- 2 Ağustos 2013
- 38.176
- 127.655
- 798
Açken midesi bulanır ama kusamaz ya. Üşüttümü acaba dediğğn gibiAhsen üşüttü mü yoksa açlıktan mı oldu sabah kusarak uyandı midem bulanıyor diyordu. Şimdi bişeyler yedirdim az da olsa iyi gibi bakalım
Valla bilmiyorum belki de üşüttü. Gece bi su dedi sonra elini ağzını sildirdi ıslak diye bende ağzının suyu aktı sandım. Sabahta deyince baktım kusmuş hiç demiyor kustum diye de. Belki sabaha karşı falan üşüyor olabilir 2 gündür pencere açık yatıyoruzAçken midesi bulanır ama kusamaz ya. Üşüttümü acaba dediğğn gibi
Üşüyordur dün sabahta ben pencere açık yattığım için bulantı ile uyndımValla bilmiyorum belki de üşüttü. Gece bi su dedi sonra elini ağzını sildirdi ıslak diye bende ağzının suyu aktı sandım. Sabahta deyince baktım kusmuş hiç demiyor kustum diye de. Belki sabaha karşı falan üşüyor olabilir 2 gündür pencere açık yatıyoruz
Evlendim evleneli eşimle hiç ayrı kalmadık zaten annemde çok uzak değil ben kalmaya gitsemde eşim gelmez ayrı kalırız. Yeterince aramız açıldı zaten gidersem dahada açılırBi süre annende kalsan olmaz mı
Maşallah rahat hamilelik geçirenler bence çok sanşlısınız yaBen bulantı yaşadım ama aşırı degildi Mete de sacma sapan bi mide yanması yaşamıştım doğuma kadar sürdü ne yesem midemi yakıyodu peynir yakar mı mide yakıyodu. Ama öyle iki hamileligimde de zor diyebilecek sekilde gecmedi. Benimde cevremde bi tane rahat hamilelik geciren yoktu hepsinin ki zordu bende diyodum bende mi sorun varo yüzden kendinde arama sorunu
Aman dikkat edin sweet Yiğenim 8 yaşında 2 gün önce oda kusarak uyanmış salgın varmış sanırımAhsen üşüttü mü yoksa açlıktan mı oldu sabah kusarak uyandı midem bulanıyor diyordu. Şimdi bişeyler yedirdim az da olsa iyi gibi bakalım
Aranız niye açıkEvlendim evleneli eşimle hiç ayrı kalmadık zaten annemde çok uzak değil ben kalmaya gitsemde eşim gelmez ayrı kalırız. Yeterince aramız açıldı zaten gidersem dahada açılır
Sürekli yatıyorum yemekten yemeğe görüyoruz birbirimizi oda ya annemde ya annesinde. Sohbet muhabbet max günlük 10 dk önceden balkon sefamız çay kahve olayları vardı şimdi pert gibi yatıyorumAranız niye açık
Ha aman olsun her güzel şeyin bir zorluğu varSürekli yatıyorum yemekten yemeğe görüyoruz birbirimizi oda ya annemde ya annesinde. Sohbet muhabbet max günlük 10 dk önceden balkon sefamız çay kahve olayları vardı şimdi pert gibi yatıyorumkendi kendine takılıyor
Şimdi de benim bulanmaya başladı psikolojik mi neÜşüyordur dün sabahta ben pencere açık yattığım için bulantı ile uyndım
Evet salgın varmış korktum bende acaba öyle mi diye bakalım şimdilik iyi gibiAman dikkat edin sweet Yiğenim 8 yaşında 2 gün önce oda kusarak uyanmış salgın varmış sanırım
2 3 sene sonra demek istedin heraldeHa aman olsun her güzel şeyin bir zorluğu varyaklaşık 7 8 ay sonra yaparsınız sefayı
Buralarda yanıyor bu gün serinSen nerdeydin penyez Ankara yanıyo
nane , limon kaynat içerse mide üşütmesine bulantısına iyi gelir annem bize yapardı küçükkenEvet salgın varmış korktum bende acaba öyle mi diye bakalım şimdilik iyi gibi
İçmez abla onu da. Ay annem bana da yapardı sürekli bulantı kusma yaşadığım için kokusu burnuma geldinane , limon kaynat içerse mide üşütmesine bulantısına iyi gelir annem bize yapardı küçükken
küçük çocuklara bişey içirmek zor bizimkide öyle 2 ay falan oldu memeden keseli daha yeni yeni nesguikli süt içmeye başladıİçmez abla onu da. Ay annem bana da yapardı sürekli bulantı kusma yaşadığım için kokusu burnuma geldi
2 3 sene sonra demek istedin heralde
Ahahaha şaka yapıyorum hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?