereken ve ütülenmesi gereken çamaşıralr var onlara basliyacam

Selamlar
Uyandık, kahvaltı hazırladım, yedik.
Yastıkları ve kılıflarını makineye attım, yatakları topladım, odayı havalandırdım. Süpürdüm, sildim.
Çalışma odasını toparladım, süpürdüm, sildim.
Banyoya geçip aynayı ve dolabı sildim, banyonun içini köpükledim. Yerlerini sildim.
Banyo ve tuvaletin paspaslarını makineye attım.
Tuvaleti köpükledim, çöpleri attım. Aynasını ve dolabını sildim. Yerlerini elle sildim.
Deniz'e öğle yemeği yedirip uyuttum.
O uyurken ben odasındaki çöpleri ve dağınıklığı topladım. Fazlalıkları kaldırdım. Beşiğini ve karaladığı dolapları cifledim. Mopla yerleri aldım.
Deniz uyandıktan sonra oturma odasını topladım, koridorlarla beraber süpürdüm, toz aldım, yerleri sildim.
Akşamdan mutfak dağınık kalmıştı, önce bulaşık makinesini boşalttım, akşamın bulaşıklarını yerleştirdim. Tezgahı düzenledim.
Mutfağı süpürdüm, dolap kapaklarını sildim. Su sebilinin suyunu doldurdum.
Süpürgenin parçalarını yıkadım.
Saçlarımı boyadım, duş aldım.
Akşam yemeği yaptım, yedik topladım.
Mutfak temiz

Kızlar kızlar gelem mi

Bugun çamaşır yıkadım, astım katlayıp kaldırdım.
Süpürdüm.
Lavabo yıkadım.
Çocukların parka götürdüm geldim.
Kızartmalı yemek yaptım, mutfak sildim yine.

Ortalık toplu, mutfak toplu.

Gün içinde tabletimin şarjını doldurmaya üşendiğim için telden dizi izledim.
Telden izlerken de üşendiğim için buraya giremedim

Devrildim şimdi anca oturdum.
Ödev falan varsa takip edemedim haaa.

Gelemedim iki gündür önceki gün rahatsızlandım ishalli bir şeyler çok sıkıntı verdi bana daha iyiyim şükür ama geçmedi hala sancı yapıyor.

Fiziğe gittim bugün yani fizik dr una. Mr istedi omuzda sıkıntı var dedi bakalım nasıl ilerleyeceğiz sonuçlar çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…