Allah korumuş ilknur. Kültür merkezi yetkili birisine söylesen keşke demekki güvenilir değil bayrağın ipi. Geçmiş olsun Allah beterinden korusunKızlar ya ben kafamda sürekli kötü şeyler düşünüp kuruyorum. Özellikle Ardayla ilgili
Dün Arda bisiklet sürerken bizim burda kültür merkezi var orda büyük bayrak asılı onun ipine boynu takıldı düştü ip boynuna dolandı aklım basımdan gitti. Dünden beri onu düsünüyorum ya kesseydi bogazını tam damarın oldugu yer ya ben görmeseydim ya bisey olsaydı diye diye kendimi yedim bitirdim düsündükce kötü oluyorum sinirleniyorum. Boynu öyle kötü olmus ki ipin izi gecmis. Kalbim sıkışıyo engel olamıyorum düsüncelerime.
Geçmiş olsunKızlar ya ben kafamda sürekli kötü şeyler düşünüp kuruyorum. Özellikle Ardayla ilgili
Dün Arda bisiklet sürerken bizim burda kültür merkezi var orda büyük bayrak asılı onun ipine boynu takıldı düştü ip boynuna dolandı aklım basımdan gitti. Dünden beri onu düsünüyorum ya kesseydi bogazını tam damarın oldugu yer ya ben görmeseydim ya bisey olsaydı diye diye kendimi yedim bitirdim düsündükce kötü oluyorum sinirleniyorum. Boynu öyle kötü olmus ki ipin izi gecmis. Kalbim sıkışıyo engel olamıyorum düsüncelerime.
Bu konudaYarın misafirim gelecek çaya
Dolapta börek var
Kurabiye var başka bir hazirlığın yok
Ne yapsam bilemedim
Salata tarzı ne yapsam
kısır yapmam çok işi var yoğur turşusu yeşilliği osu busu çok
Tatlı ne yapsam
Kıbrıs tatlısı aklıma geliyor triliceyi yapmıştım daha önce geldiklerinde
Acil akıl verin bana yavru canlar❤
Çok şükür canımÇok geçmiş olsun canm verilmiş sadakaniz varmış Allah korumuş
Teşekkür ederim sedageçmiş olsun.
Amin hepsini insallahilknurrr22 çok geçmiş olsun canm çok iyi anlıyorum o korkunu rabim korusun inşallah
İp gevşemiş gergin olsa aslında olmazdı. Bugun göremedim kimseyi söylicektimGeçmiş olsun ilknur öyle tehlikeli bir ipin orda olmaması lazım demek.
HEmen etkisinden çıkamaman normal daha yeni olmuş.
Okuyup koru zırh gibi o çocuk için tevekkül et biz değil Rabbim koruyor biz sadece aracıyız.
Korunduğuna kuşkusuz inanmak insanı rahatlatıyor. Başka türlü bu endişelerle başedemeyiz
Evet sürekli yenisi ekleniyo sus ilknur diyorum ya sus düsünme.Geçmiş olsun ilknur. Maalesef bende öyleyim ama başka bir şeye odaklanıyorum düşüncelerden kurtulmak için
Ayırdım parem sadaka icin siz demistiniz ya ayırıp koysan bile verene kadar sadaka vermis hükmüne geçiyo diye.Çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun kollasın...hemen bi sadaka ver
Insan sorgulayabilir etkisinde kalmış olman gayet normal
Güvenligi göremedim canım bugun eve çıkınca balkondan gördüm seslenmek istemedim burdan yarın tekrar bakcamAllah korumuş ilknur. Kültür merkezi yetkili birisine söylesen keşke demekki güvenilir değil bayrağın ipi. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Amin inşallah Allah bütün cocukları korusunGeçmiş olsunolay çok taze etkisinden çıkamamışsın.kötüyü düşünme, Rabbim evlatlarımızı korusun,bir daha yaşatmasın inşallah
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun bir daha böyle şeyler yaşatmasınKızlar ya ben kafamda sürekli kötü şeyler düşünüp kuruyorum. Özellikle Ardayla ilgili
Amin inşallah Allaha emanetler biz koruyamıyoruz malesefGeçmiş olsun Allah beterinden korusun bir daha böyle şeyler yaşatmasın
Ahhh ah oraladır derin.mevzu
Seni üzmek istemedimAhhh ah oraladır derin.mevzu
geçmiş olsun canım , Allah korumuş verilmiş sadakanız varmışKızlar ya ben kafamda sürekli kötü şeyler düşünüp kuruyorum. Özellikle Ardayla ilgili
aleykümselam bonusumpapatyamm ablacım öncelikle selamün aleyküm
Ödev sırası sende haftasonu için ödev verir misin?
Ayrıca bu haftasonu geçen haftadan yarım kalan ödevleri bitirmeye çalışalım
Buda olurHaftasonu ödevipapatyamm dan
Buzdolabı iç dış temizliği
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus
buna çok hitiyacım varHaftasonu ödevipapatyamm dan
Buzdolabı iç dış temizliği
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?