Düzenli Evimiz & Hayatımız

Metişimi babasıyla hastaneye göndermistim tekrar cocuk doktoruna randevu almıstım. Serum takmıslar bebegime sessiz sakin akıllı akıllı duruyo babası video atmıs insallah toparlar biraz. Bağışıklığı düsmüs demis doktor kanda almıslar inşallah temiz cıkar sonucları

Gece cok güzel esti sabahta öyle soguk soguk esiyodu cok sükür. Ne cok sıcak olsun ne cok soguk
Bizim niye esmedi yaw gecebalkon esiyordu da içerde tık yoktu daha sıcaktı üstüne. Aynen ya mevsimin sıcağı olsun aşırı sıcaklar olmasın

Geçmiş olsun.

Kızlar bu kahveden aldım kullanan varmı
Çok methediyolar kargo getirdi az önce yaptım içicem bakalım
Valla o kadar esti ki en son cam tamamen acıldı perdeyide actı ama evin bütün camları acıktı bizim

Sagol sedacım
geçmiş olsun ilknur çocuklar bizlerden daha dayanıklı Allah acil şifalar versin

agzındakiler bi geçseydi abla cok sükür baska biseyi yok. Ama onun yüzünden hic bisey yiyip icemiyo uyuyamıyo gece hep aglıyo ağzını gösteriyo bugunde sabaha kadar hic uyumadık
ilknur ağzındaki yaralara kantaron yağı sürsene benim bi kere sıcak yemekten ağzım yanmıştı 2 sefer sürdüm inanki hemen fayda etti

ilknur ağzındaki yaralara kantaron yağı sürsene benim bi kere sıcak yemekten ağzım yanmıştı 2 sefer sürdüm inanki hemen fayda etti
İyi gelir mi acaba aftoral diye bi sprey var onu sıkıyoruz bidr doktor krem vermisti simdi yine bi karışım vermis eczane hazırlıyomus onu yaptırcak esim oda uyusturuyomus acısını alıyomus sorsun olursa var kantaron yagı evde

tabi yinede sorun eczaneye benim bildiğim kadarıyla bi zararı yok ama çocuk olduğu için bilemiyorum

Çocuklar için takviyeler oluyo ondan sorup başlasan bağışıklığı için
B12 d vitamini almıstım onu kullanıyorum doktor bi tane daha söylemis onuda almıs simdi esim evin her yeri ilac takviye doldu kan sonuclarının birazı cıkmıs kandaki oksijenleri cok düsük cıkmıs ne alaka anlamadım kansızlık ve demir eksikliği zaten vardı hepimiz talasemi taşıyıcısıyız yani cocuklar ve ben eşim hariç o ondandır büyük ihtimalle ögleden sonra tekrar sonuc icin gitcez

Ben dün akşam temizlikten sonra bütün işlerimi hallettim bitirdim en son çöplerimi de çıkarmıştım Bugün hiçbir işim yok sadece yemek yapacağım ya aslında o kadar güzel sağlıklı besleniyorum ki hatta çok daha fazla su içiyorum buda sütüm için iyi birsey ama diyet kafası bana değişik şeyler düşündürüyor Böyle hep sanki kendimi çok açmışım kötüymüşüm Ellerim titriyormuş gibi hissediyorum kendimi sizede oluyor mu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…