Zaten ya ben annemdeyim ya annem burda ilknur öyle böyle geçiyor bakalım. Dediğin gibi 3. Ayda rahatlarım inşallahOlur böyle seyler sıkma canını 3 ayı bitir sonra sende rahatlarsın o senin yanına gelsin yanında otursun teklif et cagır sürekli
O günlere hele bi geleyim o zaman bana hatırlat akıl ver sweetYok ay şaka yapıyorum. Elbet her şey gibi zorluğu var ama üstesinden gelinmeyecek şeyler değil tabi. Sen ne yap ne et uyku eğitimi ver bak çok rahat olursun şimdiden söyleyim
maşallah canım Allah bereket versinVar canım oda bol bu seneEki Görüntüle 3616056
Vallahi aynıAhsende 3 yaşında gelen yemeği görmeden sivmem onu dio
Maşallah yaaVar canım oda bol bu seneEki Görüntüle 3616056
geçmiş olsun sweetAhsen üşüttü mü yoksa açlıktan mı oldu sabah kusarak uyandı midem bulanıyor diyordu. Şimdi bişeyler yedirdim az da olsa iyi gibi bakalım
Yediveren dedikleri kar yağana kadar veriyor ondandandır fideler çok dal attıysa meyvesi az oluyor tek dal bırakıp kalanları kesiyorum benMaşallah yaa
Ay bizde yok yaa çok garip. Ablamın bi olurdu yaz bitene kadar sürekli. Bende fideyi ondan aldım. Sadece az bişey oldu ablamda da aynı. Ablamın görümcesi, teyzemin gelini falan da diodu bu sene çilek olmadı diye. Şaşırdım hani 1 2 kişide değil 4 5 kişide aynısı olunca
Evet haklısın.Yatana kadar hep topluyoruzbizim işimiz toplamak
Yok be doğduğu ilk hafta yaparlar işte2 3 sene sonra demek istedin heralde
Ahahaha şaka yapıyorum hayal
Evet yediverenmiş. Ama bu sene vermedi ya geçen sene ablam dolu reçel falan da yapmıştı. 1 kere aldık bende o da çıkmadı bi daha. Benimkinde dal var evet uzun uzun attıYediveren dedikleri kar yağana kadar veriyor ondandandır fideler çok dal attıysa meyvesi az oluyor tek dal bırakıp kalanları kesiyorum ben
Yaaa sen meyve üzüm deyince sorayım dedim
Ahahahah hayırlı olsunsweetgirlcandy Bonus ben körmüşüm kızlar gözlüğü aldım bugun her şey hd oldu özellikle uzaktaki yazılar
Teşekkür ederimgeçmiş olsun sweet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?