Kız ne boyu 1.60 benim boyumNegoooo boyummmmm yokkkk boyummmmmm
Oralara çıkmak için boy lagzim dimii
Sende boy var masallah
Hem benim tavanim yüksek bi keremm
E niye kullanmadın kan ilacınıKan verdiydim geçen hafta. Kan ilacı verdiydi kullanmadım. Bı de supradin alayım ben en iyisi canım. Atom karınca gibi olurum
Kız diloş kendine zarar verirsin. Düşsen sonra aylarca ugrasirsin sağlığına kavuşmak için. Eskisi gibi de olmaz. Merdivenle cikBenim de merdivenim yok ust katta var annemlerin lagzim olmadıkça almıyorum
Perdeleri nasıl asiyorsun derseniz
Sandalyenin üstüne kova koyuyorum onun üstüne çıkıp asıyorum
Kova da amma sağlam çıktı
Kullanayim bari. Ne bilim kanım vardir dedimE niye kullanmadın kan ilacını
Kan mı kaldı kızKullanayim bari. Ne bilim kanım vardir dedim
Tmm bugün basliyim bide vitamin. Gelsin altınlar bilenzikler madolyonlarKan mı kaldı kızkullan yani ihmal etme
TimammmmmKız diloş kendine zarar verirsin. Düşsen sonra aylarca ugrasirsin sağlığına kavuşmak için. Eskisi gibi de olmaz. Merdivenle cik
Tavan mı yüksek acaba? Eski bina mıEeee benimde niye öyle oldu şimdi
Gerçekten yapma daha, Allah korusun belin kırılsa, bir düşün, başkasına muhtaç olursunTimammmmm
Tavan yüksek canım 40 senelik bina geçen sene içini dışını guzellestirdilerTavan mı yüksek acaba? Eski bina mı
Haklısın cnm dur ben merdiven alıp geleyim anam duysa etlerimi cimdikler benimmGerçekten yapma daha, Allah korusun belin kırılsa, bir düşün, başkasına muhtaç olursunyapma canım, canının kıymetini bil
Ondan canım, yetişmez tabi boyun.Tavan yüksek canım 40 senelik bina geçen sene içini dışını guzellestirdiler
Oh iyi bari ya, bak söz ver ne olursa olsun sakın bir daha öyle asmaHaklısın cnm dur ben merdiven alıp geleyim anam duysa etlerimi cimdikler benimmseyyy perde yıkıyorum bende gidiommm yaaaa
Tamma canım söz vallaha bak merdiveni alıp gelem bennOndan canım, yetişmez tabi boyun.
Oh iyi bari ya, bak söz ver ne olursa olsun sakın bir daha öyle asma
Bu yüksekliğe nasıl yetişeyim kızMerdivene gerek yok ki ben sandalyeye çıkıyorum
İlaçlar iyi gelmeye başladı canım sağol ☺Nasıl oldun canım bebis nasıl oldu
Banyo paspasını dün halletmiştim ben örtmeniim4 mart ödevi
@patuli6153 arkadaşımız diyor ki avize tozu alalım
Ben de diyorum ki banyo paspasları yıkayalım
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
D Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
@Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
chentiq
@Melegimm_2
Senin tavan da yüksek demek ki, avizeleri öyle siliyorum ben hepBu yüksekliğe nasıl yetişeyim kız
İstediğini seçebilirsinilk etiketim çok heyecanlandım
ödev seçmeli mi yoksa ikisini de mi yapacağız? seçmeli ise banyo paspasını seçiyorum çünkü gece yıkadım.
ikisini de yapacaksak 1 avize mi sileceğiz hepsini mi
dünün ödevini de yaptım. topiğime yazmıştım. seni de etiketledim gör diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?