Düzenli Evimiz & Hayatımız

Rabbim nasip ederse bakalım bu seneki sınav zaten tam bir muamma tüm herşey alt üst canım kimse ne yapaçaklarını kestiremiyor
Evet ya çok birinci cıkmış malum Türkiye de ilk sıradaki liselere birinciler bile gidemiyor
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Burda yagdı bugun ne güzeldi ya mis gibi koktu her yer
Bizim salon ve mutfak sabah günesini alıyo mecbur acıyorum sauna gibi oluyo oralar acmasam daha kötü
Oyuncak kutuları tozlanıyor, dolap deyince ben farklı anladım Oyuncakları da oğlum sağ olsun her banyo yapışında,banyoya doldurup hem yıkıyor hem oynuyor
Allah razı olsun işin görülmüs
Pare bende her ay adet olmadan önce idrar yolu enfeksiyonu oluyorum 2 gün önce yine cok kötüydüm hemen baktım c vitamini iyi geliyomus limonlu su sıktım sıktım ictim bol su ictim sirkeyle yıkadım bide cok sükür aksama gecti
Kızlar Mersinli kimse varmı burda veya mersini bilen mesela burayı mutlaka gezin görün diye öneri almak istiyorum
HeySero nun mersinde evleri var ona sor istersen

Bugün yürüyüş yaptırmışlar iyileşme süreci iyi geçiyor demiş doktoru
Gaz çıkışı ve kaka yapmış beslenmeyi erkene çekebiliriz demiş sonrasında normal servise geçecek inşallah
Çok şükür çok sevindim
Daha da iyi olacak inşallah

Burda yagdı bugun ne güzeldi ya mis gibi koktu her yer
Bizim salon ve mutfak sabah günesini alıyo mecbur acıyorum sauna gibi oluyo oralar acmasam daha kötü
Benimde yatak odası ve oturma odası güney cephe. Güneş gelmeye başlayınca kapatıyorum güneşliği de soğuk oluyor yatak odasına serinlemeye gidiyoruz arada

Benimde yatak odası ve oturma odası güney cephe. Güneş gelmeye başlayınca kapatıyorum güneşliği de soğuk oluyor yatak odasına serinlemeye gidiyoruz arada
Benim hepsi Güneş alıyor yatak odası ve çocuk odası biraz daha az alıyor en serin yer yatak odam diğer odalara göre ama tabi şu an klimasız tüm ev sauna gbiii gunesimizde sabahtan geliyor öğleye doğru geçiyor

Sizin oralar daha da sıcaktır tabi

Bizim yerin ismini bilmiyorum eşim ilgileniyor ben hiç bulasmiyorum sonra sen dedin oluyor dedim denize yakın olsun ve havuzu olsun yemekleride güzel olsun
Bizimkinin havuzu yoktu.
Sadece denize plaja yakın...
Yemek olarak genelde tavuklu etli menüler var.
Sabah zaten kahvaltı çeşitleri oluyor.
Ama havuzu olan başka yer otel var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…