Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aha bi 3 çocukta bende, odayı toplayıp telefonu elime alıp kamerayı açana kadar oda eski haline döner
Heves hiç gelmez sana o zaman.
Dur acık daa altın toplayıverem de halıları değiştirem gı o zaman bi heves gelir belkim

Aha bi 3 çocukta bende, odayı toplayıp telefonu elime alıp kamerayı açana kadar oda eski haline döner

Dur acık daa altın toplayıverem de halıları değiştirem gı o zaman bi heves gelir belkim
En miniklerin den al. Bak bana evimde en büyük halım antrede iki tane 3 metre boyunda 80 cm eni var.

Ben kaçar kızlar, sabah erken kalkıciiim
Hepinize hayırlı geceler
En miniklerin den al. Bak bana evimde en büyük halım antrede iki tane 3 metre boyunda 80 cm eni var.
Taam öyle yapiim, minnak minnak alıciiim hepiciğini

Oh oh masallah bune enerji benimde ihtiyacım var enerjiye gerçekten :)

şans eseri rastladim topige bnde aranıza katılmak istiyorum yazışmalarin bazılarını okudum çok güldüm hepiniz çok tatlisiniz

Bende hergun yaptığım temizlikleri madde madde yazicagim inşallah yarın başlıyorum kim tutar beni hade bakalım gelsin altınlar hodri meydan haha

[/QUOTE]

Ellerine sağlık canım maalesef mümkün değil iş yapmamak
Elektrik düğmesi çarpılmamışsın
Ellerine sağlık canım
Kaç gündür hastalıkla uğraşıyorum hala düzelemedim iyileşince işlerin ucundan tutacağım inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Selam kizlar
Butun evi komple supurdum
Yemek cay meyve fasli bitti
Bulasiklar yikandi
Kucuk kizimi emdiriyrm uyuyacak gibi bnde erken uyurum gunlerin yorgunlugu var ustumde
Eline sağlık canım, güzelce dinlenmiştirsin umarım
Ellerine sağlık canım
Hoş geldin aramıza

Ben banyo pastasını makineye atıyordum en son atmamda mahvoldu mecburen kaldırıp attım şimdi yok yenisini alacam inşallah..o yüzden bugünlük ödevim avize olsun sonuçta kocacığım evdeyse çalıştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…