Bisküvi li tatlı çok yapıyorlarPatates piyazı
Veya yoğurtlu makarna salatası olabilir.
Tatlı türü belki bisküvülü yaş pasta hafif olaraktan.
Annem yazın yapar.
Gelenler senin hasta olduğunu biliyorlar dimi paremmYarın misafirim gelecek çaya
Dolapta börek var
Kurabiye var başka bir hazirlığın yok
Ne yapsam bilemedim
Salata tarzı ne yapsam
kısır yapmam çok işi var yoğur turşusu yeşilliği osu busu çok
Tatlı ne yapsam
Kıbrıs tatlısı aklıma geliyor triliceyi yapmıştım daha önce geldiklerinde
Acil akıl verin bana yavru canlar❤
Ya ben seni yerim varya sen benim.momsum galan olsaydın ne güzel olurdu penyezim vallaGelenler senin hasta olduğunu biliyorlar dimi paremm
Dolapta olanlardan ikram et yeterli bence. Hasta ziyaretinde az oturulur
Veriyorum akıl yat dinlen
Pek güzel olurdu paremmmYa ben seni yerim varya sen benim.momsum galan olsaydın ne güzel olurdu penyezim valla
Çok geçmiş olsun canm verilmiş sadakaniz varmış Allah korumuşKızlar ya ben kafamda sürekli kötü şeyler düşünüp kuruyorum. Özellikle Ardayla ilgili
Dün Arda bisiklet sürerken bizim burda kültür merkezi var orda büyük bayrak asılı onun ipine boynu takıldı düştü ip boynuna dolandı aklım basımdan gitti. Dünden beri onu düsünüyorum ya kesseydi bogazını tam damarın oldugu yer ya ben görmeseydim ya bisey olsaydı diye diye kendimi yedim bitirdim düsündükce kötü oluyorum sinirleniyorum. Boynu öyle kötü olmus ki ipin izi gecmis. Kalbim sıkışıyo engel olamıyorum düsüncelerime.
geçmiş olsun.Kızlar ya ben kafamda sürekli kötü şeyler düşünüp kuruyorum. Özellikle Ardayla ilgili
Dün Arda bisiklet sürerken bizim burda kültür merkezi var orda büyük bayrak asılı onun ipine boynu takıldı düştü ip boynuna dolandı aklım basımdan gitti. Dünden beri onu düsünüyorum ya kesseydi bogazını tam damarın oldugu yer ya ben görmeseydim ya bisey olsaydı diye diye kendimi yedim bitirdim düsündükce kötü oluyorum sinirleniyorum. Boynu öyle kötü olmus ki ipin izi gecmis. Kalbim sıkışıyo engel olamıyorum düsüncelerime.
Çok teşekkür ederimmmAfiyet şifa olsun
İce americano diye geçiyor granül kahve biraz şeker sıcak az bi sıcak suyla eritiyorum üstüne buz ve soğuk suBu hangi kahve çeşidi ? içinde buz var galiba
Yani bir kek cesidi veya sütlü bir tatli olablr bu dediklerinin yaniaYarın misafirim gelecek çaya
Dolapta börek var
Kurabiye var başka bir hazirlığın yok
Ne yapsam bilemedim
Salata tarzı ne yapsam
kısır yapmam çok işi var yoğur turşusu yeşilliği osu busu çok
Tatlı ne yapsam
Kıbrıs tatlısı aklıma geliyor triliceyi yapmıştım daha önce geldiklerinde
Acil akıl verin bana yavru canlar❤
Afiyet olsun cold brew mi içiyorsun?Kahve molası verip sonra ilk isim akşam yemeğini toplamak mutfağı yani sonra bu günün ödevi dünün odevide bitti birazını ben birazını bana gelen misafrmz yaptı
Geçmiş olsun ilknur öyle tehlikeli bir ipin orda olmaması lazım demek.Kızlar ya ben kafamda sürekli kötü şeyler düşünüp kuruyorum. Özellikle Ardayla ilgili
Geçmiş olsun ilknur. Maalesef bende öyleyim ama başka bir şeye odaklanıyorum düşüncelerden kurtulmak içinKızlar ya ben kafamda sürekli kötü şeyler düşünüp kuruyorum. Özellikle Ardayla ilgili
Değişikmiş.İce americano diye geçiyor granül kahve biraz şeker sıcak az bi sıcak suyla eritiyorum üstüne buz ve soğuk su
Çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun kollasın...hemen bi sadaka verKızlar ya ben kafamda sürekli kötü şeyler düşünüp kuruyorum. Özellikle Ardayla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?