gerçekten iyi geliyo ama , nanede yatıştırma özelliği var araba tutanlarada naneli şeker , sakız verirler yaSelamlar
Umutla parka çıktık o uyuyor ben de dinleniyorum
Annemde midem bulanıyo dediğim de hemen nane limon yapayım der
Hiç sevmem ne tadını ne kokusunu ama o yapınca hep içerim
Bizim ağaçlarda hiç yok bu sene çoğu yerde de yokmuş diyorlar dıküçük çocuklara bişey içirmek zor bizimkide öyle 2 ay falan oldu memeden keseli daha yeni yeni nesguikli süt içmeye başladı
ama portakal suyunu vişne suyunu seviyo kışın kendimiz yapıyorduk , yine vişne zamanı geçmeden alsam pazardada hiç görmedim bu sene çıkmıcakmı acaba
zaten kirazda yok bir kere pazarda vardı aldım okadarBizim ağaçlarda hiç yok bu sene çoğu yerde de yokmuş diyorlar dı
Evet üzümler de bol vermiş benim üzümler yandıydı geçen sene dipten birkaç tanesi dallanmış üzüm dolu küçücük dallardazaten kirazda yok bir kere pazarda vardı aldım okadar
bu sene üzümlerde çokmuş annem öyle söyledi
Bizim bahçede kirazlarda hep yandı hiç meyve yok bu senezaten kirazda yok bir kere pazarda vardı aldım okadar
bu sene üzümlerde çokmuş annem öyle söyledi
Geçmiş olsun sweetAhsen üşüttü mü yoksa açlıktan mı oldu sabah kusarak uyandı midem bulanıyor diyordu. Şimdi bişeyler yedirdim az da olsa iyi gibi bakalım
Ya Allah biliyo ya benim bakacak kimsem yoktu belkide ondan rahat bi hamilelik geçirdim hayal kvdemin umrunda bile degildi hamileligim annemde zaten calısıyo dogumlarımda bile birer hafta kaldı yanımda herkesin annesi 3 4 ay baktı yada kvdesi ben tektim. Meteyi doğum yaptım ertesi gün kvdeler köye gitti demedi ki bu kızın annesi bi hafta kalacak 2 kücük cocuk sezaryenle dogum yaptı napcak tek basına demediler o yüzden bakacak birileri varken tadını cıkar elbet zordur ama sonu güzel bitecekMaşallah rahat hamilelik geçirenler bence çok sanşlısınız ya
Olur böyle seyler sıkma canını 3 ayı bitir sonra sende rahatlarsın o senin yanına gelsin yanında otursun teklif et cagır sürekliSürekli yatıyorum yemekten yemeğe görüyoruz birbirimizi oda ya annemde ya annesinde. Sohbet muhabbet max günlük 10 dk önceden balkon sefamız çay kahve olayları vardı şimdi pert gibi yatıyorumkendi kendine takılıyor
bende bonusu sorucaktım bugün hiç görmedim
Bizimki asla içmiyor öyle şeyleri. Sadece ayran ve su bu kadar. Vişne bende pek görmedim dikkatimi çekmedi hiçküçük çocuklara bişey içirmek zor bizimkide öyle 2 ay falan oldu memeden keseli daha yeni yeni nesguikli süt içmeye başladı
ama portakal suyunu vişne suyunu seviyo kışın kendimiz yapıyorduk , yine vişne zamanı geçmeden alsam pazardada hiç görmedim bu sene çıkmıcakmı acaba
Yok ay şaka yapıyorum. Elbet her şey gibi zorluğu var ama üstesinden gelinmeyecek şeyler değil tabi. Sen ne yap ne et uyku eğitimi ver bak çok rahat olursun şimdiden söyleyimSağol sweetttt çok sağol
Çilek var mı sizde naneBizim ağaçlarda hiç yok bu sene çoğu yerde de yokmuş diyorlar dı
Hep soğuk vurdu meyve yok doğru düzgün yaBizim bahçede kirazlarda hep yandı hiç meyve yok bu senene elma ne armut hiç bir şey yok Allah'tan hayırlısı diyelim
Var canım oda bol bu seneÇilek var mı sizde nane
Şükrediyorum canım tabiki yaşadığım zorlu süreçlerin yanında bu hiçbir seyn-Hayal canım halin zor anlıyorum tabi , ama haline şükretmen gerekiyor bence çünkü yaşadığın zorlu süreci kendin biliyorsun şimdi belli bi süre zorluğu çekersin ama şükür sebebi bence
Annen bi süre gelsin yanına hem canın sıkılmaz hem ev işlerine yardımcı olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?