- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Bende bütün gün yattım. Bı o yanıma,bı bu yanıma. Oh oh. Küçük altın alamam heraldeŞuraya yaptığım işleri yazayım
Yattım
Yattım
Kalktım sahile indim gezdim
halı fırçası aldım
Ablama gittim
Yattım
Yattım
Çay içtim
Az önce geldim
Şimdide uzanıyorum.
Az sonra renkliler makineye atıcam makinenin saatini kurup sabah yıkanmış asılmayı bekleyen çamaşıra uyanıcam.
Bekarlık günlerim ne hoştu annem çayı demler kahvaltıyı hazırlar kaldırırdı. Canım anam
Yatmak daha yorucu aslında bize de versinler. Gram altın olur mesela.Bende bütün gün yattım. Bı o yanıma,bı bu yanıma. Oh oh. Küçük altın alamam heralde
Çok Zor. Gram olmasa da küçük müçük bi altın olsa olur. Hayır dememYatmak daha yorucu aslında bize de versinler. Gram altın olur mesela.
Kız ikimiz tembel miyiz nedir. Hep ikimiz yatiyoz. Yarın depara kalkakYatmak daha yorucu aslında bize de versinler. Gram altın olur mesela.
Çok Zor. Gram olmasa da küçük müçük bi altın olsa olur. Hayır demem
Tembel değiliz heves gelemiyor bize yolda bir yerde tıkanıyor.Kız ikimiz tembel miyiz nedir. Hep ikimiz yatiyoz. Yarın depara kalkak
Hevesimiz yoktu demi. Sen onu güzel bulmustun.Tembel değiliz heves gelemiyor bize yolda bir yerde tıkanıyor.
Ayyy teşekkürler canım benimEllerine sağlık canımneden kaçırasın taktım sana da
Bilmem benimkiler temiz yıkanıyor canım hep
Tamam olsun ama etiketten çıkarmıyım, sonra eklemeyi unutuyorum
Feda olsun
Altın gibi karısı var daha ne olsun
Olsalar güzel olurdu
Yarın da yapmazsam evi b.k götürür. Yarın yapacam artık hevesli hevessiz. Buraya da yazam da belki altın neyim alırımTembel değiliz heves gelemiyor bize yolda bir yerde tıkanıyor.
Şu mesajıŞuraya yaptığım işleri yazayım
Yattım
Yattım
Kalktım sahile indim gezdim
halı fırçası aldım
Ablama gittim
Yattım
Yattım
Çay içtim
Az önce geldim
Şimdide uzanıyorum.
Az sonra renkliler makineye atıcam makinenin saatini kurup sabah yıkanmış asılmayı bekleyen çamaşıra uyanıcam.
Bekarlık günlerim ne hoştu annem çayı demler kahvaltıyı hazırlar kaldırırdı. Canım anam
Ben dün süpürdüm bugün de evde yoktum sayılır yarın da idare eder beni.Yarın da yapmazsam evi b.k götürür. Yarın yapacam artık hevesli hevessiz. Buraya da yazam da belki altın neyim alırım
Kizz çocuklar uyanacakti sessiz gülmekte ne zormuşTembel değiliz heves gelemiyor bize yolda bir yerde tıkanıyor.
İltifat mi ettin bana gi.
Ben sürekli yatıyorum.
Musluk sürekli yatıyor. Ben hep karinceler gibi çalışırım. Musluk geçen hafta bı ütü yaptiydi sadeBen sürekli yatıyorum.
Altında bilezikte gözüm yok diyosunBen sürekli yatıyorum.
Sen aldın mı gi sanki almış gibi hissettim sende.Altında bilezikte gözüm yok diyosun
Gözü gönlü tok arkadaşım
Hemi de kumaş kokusuylan.Musluk sürekli yatıyor. Ben hep karinceler gibi çalışırım. Musluk geçen hafta bı ütü yaptiydi sade
Bugün çeyrek aldım bir hafta yeter bana mutfak alışveriş param çıktı.Altında bilezikte gözüm yok diyosun
Gözü gönlü tok arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?