Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bozmuyosan sıkıntı yok ben günün sonunda mutlaka bozuyorum
Dün o kadar umutla hayallerle yatmıştım bugun kesin eksi de cıkarım diyr belki 4 litre su ictim sabah kahvaltı yaptım bide aksam yedim aksamda az yedim sonra agzıma lokma sürmedim sabah tartıldm bi gram gitmemis ee ben gece eşimle dürüm söyleyip yiyorum sabah kalkınca yibe aynı kiloda oluyorum o zaman niye aclık cektim

Ben kullanıyorum abla 1 ayı geçti müthiş bir şey benim tatlı krizlerini falan önledi. Acıktırmıyor da. İçeriği de temiz hani hindiba var bide kahve çok iyi bence

Evi topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltı hazırladım
Evi süpürdüm
Yatakların altını cektim sildim süpürdüm
Tuvaleti lavaboyu yıkadım
Halıları kaldırdım bütün evi elimle sildim
Arda geldi yemek yedi
Meteye 3 5 kaşık yedirmeye calıstım
Eşim acıkmıs simdide ona hazırlıcam

Şekerin düşüyordur feraceli çok aç bırakma kendini alışana kadar

Emzirirken oluyo bence ya
Ben öyle anlarda hurma arasına ceviz koyup yiyorum. Kan şekerimi de dengeliyor enerji veriyor

Ben öyle anlarda hurma arasına ceviz koyup yiyorum. Kan şekerimi de dengeliyor enerji veriyor
Bende ardayı yeni dogum yaptıgımda sabah ac karnına 9 tane baklava yemistim hiç unutmuyorum normalde bi taneyi zor yiyorum emzirirken ayrı biswy oluyor

Bende ardayı yeni dogum yaptıgımda sabah ac karnına 9 tane baklava yemistim hiç unutmuyorum normalde bi taneyi zor yiyorum emzirirken ayrı biswy oluyor
Ya gerçekten elim ayağım titriyordu ilk aylar şimdi daha kontrollüyüm
Ama o tatlı açlığı çok başka

Ben kullanıyorum abla 1 ayı geçti müthiş bir şey benim tatlı krizlerini falan önledi. Acıktırmıyor da. İçeriği de temiz hani hindiba var bide kahve çok iyi bence
bende aldım bugün öğlen içtim , günde 2 defa yazıyo
2 kutu aldım bitirene kadar içicem tadıda fena değil

Öyle yapayım bende
Bende tersi 9. Ayımda aşırı iştahlıydım doğum sonrası ilk 40 60 gün çok iyiydim hatta yarı kilomu o zaman verdin 8 kilo şimdi kaldı 7 kilo üzerime yapışmasınlar diye korkuyorum

bende aldım bugün öğlen içtim , günde 2 defa yazıyo
2 kutu aldım bitirene kadar içicem tadıda fena değil
Yemekten 30 dk önce içcen abla. Ben sabah içiyorum bide akşam yemeğinden önce. Kahve gibi bana da güzel geldi farklı değil

Ya gerçekten elim ayağım titriyordu ilk aylar şimdi daha kontrollüyüm
Ama o tatlı açlığı çok başka
Normalde de severim tatlı ama şerbetli sevmem o zaman nasıl tatlı geliyodu
Emzirirken dikkat edersen daha cabuk verirsin kalmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…