Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşallah yaa

Ay bizde yok yaa çok garip. Ablamın bi olurdu yaz bitene kadar sürekli. Bende fideyi ondan aldım. Sadece az bişey oldu ablamda da aynı. Ablamın görümcesi, teyzemin gelini falan da diodu bu sene çilek olmadı diye. Şaşırdım hani 1 2 kişide değil 4 5 kişide aynısı olunca

Yediveren dedikleri kar yağana kadar veriyor ondandandır fideler çok dal attıysa meyvesi az oluyor tek dal bırakıp kalanları kesiyorum ben

Hayırlı akşamlar nasılsınız ödev yokmuu bu gün misafirim vardi annem ile ablam gün nasıl geçti anlamadım akşama doğru gittiler evi topladım
Mutfağı topladım çamaşır bulaşık çalıştırdım
Havalar çok fazla sıcak oldu klima olmasaydı yandık eridik yani şimdi çocuklara biseyler yedirdim onları kaldrcm yikayacam çamaşır katlaycm canim kahve istiyor Türk kahvesi gündüz ictimde yani ama bilemiyorum

Yediveren dedikleri kar yağana kadar veriyor ondandandır fideler çok dal attıysa meyvesi az oluyor tek dal bırakıp kalanları kesiyorum ben
Evet yediverenmiş. Ama bu sene vermedi ya geçen sene ablam dolu reçel falan da yapmıştı. 1 kere aldık bende o da çıkmadı bi daha. Benimkinde dal var evet uzun uzun attı

İyi akşamlar, kızıma çaya gitmiştim yeni geldim, şimdi sarma sarıcam cumartesi pişircem misafirim için bide sulu köfte çorbası yapıcam onun köftelerini yaptım dolaba koydum hazır olsun, birde et sote yapmayı düşünüyorum

Sarmayı sardım, bulaşık makinesini boşalttım, yemekleri boşalttım dolaba koydum tencereleri çay tepsilerini çaycıyı elde yıkadım ocağı sildim, mutfak, banyo tuvalet ve oğlumun odasındaki çöp kutularını boşalttım, şimdi yatıcam yoruldum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…