- 2 Ağustos 2013
- 38.042
- 126.570
- 798
az önce babamla konuştum bizim köydede hiç yağmur yok , arılar doğru dürüst bal bile yapamadılar diyoİnşallah abla yaa bizim köyün barajı vardı gölet, tamamen kurumuş 1 damla su yok. Bu sene hiç yağış olmadı gibi bişey burda. Allahım yardımcımız olsun. Engelleniyor diyorlar dikkat ettim de bulutlar yağacak gibi bi anda dağılıyor geri
Malesef çok büyük ve kirli oyunlar dönüyor herşeyi bilen Rabime sığınıyorum en güzel plan her zaman onundur oyunlarini başlarına yıksınİnşallah abla yaa bizim köyün barajı vardı gölet, tamamen kurumuş 1 damla su yok. Bu sene hiç yağış olmadı gibi bişey burda. Allahım yardımcımız olsun. Engelleniyor diyorlar dikkat ettim de bulutlar yağacak gibi bi anda dağılıyor geri
en azından bir gün önceden haber vermeleri gerekiyor , vermeyeni kabul etme ben müsait bi günümde size haber veriyim dersin , ben öyle sadece anneme ve kızıma giderim onları bile gitmeden arıyorum , gelicem bişe lazımmı falan diyeBenimde hala ev için gelenler oluyor arada ama bazıları haftalardir bu günlerde ugrayacaz diyor artık sinir oluyorum yani gelecekseniz gelin bir saatlik oturmaya bu kadar uzun süre vakit bulamamak aklım almıyor sürekli ev toplu olsun biri gelecekmiş gbi his ile durmaktan yoruldum
Benimde hala ev için gelenler oluyor arada ama bazıları haftalardir bu günlerde ugrayacaz diyor artık sinir oluyorum yani gelecekseniz gelin bir saatlik oturmaya bu kadar uzun süre vakit bulamamak aklım almıyor sürekli ev toplu olsun biri gelecekmiş gbi his ile durmaktan yoruldum
Yani belli bir gün söylenir o zaman gelinir. Sende diken üstünde olursun böyleBenimde hala ev için gelenler oluyor arada ama bazıları haftalardir bu günlerde ugrayacaz diyor artık sinir oluyorum yani gelecekseniz gelin bir saatlik oturmaya bu kadar uzun süre vakit bulamamak aklım almıyor sürekli ev toplu olsun biri gelecekmiş gbi his ile durmaktan yoruldum
Bence en iyisi benim de misafirim bir gün gelicem sana dedi kaç kere bende çağırdım aradan çıksın hep tetikte olmak zorİKi farklı kişiyse sen çağır hazırlık yapıp aradan çıksın olmaz mı?
Sen de gelmek istiyodun buyur diye
Aynen diken üstünde gbymYani belli bir gün söylenir o zaman gelinir. Sende diken üstünde olursun böyle
Ya burda bir düşünce tarzı var yeni ev için geleni davet etmek pek hoş değil sanki hediye ister gibi yani burda öyle alginlanir en fazla biri geliyorum dese sen evde yoksan veya Müsait değilsen o zmn müsait olunca arayıp gel denirİKi farklı kişiyse sen çağır hazırlık yapıp aradan çıksın olmaz mı?
Sen de gelmek istiyodun buyur diye
ben bingo ve asperox kullanıyorum ikiside güzel senin dediğinden buralarda hiç görmedimEvi topladım bulaşıkları yıkadım çıktım. Yerli malı bulaşık tableti almıştım gesko onla yıkadım bi açtım yerleştirmeye durulanmamış gibi beyaz beyaz hep. Makinenin içi de öyle mat beyaz beyaz sinir oldum yaw
Yaa üzüldüm İlknur inşallah en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın AllahimBu aralar cok bunaldım
Eşimin işsizligi ikimizide bunalttı ona moral vermekte zorlastı artık iyice kafaya takmaya basladı.
Ne güzel ise girdi diye sevinirken olmadı geri cıktı.
Allah hayırlısını versin inşallah
Ayy kusura bakmayın yeni gördümFeraceli ödev sırası sende salı/çarşamba için
İnternetten aldım abla marketlerde yok. Bende asperox kullanıyordum memnundum. Bunu da övdüler bi deneyim dedim de yok hiç memnun kalmadım 2 paket almıştım bideben bingo ve asperox kullanıyorum ikiside güzel senin dediğinden buralarda hiç görmedim
Allahım hayırlı kapılar açsın inşallah tez zamandaBu aralar cok bunaldım
Eşimin işsizligi ikimizide bunalttı ona moral vermekte zorlastı artık iyice kafaya takmaya basladı.
Ne güzel ise girdi diye sevinirken olmadı geri cıktı.
Allah hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?