Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah korumuş ilknur. Kültür merkezi yetkili birisine söylesen keşke demekki güvenilir değil bayrağın ipi. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Geçmiş olsun olay çok taze etkisinden çıkamamışsın.kötüyü düşünme, Rabbim evlatlarımızı korusun,bir daha yaşatmasın inşallah

Bu konuda penyez83 katılıyorum
Hasta ziyareti bu, gelen misafirin yapıp sana getirmesi lazım

Çok geçmiş olsun canm verilmiş sadakaniz varmış Allah korumuş
Çok şükür canım
Teşekkür ederim seda
ilknurrr22 çok geçmiş olsun canm çok iyi anlıyorum o korkunu rabim korusun inşallah
Amin hepsini insallah
İp gevşemiş gergin olsa aslında olmazdı. Bugun göremedim kimseyi söylicektim
Geçmiş olsun ilknur. Maalesef bende öyleyim ama başka bir şeye odaklanıyorum düşüncelerden kurtulmak için
Evet sürekli yenisi ekleniyo sus ilknur diyorum ya sus düsünme.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun kollasın...hemen bi sadaka ver
Insan sorgulayabilir etkisinde kalmış olman gayet normal
Ayırdım parem sadaka icin siz demistiniz ya ayırıp koysan bile verene kadar sadaka vermis hükmüne geçiyo diye.
Allah korumuş ilknur. Kültür merkezi yetkili birisine söylesen keşke demekki güvenilir değil bayrağın ipi. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Güvenligi göremedim canım bugun eve çıkınca balkondan gördüm seslenmek istemedim burdan yarın tekrar bakcam
Geçmiş olsun olay çok taze etkisinden çıkamamışsın.kötüyü düşünme, Rabbim evlatlarımızı korusun,bir daha yaşatmasın inşallah
Amin inşallah Allah bütün cocukları korusun

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun bir daha böyle şeyler yaşatmasın

geçmiş olsun canım , Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış
geçenlerde benim torunda parktan çıkarken elimizi tutmak istemiyo parklarında kapısı yok , hızlıca bi koştu parkın tam önüde yol, ben bi çığlık attım arabada durdu çocukta korktu durdu , durmasaydı çarpardı ALLAH korudu , bizimde aklımız gitti
sarıldım ağladım torunuma, benimde kaç gün aklımdan çıkmadı bi çocuğa sahip çıkamadık diye
bol bol sadaka vermemiz lazım bi sadaka bin belayı önlermiş

günaydın, hayırlı sabahlar
aşure günümüz mübarek olsun aşureyi çok severim annemle yapıyoduk, annemler yazın köyde oluyolar
bende giderken malzemeleri alıyorum orda yapıyoruz, akrabaları, komşuları çağırıyoruz hep beraber yiyoruz
daha güzel oluyo bu senede öyle yapmayı düşünüyorum nasip olursa

papatyamm ablacım öncelikle selamün aleyküm

Ödev sırası sende haftasonu için ödev verir misin?

Ayrıca bu haftasonu geçen haftadan yarım kalan ödevleri bitirmeye çalışalım
aleykümselam bonusum
buzdolabı iç dış temizliği olsun
( ben zaten bu akşam silmekti niyetim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…