- 13 Ağustos 2024
- 3.110
- 10.954
- 128
Sağol seda hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olur inşallah .
İçini ferah tut.
Yap canım, hiç belli olmaz belki de bu vesile olurEvet bir sürü şeyler söyledi
Bi de soğan suyu iç dedi
Üşütmeyeceksin dedi bunu yapınca
İnşallah vesile olurYap canım, hiç belli olmaz belki de bu vesile olursoğan suyunu bildiğim kadarıyla 15 gün içip 15 gün ara veriyorsum. Yanlış bilmiyorsan
Öyle dediyse öyle yap canım , bir bildiği vardırİnşallah vesile olur
Bende öyle biliyordum ama bana söyleyen kişi 1 hafta yap dedi buğuyla birlikte
Soğan kürünüde yap oda çok iyi geliyomuş rahmi temizliyo, ibrahim saraçoğlunun kürleri güzel oluyoEvet bir sürü şeyler söyledi
Bi de soğan suyu iç dedi
Üşütmeyeceksin dedi bunu yapınca
Ahh evliliğimin ilk zamanlarinda bebek olmayinca doktor bana da o ilacı vermişti, bikaç ay aralıklarla 5 defa falan kullandim onu bebek olmayınca daha sonra film falan çekildi herşey çok farkli boyuta girdi.. imtihan dünyasıherkese iyi geceler şimdiden.
ben geçen sene o bahar döneminde 2024 te
hamilelik olmasaydı yine doktor klomen diye bi ilaca başlatacaktı.
kısmet hiç hasta olmayınca belli oldu..
Geri klomen ilaca tedaviye gerek kalmadı.
İşte her şeyin hayırlısı ne zaman neyin nasıl olacağı hiç belli olmuyor gerçekten
Kim ne söylediyse yaptım bunu da yaparım bi zararı olmaz.. nasipÖyle dediyse öyle yap canım , bir bildiği vardır
Evet bizde korunduğumuz için hemen tutmadığı an zaman oldu tabi.Ahh evliliğimin ilk zamanlarinda bebek olmayinca doktor bana da o ilacı vermişti, bikaç ay aralıklarla 5 defa falan kullandim onu bebek olmayınca daha sonra film falan çekildi herşey çok farkli boyuta girdi.. imtihan dünyası
Herkesin hayat hikayesi farkli gerçekten.Evet bizde korunduğumuz için hemen tutmadığı an zaman oldu tabi.
Bana eğer sende bir sorun problem olursa rahim filmi çekeriz dediler onada gerek kalmadı zaten.
İlk test ve tahlil sonuçları temiz çıkınca kan hormon falan
Ultrason.
Sağol teşekkürler.Herkesin hayat hikayesi farkli gerçekten.
Allah umutu sana ailesine bağışlasın canım
Benim ablamında 3 yıl çocuğu olmadı doktora gitti klomen verdi kullandı nasip işi hemen oldu klomenle hamile kaldı çocuğu şimdi 4 yaşında maşallah
Ne hadsiz kaynanan varmış Seda. Doktora gelmek istemeler vs sinir oldummavibaloncuk geçen hafta salı umut sünnet olduktan sonra benim evdeyiz.
Annemle umutu sallıyoruz karşılıklı.
Konu konuyu açtı.
İkinci çocuğa geldi. Laf
Ben düşünmediğimi söyledim cidden de belli bir süre düşünmüyorum. Bunun kararı eşimle bana ait olmalı .
ee ona göre umut okula gidince arkadan hemen bi tane olmalıymış.
bende ben bir süre dinlenmek istiyorum dedim.
Annemde görümcemin bi çocuğu var başka yok daha
Sıra senin kızında dedi asıl o doğursa ya dedi.
Ya ben annesi söylemiş sandımNe hadsiz kaynanan varmış Seda. Doktora gelmek istemeler vs sinir oldum
Benim 5 sene olacak evleneli kaynanam sormadı bile çocuk ne zaman diye.
Ya işte değişik huyu tuhaf birazNe hadsiz kaynanan varmış Seda. Doktora gelmek istemeler vs sinir oldum
Benim 5 sene olacak evleneli kaynanam sormadı bile çocuk ne zaman diye.
Evet eşler için tolerans gösteriyoruz mecburen zaten kimsenin eş tarafı dört dörtlük değil hep bi sorun hep bi sıkıntıYa işte değişik huyu tuhaf biraz
Aklı daha eski zamanlara gidiyor .
Ondan.
eşimin hatrı için eşimi sevdiğim için bu idare etme alttan alma durumu var. Şimdi ki dönemde biraz sakin hem benim bebeğim oldu ya ondan
Hemde kardeşi vefat edince durgunlaştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?