Troidlere baktırdım canım. Sıkıntı yokmuşSenin de tiroidlerin az çalışıyor olabilir mi? sürekli uyku hali, yataktan kalkamama, yorgun hissetme, vb etkileri oluyor çünkü. Sağlık ocağında bir baktırsan?
Maratona gidiyom ben negom. Her yanı telliyemOlmaztembel seçicem
Süpürme canım. Benim ortanca 4 yaşında daha yanında supurememHelp miiibebeğim süpürgeden korkuyor çığlık çığlığa ağlıyor napcam
Emekliyor, yerler tozlu.. Hadi odaları silerim ama halılarSüpürme canım. Benim ortanca 4 yaşında daha yanında supuremem
Canım birden mi korktu, ben önce onun olmadığı oda da açıp yavaş yavaş yanına getirirdim süpürgeyi, öyle alıştı büyük oğlumHelp miiibebeğim süpürgeden korkuyor çığlık çığlığa ağlıyor napcam
Ellerine sağlık canımbanyo paspaslari temizdi
avize de cok yormadi kolayca tozunu aldim
evi topladim
cocuklarin giymediklerini ayirdim
mutfagi supurdum
tezgahi parlattim
banyo lavobosunu sildim
Örümcek yok mu koysanEmekliyor, yerler tozlu.. Hadi odaları silerim ama halılarofff... Burda kimse de yok ki biraz bırakayım temizlik yapayım. Kafayı yiyeceğim. Ellerini ve çenesini sıkıyor titriyor sinirden sonra ağlıyor bağıra bağıra
Balım ben geleyim ama yetişemem sanaNerdesiniz gi. İş goruyonuz valla siz gizli kapaklı. Gidem de evi kirklayam
He gel bir saat gidek bende yavaş yavaş yapacamBalım ben geleyim ama yetişemem sana1 saat mi?
Tamam o zaman tatlım 1 saat sonra buradaHe gel bir saat gidek bende yavaş yavaş yapacam
Tamam üçte bulasakTamam o zaman tatlım 1 saat sonra burada
Başka süpürge varsa onla dene bakalım. Benim kız büyük süpürge den korkardı dikey den korkmadı. Sonra tam tersi oldu değiştire değiştire kullandım.Emekliyor, yerler tozlu.. Hadi odaları silerim ama halılarofff... Burda kimse de yok ki biraz bırakayım temizlik yapayım. Kafayı yiyeceğim. Ellerini ve çenesini sıkıyor titriyor sinirden sonra ağlıyor bağıra bağıra
Ben yatıyorum bugünMaratona gelin gi. Tek başına çekilmiyor
Canım birden mi korktu, ben önce onun olmadığı oda da açıp yavaş yavaş yanına getirirdim süpürgeyi, öyle alıştı büyük oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?