Düzenli Evimiz & Hayatımız

az önce babamla konuştum bizim köydede hiç yağmur yok , arılar doğru dürüst bal bile yapamadılar diyo
engelleyenlere Rabbim fırsat vermesin ne olacak böyle giderse halimiz , çok tövbe etmemiz çok dua edip Allah a yalvarmamız lazım, çok azdı insanlar , çok nankörüz nimetlere karşı
gazzedeki insanların zülmü bitmedikçe bizde böyle susuzlukla başka şeylerle sınanıyoruz
Rabbim bize acısın rahmetiyle muamele etsin inşallah

Malesef çok büyük ve kirli oyunlar dönüyor herşeyi bilen Rabime sığınıyorum en güzel plan her zaman onundur oyunlarini başlarına yıksın

Benimde hala ev için gelenler oluyor arada ama bazıları haftalardir bu günlerde ugrayacaz diyor artık sinir oluyorum yani gelecekseniz gelin bir saatlik oturmaya bu kadar uzun süre vakit bulamamak aklım almıyor sürekli ev toplu olsun biri gelecekmiş gbi his ile durmaktan yoruldum

en azından bir gün önceden haber vermeleri gerekiyor , vermeyeni kabul etme ben müsait bi günümde size haber veriyim dersin , ben öyle sadece anneme ve kızıma giderim onları bile gitmeden arıyorum , gelicem bişe lazımmı falan diye

İKi farklı kişiyse sen çağır hazırlık yapıp aradan çıksın olmaz mı?
Sen de gelmek istiyodun buyur diye

Yani belli bir gün söylenir o zaman gelinir. Sende diken üstünde olursun böyle

İKi farklı kişiyse sen çağır hazırlık yapıp aradan çıksın olmaz mı?
Sen de gelmek istiyodun buyur diye
Ya burda bir düşünce tarzı var yeni ev için geleni davet etmek pek hoş değil sanki hediye ister gibi yani burda öyle alginlanir en fazla biri geliyorum dese sen evde yoksan veya Müsait değilsen o zmn müsait olunca arayıp gel denir

ben bingo ve asperox kullanıyorum ikiside güzel senin dediğinden buralarda hiç görmedim

Selam kızlarrr
Sabah evi topladım
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
evi süpürdüm
Aynaları sildim
Tuvaleti yıkadım
Antreyle mutfağı sildim
Duş aldım duşakabini temizledim
Kek yaptım arkadaşım kahveye geldi
Çorba yaptım Mete icin ama yiyemiyo hâlâ agzına gelen her kaşıkta çığlık çığlığa
Arkadaşım gitti
Bi tur daha ev topladım
Yemek yaptım
Yedik mutfağı topladım
Bulaşık makinesini calıstırdım
Meteyi parka indirdim
Çok sıcak ne evde duruluyo ne dışarda

Yaa üzüldüm İlknur inşallah en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın Allahim

ben bingo ve asperox kullanıyorum ikiside güzel senin dediğinden buralarda hiç görmedim
İnternetten aldım abla marketlerde yok. Bende asperox kullanıyordum memnundum. Bunu da övdüler bi deneyim dedim de yok hiç memnun kalmadım 2 paket almıştım bide

Allahım hayırlı kapılar açsın inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…