Amin canım darısı sana olsun inşallahMaşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet zor olur abla torunun küçüktü
İşi bırakınca pirimin nasıl ödenecekAmin canım darısı sana olsun inşallah
Evet 2,5 yaşında daha
Benim olacağına inancım pek kalmadı ama sağol abla herşeyin hayırlısı olsun inşallahAmin canım darısı sana olsun inşallah
Evet 2,5 yaşında daha
Deme öyle ne vakit hangi vesileyle yazılmıştır nasibin bilemeyizBenim olacağına inancım pek kalmadı ama sağol abla herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Orası öyle ama gerçekten çok yoruldum saçlarım hepsi ağardıDeme öyle ne vakit hangi vesileyle yazılmıştır nasibin bilemeyiz
Geçmiş olsun abla sende mi salgın hastalıktan aldnHayırlı akşamlar
Bugün ödevi yapamadım modum yoktu. Midem kötüydü çok bulanıyor. Şimdi kalkıp mecburen mutfağı toplayacağım
Alcam alcam ilerlemesini hic istemiyorumYüksek olmasa da var göremiyomuşsun zaten sen gözlüğü al bak hd ye geçicen
Sagol ablacımGeçmiş olsun ilknur gözlükle ilerlemez, en azından
Aksam gec saatte yediysen karpuzu sabah ondan yüksek cıkmıs olabilir abla. Torunlarınıda saglıkla büyütün insallahBiz, tersanede her sene sağlık raporlarını yeniliyoruz, geçen pazartesi yaptırdık benim normalde şekerim 85 falandı geçen sene öyle çıkmıştı, ailede de yok bu sene 122 çıkmış şaşırdım 10 kişi yeniledik çoğumuzun yüksek çıkmış
Meyve çok yiyorum akşamda karpuz yemiştim ya o etkiledi
İşyeri doktoruda gizli şekerine baktır dedi
Sağlık ocağında bakılıyomuş bi sabah gidicem kızım hemşireye sormuş aç olsun su bile içmesin demiş
Umudunu kaybetme baloncuk vardır bi zamanı elbet. Allah hayırlısıyla en kısa zamanda sanada nasip etsin insallahOrası öyle ama gerçekten çok yoruldum saçlarım hepsi ağardı
Geçen günlerde bi kadın iltihap için bitkisel şeyler söyledi yap tüpün açılır inşallah dedi bi umut yapacam ama denemediğim şey kalmadı
Allah izin verirde gününde doğarlarsa aralık sonu gibi dedi doktorİşi bırakınca pirimin nasıl ödenecek
Allahtan hiç bi zaman ümit kesilmez deme öyle, hayırlı ve kolay bi zamanda olur inşallah seninde canımBenim olacağına inancım pek kalmadı ama sağol abla herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Dut kurusu kaynatıp iç iyi geliyor enfeksiyon ve ameliyat sonrası toparlamaya geçmiş olsunEnfeksiyon varmış swetim
Ilk gün gibi değilim ara ara sıtma geliyor
Amin canım sağolasınAlcam alcam ilerlemesini hic istemiyorum
Sagol ablacım
Aksam gec saatte yediysen karpuzu sabah ondan yüksek cıkmıs olabilir abla. Torunlarınıda saglıkla büyütün insallah
Yap, tabi belki o vesile olurOrası öyle ama gerçekten çok yoruldum saçlarım hepsi ağardı
Geçen günlerde bi kadın iltihap için bitkisel şeyler söyledi yap tüpün açılır inşallah dedi bi umut yapacam ama denemediğim şey kalmadı
Bu sıcak hava da oturma banyosu buğu yap dedi nasl yapacamYap, tabi belki o vesile olur
Yap, tabi belki o vesile olur
Umudunu kaybetme baloncuk vardır bi zamanı elbet. Allah hayırlısıyla en kısa zamanda sanada nasip etsin insallah
Allahtan hiç bi zaman ümit kesilmez deme öyle, hayırlı ve kolay bi zamanda olur inşallah seninde canım
Hayırlısı olur inşallah .Bu sıcak hava da oturma banyosu buğu yap dedi nasl yapacamsıcaktan bunalmışım iyice yanacam
Otlarla mıBu sıcak hava da oturma banyosu buğu yap dedi nasl yapacamsıcaktan bunalmışım iyice yanacam
Evet bir sürü şeyler söylediOtlarla mı
Yaparsan dikkat et kendine hava sıcak ama üşütme,bol bol terletir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?