- 28 Ekim 2022
- 9.545
- 27.703
- 478
- 29
OlurPinhan dan sevgiler
Banyo dolabını dök, sil yeniden yerleştir
Banyomuzda ya da nerdeyse, deterjan, şampuan,diş fırça macun, peçete, havlu vs gibi şeyleri koyduğunuz dolap ve çekmecelerimizi elden geçiriyoruz.
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
@_okyanus
Maşallah ilk kez yardım eden misafir duyuyorum..Merhabalar bu gün çok yoğundum misafirim vardi ve sağolsunlar tüm işlerimi hal edip gittiler ütüye kadar camlara kadar
Sevindim pariş çok şükürGün gün daha iyiyim sadece üşüme var oda geçecek inşallah ilknurcum
Sen nasılsın iyimisin
Ya misafir derken yani yabancı değil ama sağolsun dip köşe girişti eve ben sadece yemek çay tatlı ikramıyla ilgilendimMaşallah ilk kez yardım eden misafir duyuyorum..
İlginç ama bizim burası iki gündür gündüz idare idare dedgim 38 derece ve akşamları serin yani bizim için şaşırtıcı bir havaNasıl bi soğuk var kapıları kapattım resmen
Afiyet şifa olsunKahve molası verip sonra ilk isim akşam yemeğini toplamak mutfağı yani sonra bu günün ödevi dünün odevide bitti birazını ben birazını bana gelen misafrmz yaptı
Ya misafir derken yani yabancı değil ama sağolsun dip köşe girişti eve ben sadece yemek çay tatlı ikramıyla ilgilendim
Patates piyazıYarın misafirim gelecek çaya
Dolapta börek var
Kurabiye var başka bir hazirlığın yok
Ne yapsam bilemedim
Salata tarzı ne yapsam
kısır yapmam çok işi var yoğur turşusu yeşilliği osu busu çok
Tatlı ne yapsam
Kıbrıs tatlısı aklıma geliyor triliceyi yapmıştım daha önce geldiklerinde
Acil akıl verin bana yavru canlar❤
Bu hangi kahve çeşidi ? içinde buz var galibaKahve molası verip sonra ilk isim akşam yemeğini toplamak mutfağı yani sonra bu günün ödevi dünün odevide bitti birazını ben birazını bana gelen misafrmz yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?