Cumartesi akşam bir tane Üçlü koltuğu ve sandalyeleri silmiştim pazar günü öyle bir toparlayıp direkt çıktık akşam geç döndük bu hafta tekrar bir temizliğe başlıyorum nasipse kaldığım yerden devam yani başlıyorum derkenBugün
Nevresimleri değiştirdim
1 posta çamaşır attım makineye
Balkona astım
Kahvaltı hazırladım
Evi süpürdüm
Vilada ile yerleri sildim
Islak mendille toz aldım
Çocuk odasının camını sildim
Çocuk odasının perdesini yıkadım
Banyo lavabosunu ovdum,aynasını sildim
Akşam yemeği
(Dünden ayran çorbası
Salçalı makarna)
.
Çamaşırları toplayıp katlıcam
.
Bugün bittim suya boğuldum terden temizlik yaparken ya ben şu sorunu çözemiyorum bekarken 3+1 evi her gün siler süpürür balkon merdiven yıkar bir günde dolu iş yapardım Evim 1+1 3 tane camı 1 senedir silemedim hamilelikti doğumdu hafta içi bebeğimi ağlatmıyım yada uykusuzum yorgunum diye detay yapamıyorum haftasonu ya eşim laf ediyor temizlik yaparsam yada evde durmuyoruz eşimin akrabaları toplu gelmek istiyor bebek görmesine ama dolu işim var onu geçtim çok güçten düşmüşüm bugün onu fark ettim
Insallah en kısa zamanda gelir servis yaa sıcakta cidden olacak iş değilDün akşam üstü geldim köyden baktım buzdolabının üstü açık kalmış biraz. Kapattım lastikleri iyi tutmuyor gibiydi açık kaldığı için mi bilmiyorum. Neyse ara ara baktım soğutmuyor 4 deydi. 1 e aldım yine aynı. 4 de bile buz gibi olurdu her şey. Ekstra soğutma özelliği varmış eşim onu açtı yattım ben sabah kalktım bi tık daha iyi gibi ama 1 de dediğim gibi aşırı soğuk olması gerekirdi yok değil. Yaz günü olacak iş değil ya sıcakta. Bugün de tatil. En erken cumaya randevu varmış onu aldık. Servisin sahibi eşimin tanıdığı erkene almaya çalışcaz artık. Sabah sabah iç döktüm
Günümüz hayr olsun
Valla yaa. 1 e getirdik içine derece koydum bakayım diye 9-11 arası değişiyorInsallah en kısa zamanda gelir servis yaa sıcakta cidden olacak iş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?