Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar
Umutla parka çıktık o uyuyor ben de dinleniyorum
Annemde midem bulanıyo dediğim de hemen nane limon yapayım der
Hiç sevmem ne tadını ne kokusunu ama o yapınca hep içerim
gerçekten iyi geliyo ama , nanede yatıştırma özelliği var araba tutanlarada naneli şeker , sakız verirler ya
ben seviyorum içerim

Bizim ağaçlarda hiç yok bu sene çoğu yerde de yokmuş diyorlar dı

-Hayal canım halin zor anlıyorum tabi , ama haline şükretmen gerekiyor bence çünkü yaşadığın zorlu süreci kendin biliyorsun şimdi belli bi süre zorluğu çekersin ama şükür sebebi bence
Annen bi süre gelsin yanına hem canın sıkılmaz hem ev işlerine yardımcı olurdu

Bugün de 5 gündür kv evindeyim eşim yok ben tek gelmiştim, haftasonu bi düğüne gidecem sonra annemgile geçerim..
Dün tüm evi süpürüp toz almıştım bugün süpürme yapmayacam
Bugün kahvaltı sonrası bulaşığı yıkadım
wc çamaşır suyu ile yıkadım
Ocağı temizledim baharatlığı kavanozları sildim yerleştirdim
İnce kilim vardi yemek yapilan yere serilmiş onu attım makineye yikandi kuruyunca serecem
Merdivenlere serilen kilimleri toplanıp merdivenleri yıkasam iyi olur ama tek başıma yapmaya gözüm kesmiyor

Ahsen üşüttü mü yoksa açlıktan mı oldu sabah kusarak uyandı midem bulanıyor diyordu. Şimdi bişeyler yedirdim az da olsa iyi gibi bakalım
Geçmiş olsun sweet
Maşallah rahat hamilelik geçirenler bence çok sanşlısınız ya
Ya Allah biliyo ya benim bakacak kimsem yoktu belkide ondan rahat bi hamilelik geçirdim hayal kvdemin umrunda bile degildi hamileligim annemde zaten calısıyo dogumlarımda bile birer hafta kaldı yanımda herkesin annesi 3 4 ay baktı yada kvdesi ben tektim. Meteyi doğum yaptım ertesi gün kvdeler köye gitti demedi ki bu kızın annesi bi hafta kalacak 2 kücük cocuk sezaryenle dogum yaptı napcak tek basına demediler o yüzden bakacak birileri varken tadını cıkar elbet zordur ama sonu güzel bitecek
Olur böyle seyler sıkma canını 3 ayı bitir sonra sende rahatlarsın o senin yanına gelsin yanında otursun teklif et cagır sürekli

Bizimki asla içmiyor öyle şeyleri. Sadece ayran ve su bu kadar. Vişne bende pek görmedim dikkatimi çekmedi hiç

Şükrediyorum canım tabiki yaşadığım zorlu süreçlerin yanında bu hiçbir seyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…