Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gelenler senin hasta olduğunu biliyorlar dimi paremm

Dolapta olanlardan ikram et yeterli bence. Hasta ziyaretinde az oturulur

Veriyorum akıl yat dinlen

Ahsenin odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Ahsene dellendim oyuncakların yarısını topladım salona attım biraz oyuncak bıraktım

Salon zaten muhteşemdi şimdi fevkalade oldu
Oyuncak dolaplarının sepetlerini sildim tek tek oyuncakları yerleştirdim
Bi yatağı var aldık ama yatmadı onu balkona attım o da bahçeye gidecek dursun balkonda dedim

Baya baya geldiler bana bi yandan ağladım bi yandan ortalığı topladım tövbe yarabbim

Büyük banyo kaldı şimdi hallederim orayı da 2 dk

Gelenler senin hasta olduğunu biliyorlar dimi paremm

Dolapta olanlardan ikram et yeterli bence. Hasta ziyaretinde az oturulur

Veriyorum akıl yat dinlen
Ya ben seni yerim varya sen benim.momsum galan olsaydın ne güzel olurdu penyezim valla

Kızlar ya ben kafamda sürekli kötü şeyler düşünüp kuruyorum. Özellikle Ardayla ilgili
Dün Arda bisiklet sürerken bizim burda kültür merkezi var orda büyük bayrak asılı onun ipine boynu takıldı düştü ip boynuna dolandı aklım basımdan gitti. Dünden beri onu düsünüyorum ya kesseydi bogazını tam damarın oldugu yer ya ben görmeseydim ya bisey olsaydı diye diye kendimi yedim bitirdim düsündükce kötü oluyorum sinirleniyorum. Boynu öyle kötü olmus ki ipin izi gecmis. Kalbim sıkışıyo engel olamıyorum düsüncelerime.

Herkese iyi akşamlar
Bugün misafirlerim geldi koşturmacayla geçti
Sabah kahvalti masasi hazirladim yedik içtik bulaşık falan
Sonra çıktık biraz dolaşmaya çok soğuktu hemen eve döndük
Akşam yemeği hazırladım zaten hazırlayıp dolaba atmıştım yanına pirinç pilavı yaptım yedik
Akşam çay içtik
Yataklarini hazırladım dinlenmeye geçtiler yol yorgunu erken uyusunlar dedim
2 çocukları var koşturmacayla geçti günümüz bana da değişiklik oldu evimiz şenlendi

Çok geçmiş olsun canm verilmiş sadakaniz varmış Allah korumuş

geçmiş olsun.

Yani bir kek cesidi veya sütlü bir tatli olablr bu dediklerinin yania

Geçmiş olsun ilknur öyle tehlikeli bir ipin orda olmaması lazım demek.
HEmen etkisinden çıkamaman normal daha yeni olmuş.
Okuyup koru zırh gibi o çocuk için tevekkül et biz değil Rabbim koruyor biz sadece aracıyız.
Korunduğuna kuşkusuz inanmak insanı rahatlatıyor. Başka türlü bu endişelerle başedemeyiz

Geçmiş olsun ilknur. Maalesef bende öyleyim ama başka bir şeye odaklanıyorum düşüncelerden kurtulmak için

Çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun kollasın...hemen bi sadaka ver
Insan sorgulayabilir etkisinde kalmış olman gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…