Kız nasıl kazandın altını hani yattiydin.Hemi de kumaş kokusuylan.
Bugün çeyrek aldım bir hafta yeter bana mutfak alışveriş param çıktı.
dün yaptım ya temizlik sabah nego küçük altın vermiş.Kız nasıl kazandın altını hani yattiydin.
ay cok guldum ben bunaBen dün süpürdüm bugün de evde yoktum sayılır yarın da idare eder beni.
Ama halı fırçasını denicem evde en küçük halı yatak odasında 3 tane 1,5 metre tekıni süpürür fırçalarım diyorum.
Neden kız heves gelemiyor işte. Geldiği zamanda böyle minik.ay cok guldum ben buna
benim de deterjan alisverisi yaptigimda geliyor heves birde dilos ve nego yaptiklarini yazincaNeden kız heves gelemiyor işte. Geldiği zamanda böyle minik.
Hep kandiriyonuz gi beni. Evin tertemiz gördüm. Gizliden iş yapiyonuz. Nego sezmis demek durumu. Bana bakıyor karda da yok karada da.Neden kız heves gelemiyor işte. Geldiği zamanda böyle minik.
Bne o fotoları toplayıp attım.Hep kandiriyonuz gi beni. Evin tertemiz gördüm. Gizliden iş yapiyonuz. Nego sezmis demek durumu. Bana bakıyor karda da yok karada da.
Bir aysemle ben ilk görüntüleri attık. Asla hafızalardan silinmiycek. Kimse unutmuycak. Benim mutfağı hatırlamayan yoktur sanmam.Bne o fotoları toplayıp attım.Birde ben sadece ev topluyorum bazen. Ama bende 1 çocuk var sende 3 çocuk. Bugün ablamda 4 kere süpürge açtım 5 6 seferde ev topladım. Onun 2 çocugu benim ki derken ev toplanmadı en sonunda bıraktım toplamayı.
ya guldurmeyin ben yine salona yollancamHep kandiriyonuz gi beni. Evin tertemiz gördüm. Gizliden iş yapiyonuz. Nego sezmis demek durumu. Bana bakıyor karda da yok karada da.
Aldım tabikisiSen aldın mı gi sanki almış gibi hissettim sende.
ya benim cocuklarin odasi kirklasam paklasam herkes temizledim desem de o goruntu gelecekBir aysemle ben ilk görüntüleri attık. Asla hafızalardan silinmiycek. Kimse unutmuycak. Benim mutfağı hatırlamayan yoktur sanmam.
Ulen benim evde küçük halı da yok ya 6 ya da 4 metrekareBen dün süpürdüm bugün de evde yoktum sayılır yarın da idare eder beni.
Ama halı fırçasını denicem evde en küçük halı yatak odasında 3 tane 1,5 metre tekıni süpürür fırçalarım diyorum.
Safımıştık biz Ayşem valla.ya benim cocuklarin odasi kirklasam paklasam herkes temizledim desem de o goruntu gelecekdedigin.gibi ilk biz attik
Ben unuttum bile ciddi.Bir aysemle ben ilk görüntüleri attık. Asla hafızalardan silinmiycek. Kimse unutmuycak. Benim mutfağı hatırlamayan yoktur sanmam.
Ne güzel kız uyursun geniş geniş bende bugün kızımla yatıyorum. Herifin horlama sesine artık katlanılmıuor.ya guldurmeyin ben yine salona yollancam
Sen ablamın çocuklarının odasını görsen dersin ki benim çocuklar pürü pak.ya benim cocuklarin odasi kirklasam paklasam herkes temizledim desem de o goruntu gelecekdedigin.gibi ilk biz attik
Heves hiç gelmez sana o zaman.Ulen benim evde küçük halı da yok ya 6 ya da 4 metrekare
bi daha atmamSafımıştık biz Ayşem valla.
Yarın temizlik yapam da foto atam. Ne temiz kadın mış desinler. İlk imajı silmem lazım.bi daha atmam
Mutfak dolaplarını bitirdin mi?Yarın temizlik yapam da foto atam. Ne temiz kadın mış desinler. İlk imajı silmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?