- 30 Ocak 2015
- 19.798
- 28.180
- 798
- 29
Bozmuyosan sıkıntı yok ben günün sonunda mutlaka bozuyorumBen dün akşam temizlikten sonra bütün işlerimi hallettim bitirdim en son çöplerimi de çıkarmıştım Bugün hiçbir işim yok sadece yemek yapacağım ya aslında o kadar güzel sağlıklı besleniyorum ki hatta çok daha fazla su içiyorum buda sütüm için iyi birsey ama diyet kafası bana değişik şeyler düşündürüyor Böyle hep sanki kendimi çok açmışım kötüymüşüm Ellerim titriyormuş gibi hissediyorum kendimi sizede oluyor mu durum
Ben kullanıyorum abla 1 ayı geçti müthiş bir şey benim tatlı krizlerini falan önledi. Acıktırmıyor da. İçeriği de temiz hani hindiba var bide kahve çok iyi benceKızlar bu kahveden aldım kullanan varmıHARMANA Hindiba Kahvesi 1 Aylık - (60 Kullanım) Net 150gr - Fiyatı, Yorumları
HARMANA Hindiba Kahvesi 1 Aylık - (60 Kullanım) Net 150gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok methediyolar kargo getirdi az önce yaptım içicem bakalım
Ben dün akşam temizlikten sonra bütün işlerimi hallettim bitirdim en son çöplerimi de çıkarmıştım Bugün hiçbir işim yok sadece yemek yapacağım ya aslında o kadar güzel sağlıklı besleniyorum ki hatta çok daha fazla su içiyorum buda sütüm için iyi birsey ama diyet kafası bana değişik şeyler düşündürüyor Böyle hep sanki kendimi çok açmışım kötüymüşüm Ellerim titriyormuş gibi hissediyorum kendimi sizede oluyor mu durum
Aa bende alsam mı diyordum Bi arkadaşta diyordu çok iyi diyeBen kullanıyorum abla 1 ayı geçti müthiş bir şey benim tatlı krizlerini falan önledi. Acıktırmıyor da. İçeriği de temiz hani hindiba var bide kahve çok iyi bence
Aynen sanırımŞekerin düşüyordur feraceli çok aç bırakma kendini alışana kadar
Ve o an bişeyler yesen de hemen düzene girmiyorAynen sanırım
Evet girmiyor aslında daha sağlıklı şeyler yiyorum kuru Meyveli yoğurt vs paketli gıda Abur cubur yemiyorum ama gene öyle hissediyorum garipVe o an bişeyler yesen de hemen düzene girmiyor
Emzirirken oluyo bence yaBen dün akşam temizlikten sonra bütün işlerimi hallettim bitirdim en son çöplerimi de çıkarmıştım Bugün hiçbir işim yok sadece yemek yapacağım ya aslında o kadar güzel sağlıklı besleniyorum ki hatta çok daha fazla su içiyorum buda sütüm için iyi birsey ama diyet kafası bana değişik şeyler düşündürüyor Böyle hep sanki kendimi çok açmışım kötüymüşüm Ellerim titriyormuş gibi hissediyorum kendimi sizede oluyor mu durum
Bende ardayı yeni dogum yaptıgımda sabah ac karnına 9 tane baklava yemistim hiç unutmuyorumEmzirirken oluyo bence ya
Ben öyle anlarda hurma arasına ceviz koyup yiyorum. Kan şekerimi de dengeliyor enerji veriyor
Ya gerçekten elim ayağım titriyordu ilk aylar şimdi daha kontrollüyümBende ardayı yeni dogum yaptıgımda sabah ac karnına 9 tane baklava yemistim hiç unutmuyorumnormalde bi taneyi zor yiyorum emzirirken ayrı biswy oluyor
bende aldım bugün öğlen içtim , günde 2 defa yazıyoBen kullanıyorum abla 1 ayı geçti müthiş bir şey benim tatlı krizlerini falan önledi. Acıktırmıyor da. İçeriği de temiz hani hindiba var bide kahve çok iyi bence
Öyle yapayım bendeEmzirirken oluyo bence ya
Ben öyle anlarda hurma arasına ceviz koyup yiyorum. Kan şekerimi de dengeliyor enerji veriyor
Bende tersi 9. Ayımda aşırı iştahlıydım doğum sonrası ilk 40 60 gün çok iyiydim hatta yarı kilomu o zaman verdin 8 kilo şimdi kaldı 7 kilo üzerime yapışmasınlar diye korkuyorumBende ardayı yeni dogum yaptıgımda sabah ac karnına 9 tane baklava yemistim hiç unutmuyorumnormalde bi taneyi zor yiyorum emzirirken ayrı biswy oluyor
Yemekten 30 dk önce içcen abla. Ben sabah içiyorum bide akşam yemeğinden önce. Kahve gibi bana da güzel geldi farklı değilbende aldım bugün öğlen içtim , günde 2 defa yazıyo
2 kutu aldım bitirene kadar içicem tadıda fena değil
Aynen canım üzerinde öyle yazıyo içelim bakalımYemekten 30 dk önce içcen abla. Ben sabah içiyorum bide akşam yemeğinden önce. Kahve gibi bana da güzel geldi farklı değil
Normalde de severim tatlı ama şerbetli sevmem o zaman nasıl tatlı geliyoduYa gerçekten elim ayağım titriyordu ilk aylar şimdi daha kontrollüyüm
Ama o tatlı açlığı çok başka
Emzirirken dikkat edersen daha cabuk verirsin kalmaz insallahÖyle yapayım bende
Bende tersi 9. Ayımda aşırı iştahlıydım doğum sonrası ilk 40 60 gün çok iyiydim hatta yarı kilomu o zaman verdin 8 kilo şimdi kaldı 7 kilo üzerime yapışmasınlar diye korkuyorum
Ay cok severim nasıl kuruttun pinhan genelde kurutmaya kalkınca çürüyo olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?