- 20 Mayıs 2024
- 1.160
- 6.280
- 78
Ay sabaha kadar döndüm durdum içerler fenaydı. Sabahtan beri çok iyi serinlik var rüzgar var soğuk soğukBugün balkon yii ya. Gidiyimde kızımın yanına kıvrılıyım biraz
Gece cok güzel esti sabahta öyle soguk soguk esiyodu cok sükür. Ne cok sıcak olsun ne cok sogukAy sabaha kadar döndüm durdum içerler fenaydı. Sabahtan beri çok iyi serinlik var rüzgar var soğuk soğuk
Bizim niye esmedi yaw geceGece cok güzel esti sabahta öyle soguk soguk esiyodu cok sükür. Ne cok sıcak olsun ne cok soguk
Geçmiş olsun.Metişimi babasıyla hastaneye göndermistim tekrar cocuk doktoruna randevu almıstım. Serum takmıslar bebegime sessiz sakin akıllı akıllı duruyo babası video atmıs insallah toparlar biraz. Bağışıklığı düsmüs demis doktor kanda almıslar inşallah temiz cıkar sonucları
Valla o kadar esti ki en son cam tamamen acıldı perdeyide actıBizim niye esmedi yaw gecebalkon esiyordu da içerde tık yoktu daha sıcaktı üstüne. Aynen ya mevsimin sıcağı olsun aşırı sıcaklar olmasın
Sagol sedacımGeçmiş olsun.
geçmiş olsun ilknur çocuklar bizlerden daha dayanıklı Allah acil şifalar versinValla o kadar esti ki en son cam tamamen acıldı perdeyide actıama evin bütün camları acıktı bizim
Sagol sedacım
agzındakiler bi geçseydi abla cok sükür baska biseyi yok. Ama onun yüzünden hic bisey yiyip icemiyo uyuyamıyo gece hep aglıyo ağzını gösteriyo bugunde sabaha kadar hic uyumadıkgeçmiş olsun ilknur çocuklar bizlerden daha dayanıklı Allah acil şifalar versin
ilknur ağzındaki yaralara kantaron yağı sürsene benim bi kere sıcak yemekten ağzım yanmıştı 2 sefer sürdüm inanki hemen fayda ettiagzındakiler bi geçseydi abla cok sükür baska biseyi yok. Ama onun yüzünden hic bisey yiyip icemiyo uyuyamıyo gece hep aglıyo ağzını gösteriyo bugunde sabaha kadar hic uyumadık
İyi gelir mi acaba aftoral diye bi sprey var onu sıkıyoruz bidr doktor krem vermisti simdi yine bi karışım vermis eczane hazırlıyomus onu yaptırcak esim oda uyusturuyomus acısını alıyomus sorsun olursa var kantaron yagı evdeilknur ağzındaki yaralara kantaron yağı sürsene benim bi kere sıcak yemekten ağzım yanmıştı 2 sefer sürdüm inanki hemen fayda etti
tabi yinede sorun eczaneye benim bildiğim kadarıyla bi zararı yok ama çocuk olduğu için bilemiyorumİyi gelir mi acaba aftoral diye bi sprey var onu sıkıyoruz bidr doktor krem vermisti simdi yine bi karışım vermis eczane hazırlıyomus onu yaptırcak esim oda uyusturuyomus acısını alıyomus sorsun olursa var kantaron yagı evde
Evet bende cocuk oldugu icin emin olamadım sagol abla sorduruyum bentabi yinede sorun eczaneye benim bildiğim kadarıyla bi zararı yok ama çocuk olduğu için bilemiyorum
Çocuklar için takviyeler oluyo ondan sorup başlasan bağışıklığı içinEvet bende cocuk oldugu icin emin olamadım sagol abla sorduruyum ben
En güzelini yapıyorsun kesinlikleBen hic bırakmadım bakım yapmayı ne kadar yorulsamda vakit olmasada ha dinlenmiyorum o ayrı tabi ama banada dinlenmekten daha iyi geliyo
B12 d vitamini almıstım onu kullanıyorum doktor bi tane daha söylemis onuda almıs simdi esim evin her yeri ilac takviye doldu kan sonuclarının birazı cıkmıs kandaki oksijenleri cok düsük cıkmıs ne alaka anlamadım kansızlık ve demir eksikliği zaten vardı hepimiz talasemi taşıyıcısıyız yani cocuklar ve ben eşim hariç o ondandır büyük ihtimalle ögleden sonra tekrar sonuc icin gitcezÇocuklar için takviyeler oluyo ondan sorup başlasan bağışıklığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?