Yok kız kaynanası demiş anneside senin kızın doğursun demişYa ben annesi söylemiş sandım
He ya öyleymiş, ikinci okuyuşumda anladımYok kız kaynanası demiş anneside senin kızın doğursun demiş
Yok benim ailem sormadı .Ya ben annesi söylemiş sandım
Evet oda o zaman doğru sıra benim kızımda ama doğurursa kim bakacakHe ya öyleymiş, ikinci okuyuşumda anladım
Anne iyi demiş
DoğruEvet eşler için tolerans gösteriyoruz mecburen zaten kimsenin eş tarafı dört dörtlük değil hep bi sorun hep bi sıkıntı
Aileni bile ne duruma sokmuşlar şaka gibi…Yok benim ailem sormadı .
Çocukla ilgili bi şeyler.
Olay patlak verince duymaya başladılar.
Annem eşime yoksa biz sedayı alalım sende yoluna bak bile demişti çocuk yokken. Babam buraya geldi onun ailesiyle konuştu . Sonra benle konuştu.
o stresli zamanlarda.
Oda ben seviyorum memnunum ya demiş.
Sonra duydum ben .
Evet.Aileni bile ne duruma sokmuşlar şaka gibi…
Umuta hamile olduğunu duyunca şok oldular mı ?
O günden sonra kayınvaliden nasıl hâlâ eskisi gibi miYok benim ailem sormadı .
Çocukla ilgili bi şeyler.
Olay patlak verince duymaya başladılar.
Annem eşime yoksa biz sedayı alalım sende yoluna bak bile demişti çocuk yokken. Babam buraya geldi onun ailesiyle konuştu . Sonra benle konuştu.
o stresli zamanlarda.
Oda ben seviyorum memnunum ya demiş.
Sonra duydum ben .
Evet oda o zaman doğru sıra benim kızımda ama doğurursa kim bakacak
Ben mi bakmalıyım falan demeye başladı
MaaşaAllah ablaAy canım sağolasın amin cümlemizinde
Bu günümüze şükürler olsun canımız sağ çocuklarım yakınımda, sizin gibi arkadaşlarım var, dualarda buluşuyoruz
torunum hatta torunlarım var bu arada kızımın bebekleri ikiz
İşi bırakıcam bebeklere birlikte bakıcaz tek başına yetişemez üçüne
Baloncuk burası imtihan dünyası burada her şey yarım kalacak. Allah a tevekkül et. inancım kalmadı deme. Nasip de hayırlısı de imtihanımı kolay eyle Allah'ım deBenim olacağına inancım pek kalmadı ama sağol abla herşeyin hayırlısı olsun inşallah
amin penyezim Allah razı olsun , Rabbim isteyen herkese nasip etsinMaaşaAllah ablasağlıcakla vaktinde kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin
Baloncuk burası imtihan dünyası burada her şey yarım kalacak. Allah a tevekkül et. inancım kalmadı deme. Nasip de hayırlısı de imtihanımı kolay eyle Allah'ım de
"kahverengi dallarda pempe çiçekler açtığına göre umutsuzluğa gerek yok"
Allah izin verirde gününde doğarlarsa aralık sonu gibi dedi doktor
Benimde yıl sonunda 7000 günüm doluyo
ne oldu kiEfser mercek taktırdığında amma espirisini yapmıştım aklıma geldi şimdi hakkını helal et valla
aynen canımGüzel denk geliyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?