- 30 Ocak 2015
- 19.798
- 28.180
- 798
- 29
Yaa üzüldüm İlknur inşallah en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın Allahim
Allahım hayırlı kapılar açsın inşallah tez zamanda
Allah en kısa zamanda hayırlı iş kapısı açsın İlknurBu aralar cok bunaldım
Eşimin işsizligi ikimizide bunalttı ona moral vermekte zorlastı artık iyice kafaya takmaya basladı.
Ne güzel ise girdi diye sevinirken olmadı geri cıktı.
Allah hayırlısını versin inşallah
Allah hayırlı işler nasip etsin canımAmin inşallah kızlar duanızdan benide eksik etmeyin
İkiz olmalarının zorluğunun yanısıra kız olmalarının kolaylığı vardı ablaamin canım sağolasın , sen tecrübelisin ikiz bebeklerden ama seninkiler kız belki daha uslu büyümüşlerdir
Allah hayırlı kapılar açsın, helalinden bol bereketli kazançlı bir iş nasip etsin İlknur.Bu aralar cok bunaldım
Eşimin işsizligi ikimizide bunalttı ona moral vermekte zorlastı artık iyice kafaya takmaya basladı.
İnşallah kolaylıkla iş bulur rahatlasınızBu aralar cok bunaldım
Asperox biraz fairy gibi kokuyo bulaşık sosnrası ben bingoyu çok beğendim bingo olmasa renaxİnternetten aldım abla marketlerde yok. Bende asperox kullanıyordum memnundum. Bunu da övdüler bi deneyim dedim de yok hiç memnun kalmadım 2 paket almıştım bide
Asperox biraz fairy gibi kokuyo bulaşık sosnrası ben bingoyu çok beğendim bingo olmasa renaxİnternetten aldım abla marketlerde yok. Bende asperox kullanıyordum memnundum. Bunu da övdüler bi deneyim dedim de yok hiç memnun kalmadım 2 paket almıştım bide
İlknur Ya Fettah çeksen iş için ben de bir iş için çekmek istiyorum birlikte başlarız istersen takip ederiz birbirimiziBu aralar cok bunaldım
Baba gelende bu sedanın sevincine neşesine maşallahsonra bi tur bahçe havası daha aldık.
babası geldi.
yemek yedik.
Evet. HerBaba gelende bu sedanın sevincine neşesine maşallah
Allah en kısa zamanda hayırlı iş kapısı açsın İlknur
Allah hayırlı işler nasip etsin canım
Allah hayırlı kapılar açsın, helalinden bol bereketli kazançlı bir iş nasip etsin İlknur.
Zordur elbet.
Sabır selamet dileyelim.
İnşallah kızlar çok sağolunİnşallah kolaylıkla iş bulur rahatlasınız
Olur bonus kaç tane çekmemiz gerekiyo böyle mecbur kalınca cekmesi zor gelmiyo.İlknur Ya Fettah çeksen iş için ben de bir iş için çekmek istiyorum birlikte başlarız istersen takip ederiz birbirimizi
Oh ne güzel yapmıssın kendine vakit ayır tabi cok iyi gelir. Bütün her şey bizim üstümüzden geçiyo o kısacık vakitler aslında ne kadar iyi geliyoMerhabalar bugün verimli bir gündü 2 gündür çook huysuz bebeğim havalar serinleyince sakinleşti dün çok bunalmıştım eşimle dertleşmek istedim ama onlada sanki farklı dili konuşuyoruz her söylediğimi tersinden anlıyor yada işine öyle geliyor 5 aydır resmen hiç hayatım yok kendim için birşey yapmıyorum bu da beni ot gibi hissettiriyor aslında zamanım illaki oluyor ama ondada yorgun oluyorum ama artık kendime zaman ayrıcam temizliğe ek burayada yazarım ev temizliği inden bile önemli bence kendimize zaman ayırmak
Bugün
Evi toparladım
1 posta çamaşır attım makineye
Balkona astım,kurudu,katladım,yerleştirdim
.
Kendim için
20 dklık Guasha masajı yaptım yüzüme
Cilt bakımımı yaptım
3.5 litre suyumu içtim
Diyetime uydum
Kuranı Kerim okudum
Kitap okudum
.
Akşam yemeği yaptım
(şehriye çorbası
frında basamel soslu makarna)
Bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
Robot evi süpürdü
Yerleri sildim
Islak mendille toz aldım
Tuvaletleri yıkadım
Banyo lavabo ve aynasını foşurdattım
Mutfak lavabosunu ovdum
Bebeğim yatağımızageçirdi Nevresimleri makinaya attım yeni nevresim serdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?