- 2 Ağustos 2013
- 38.176
- 127.655
- 798
Bugün yürüyüş yaptırmışlar iyileşme süreci iyi geçiyor demiş doktoru@MssPARE geçmiş olsun
@Bonus hayırlısıyla temiz çıkar inşallah
Nane Limon Kabugu yeğenin nasıl oldu iyidir inşallah
Sorular çalındı sızdırıldı diyorlar ?Rabbim nasip ederse bakalım bu seneki sınav zaten tam bir muamma tüm herşey alt üst canım kimse ne yapaçaklarını kestiremiyor
Evet ya çok birinci cıkmış malum Türkiye de ilk sıradaki liselere birinciler bile gidemiyorRabbim nasip ederse bakalım bu seneki sınav zaten tam bir muamma tüm herşey alt üst canım kimse ne yapaçaklarını kestiremiyor
Burda yagdı bugun ne güzeldi ya mis gibi koktu her yerAy dün ve bugün şükür daha iyi hafif esiyor. Yağmur gözüküyor ama yağamadı bi arada toprak kokusu geliyor bi yerlere atıştırıyor sanırımşimdi balondayız esiyor valla
Kız camları kapat sıcak geliyor içeri
Kapalı olunca daha serin
Allah razı olsun işin görülmüsOyuncak kutuları tozlanıyor, dolap deyince ben farklı anladımOyuncakları da oğlum sağ olsun her banyo yapışında,banyoya doldurup hem yıkıyor hem oynuyor
Pare bende her ay adet olmadan önce idrar yolu enfeksiyonu oluyorum 2 gün önce yine cok kötüydüm hemen baktım c vitamini iyi geliyomus limonlu su sıktım sıktım ictim bol su ictim sirkeyle yıkadım bide cok sükür aksama gectiSelam kızlar nasılsınız...❤❤❤
Kızlar bir sorum olucak idrar yolu enfeksiyonundan ne yapsamda kurtulsam
Benim enfeksiyon artmış idrarda yanma var sıtma gibi üşüme ateş aşırı terleme var halsizlik yorgunluk yigilip kalıyorum
3 tane antibiyotik verdi dr oda ağzımın içinde yaralar çıkardı ne bir şey yiyorum ne konuşa biliyorum
Kalın hirkayla ayağımda çorap batikle dolaşıyorum dua edin lütfen atlatayim şu enfeksiyonubir ay oldu ameliyat olalı geçmedi şu enfeksiyon
Moralim öyle bozuk ki anlatamam
Kızlar Mersinli kimse varmı burda veya mersini bilen mesela burayı mutlaka gezin görün diye öneri almak istiyorum
Çok şükür çok sevindimBugün yürüyüş yaptırmışlar iyileşme süreci iyi geçiyor demiş doktoru
Gaz çıkışı ve kaka yapmış beslenmeyi erkene çekebiliriz demiş sonrasında normal servise geçecek inşallah
Otelimiz kız kalesine yakinmksBenim bildiğim kız kalesi var
Avm sine uzak demişti eşim.
Gitmedik
normal marketleri ve plajı gezerdik.
Benimde yatak odası ve oturma odası güney cephe. Güneş gelmeye başlayınca kapatıyorum güneşliği de soğuk oluyorBurda yagdı bugun ne güzeldi ya mis gibi koktu her yer
Bizim salon ve mutfak sabah günesini alıyo mecbur acıyorum sauna gibi oluyo oralar acmasam daha kötü
Benim hepsi Güneş alıyor yatak odası ve çocuk odası biraz daha az alıyor en serin yer yatak odam diğer odalara göre ama tabi şu an klimasız tüm ev sauna gbiii gunesimizde sabahtan geliyor öğleye doğru geçiyorBenimde yatak odası ve oturma odası güney cephe. Güneş gelmeye başlayınca kapatıyorum güneşliği de soğuk oluyoryatak odasına serinlemeye gidiyoruz arada
Sizin oralar daha da sıcaktır tabiBenim hepsi Güneş alıyor yatak odası ve çocuk odası biraz daha az alıyor en serin yer yatak odam diğer odalara göre ama tabi şu an klimasız tüm ev sauna gbiii gunesimizde sabahtan geliyor öğleye doğru geçiyor
Bizim ki peri oteldi .
Hemde nasilll bu hafta bazı günler 50 ye dayanacak gbi 48 49 yazıyor dereceSizin oralar daha da sıcaktır tabi
Bizimkinin havuzu yoktu.Bizim yerin ismini bilmiyorum eşim ilgileniyor ben hiç bulasmiyorum sonra sen dedin oluyor dedim denize yakın olsun ve havuzu olsun yemekleride güzel olsun
Sorduğun için teşekkür ederim canım, salgından bende nasibimi aldım hastaydım yeni iyileştim sayılırmavibaloncuk sende yoksun iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?