- 13 Ağustos 2024
- 3.118
- 11.013
- 128
Delikli kasalar olur ya onları ters çevirip dizdim, tuzladım, arada çevirdim kurudu canım. 5-6 günde.Ay cok severim nasıl kuruttun pinhan genelde kurutmaya kalkınca çürüyo olmuyo
Merhabalar kızlar bende bugün yaptıklarımı yazayımKahvaltı sonrası mutfağı temizledim️
Bulaşık mak. Çalıştırdım️
Bütün evi topladım süpürdüm️
Nevresim pike değiştirdim️
Nevresim ve havluları yıkamaya attım️
Lavabo wc yıkadım️
Bi posta katlanacak çamaşırım var
Şimdi yürüyüş vakti
Nasıl yani hamileler mi ne iş yaptığını yazıyor anlamadımMerhabalar kızlar bende bugün yaptıklarımı yazayım
Sabah yatakları topladım evi topladım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltıyı kaldırdım
Evi süpürdüm
Toz aldım
Cam pervazlarını sildim
Kapıları mendille üstünü sildim
Balkon yıkadım
Villada attım
Banyoları yıkadım
Çamaşır yıkadım astım katladım
Mutfak dolaplarını sildim
Akşam birdaha villada attım
Ev ahalisinin döktüğü yemek kırıntılarını mendille aldım
Finiş yani şimdilik inşallah
Yalnız ben yenimde sizler hamile misiniz acaba ondan. Mı herkes ne iş yaptı yazıo
Bu kadar insanın hepsi hamile olması çok değişik bir tevafuk olurduMerhabalar kızlar bende bugün yaptıklarımı yazayım
Sabah yatakları topladım evi topladım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltıyı kaldırdım
Evi süpürdüm
Toz aldım
Cam pervazlarını sildim
Kapıları mendille üstünü sildim
Balkon yıkadım
Villada attım
Banyoları yıkadım
Çamaşır yıkadım astım katladım
Mutfak dolaplarını sildim
Akşam birdaha villada attım
Ev ahalisinin döktüğü yemek kırıntılarını mendille aldım
Finiş yani şimdilik inşallah
Yalnız ben yenimde sizler hamile misiniz acaba ondan. Mı herkes ne iş yaptı yazıo
Hahahahahahah ya devreler yandı benim yahu forumun ara yüzü çok karışık alışamadım henüz bir kaç kişi hamileyim diyince bende şey sandım hamileler ne iş yapmış günlük onu yazıyor ahdhhddjBu kadar insanın hepsi hamile olması çok değişik bir tevafuk olurdu
Yok günlük temizlik rutini ni yazıyoruz birbirimize motivasyon oluyor bu sayedeHahahahahahah ya devreler yandı benim yahu forumun ara yüzü çok karışık alışamadım henüz bir kaç kişi hamileyim diyince bende şey sandım hamileler ne iş yapmış günlük onu yazıyor ahdhhddj
TımamYok günlük temizlik rutini ni yazıyoruz birbirimize motivasyon oluyor bu sayede
Hoş geldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?