Amann boşver abla ya çalışıyon yoruluyonmillet yazın kilo verir , ben tam tersi kilo aldımokadar terliyoruz erimemiz lazım 2 kg almışım
yemedende duramıyorum moralim bozuldu
boşvere boşvere bu hala geldikAmann boşver abla ya çalışıyon yoruluyon
Sağolun Allah razı olsunAllah rahmet eylesin
yavaş yavaş alışır bü günde olucak diye bi şart yok boş ver , benim kızım 8 yaşında falandı arada korkup yanımıza geliyoduAhsen hanımı gece geri aldım bizim odaya. Güzel yattı uyudu. Bi kalkıp gelmiş suyunu içmeye geri yatırdım uyudu. Gece 2 de çağırdı gittim kitap okumadık falan dedi okudum tam yatacam geri geldi. Yanımda yat dedi uyuyunca kalkıyordum nereye diye uyandı falan filan. En son araba sesinden uyuyamıyorum dedi. Gerçekten de ses korkutuyor. Dalmışım yoldan giden motor araba sesleri beni de korkuttu tam yol üstü çünkü odası. Aldım geri yanıma aman napıyımbi çare düşüncem bakalım
Ses sorununu nasıl çözcem bilmiyorum abla. Gece yarısı bile müzik sesi, motor sesi, arabayı bağırtıyorlar. Ben bile dalınca korkarak uyandım sese. Tavan vantilatörü alıp balkon kapısını mı kapatsam diye düşündümyavaş yavaş alışır bü günde olucak diye bi şart yok boş ver , benim kızım 8 yaşında falandı arada korkup yanımıza geliyodu
Allah eşinin kalbine merhamet versin canımHerkese merhaba ödevleri bitirecem inşallah bu gün dün uzunn suren bir elektrik kesintisi yaşadık evden çıktık bişey yapmadım şimdi başlayacam günlük rutine bir ricam olacak içim daralıyor gerçekten bazen insan bir durmak noktasına gelir problemim eşim ve beni anlamaması sizden ricam da dua
en güzeli klima bence vantilatör hem ses yapar hemde çarparSes sorununu nasıl çözcem bilmiyorum abla. Gece yarısı bile müzik sesi, motor sesi, arabayı bağırtıyorlar. Ben bile dalınca korkarak uyandım sese. Tavan vantilatörü alıp balkon kapısını mı kapatsam diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?