Düzenli Evimiz & Hayatımız

ay cok guldum ben buna

benim de deterjan alisverisi yaptigimda geliyor heves birde dilos ve nego yaptiklarini yazinca
Onlar yaptıklarını yazınca bana heves gelmiyor. Utanmasalar duvar cifleyip telleyecekler. Yakın D Dilos06 dan ben tavan temizleme videosu bekliyorum.

Hep kandiriyonuz gi beni. Evin tertemiz gördüm. Gizliden iş yapiyonuz. Nego sezmis demek durumu. Bana bakıyor karda da yok karada da.
Bne o fotoları toplayıp attım. Birde ben sadece ev topluyorum bazen. Ama bende 1 çocuk var sende 3 çocuk. Bugün ablamda 4 kere süpürge açtım 5 6 seferde ev topladım. Onun 2 çocugu benim ki derken ev toplanmadı en sonunda bıraktım toplamayı.

Bir aysemle ben ilk görüntüleri attık. Asla hafızalardan silinmiycek. Kimse unutmuycak. Benim mutfağı hatırlamayan yoktur sanmam.

Bir aysemle ben ilk görüntüleri attık. Asla hafızalardan silinmiycek. Kimse unutmuycak. Benim mutfağı hatırlamayan yoktur sanmam.
ya benim cocuklarin odasi kirklasam paklasam herkes temizledim desem de o goruntu gelecek dedigin.gibi ilk biz attik

Ulen benim evde küçük halı da yok ya 6 ya da 4 metrekare

Ben unuttum bile ciddi. Valla beniö 3 çocugum olsa huni takar gezerim.
ya guldurmeyin ben yine salona yollancam
Ne güzel kız uyursun geniş geniş bende bugün kızımla yatıyorum. Herifin horlama sesine artık katlanılmıuor.
ya benim cocuklarin odasi kirklasam paklasam herkes temizledim desem de o goruntu gelecek dedigin.gibi ilk biz attik
Sen ablamın çocuklarının odasını görsen dersin ki benim çocuklar pürü pak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…