- 2 Ağustos 2013
- 38.178
- 127.661
- 798
Ay Allah yardımcınız olsun. Geçen hafta bizim buralar 39 lardaydı çok fenaydık. Bu hafta bi tık daha iyi şükür. Temmuz sonu Ankara 50 dereceyi görecek diye bir haber gördümHemde nasilll bu hafta bazı günler 50 ye dayanacak gbi 48 49 yazıyor derece
Yaa geçmiş olsun canım. Şükür bende iyiyim günlük işler rutinlerSorduğun için teşekkür ederim canım, salgından bende nasibimi aldım hastaydım yeni iyileştim sayılır
Sen nasılsın swet
Sağol canımYaa geçmiş olsun canım. Şükür bende iyiyim günlük işler rutinler
parecim tekrar geçmiş olsun ,Böbrek taşı ameliyatı oldum gönulcum böbreği alma durumlarda vardı şükür bobtek kaldı
Ameliyattan bu yana idrar yolu enfeksiyonu geçmedi geçen hafta düşmüştü tahlil sonucu bu hafta yüksek
Maydonos suyu içtim dr çok su tüketme 1,5 litreyi geçmesin dedi böbreği yormayalım dedi
Hijyene dikkat ediyorum
Bir türlü gecmedi
geçmiş olsun canımSorduğun için teşekkür ederim canım, salgından bende nasibimi aldım hastaydım yeni iyileştim sayılır
Sen nasılsın swet
Çok geçmiş olsun sana da canımSorduğun için teşekkür ederim canım, salgından bende nasibimi aldım hastaydım yeni iyileştim sayılır
Sen nasılsın swet
O da aynı kanepe tepelerinde takılıyorSağol canım
Allah iyilik sağlık versin inşallahAhsen nasıl
Bizimde en serin yatak odası salonun güneşlikleri hep kapalı zaten hic acmıyoruz odaların güneşlikleri yok karartma perdeler var oraları acmazsam içim sıkılırBenimde yatak odası ve oturma odası güney cephe. Güneş gelmeye başlayınca kapatıyorum güneşliği de soğuk oluyoryatak odasına serinlemeye gidiyoruz arada
Geçmiş olsun baloncukSorduğun için teşekkür ederim canım, salgından bende nasibimi aldım hastaydım yeni iyileştim sayılır
Sen nasılsın swet
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinBöbrek taşı ameliyatı oldum gönulcum böbreği alma durumlarda vardı şükür bobtek kaldı
Ameliyattan bu yana idrar yolu enfeksiyonu geçmedi geçen hafta düşmüştü tahlil sonucu bu hafta yüksek
Maydonos suyu içtim dr çok su tüketme 1,5 litreyi geçmesin dedi böbreği yormayalım dedi
Hijyene dikkat ediyorum
Bir türlü gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?