Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı sabahlar
3 gündür eşimin kuzeni ve ailesi bizde. Kv şehir dışında olduğu için ben msiafir ediyorum ve o kadar yoruldum ki ayaklarım zonkluyor zaten ağrıyordu. Allah'ım sevap oluyordur inşallah yoksa üzülürüm bu kadar yorulmaua

misafir ağırlamak hizmet etmek bencede sevap oluyodur, daha kaç gün kalıcaklar bu sıcaklardada biraz zor olur sürekli kapalı kıyafetlerle evde olmak bide erkek varsa

Allah kolaylık versin Sero
Misafir ağırlamak sevaptır, bu sıcakta hele, Allah mükafatlandırsın, bereket olsun size

Gece 3 ten sonra doğru dürüst uyuyamadım. Bu uykusuzluk ne olacak böyle bilmem.

Kızlar kursa gitti.
Etrafı toparladım.
Wc yıkadım.
Nevresimleri değiştirdim.
Misafir nevresimleri, bizimkiler vs olan mini hurçları düzenledim, yerlerini değiştirdim.
Çantalarımı düzenledim, yerini değiştirdim.
Makineye çamaşır attım.
Oğluş oyun istiyordu ona eşlik ettim.

Bütün bunları 1 buçuk saatte yaptım.
Devrildim şimdi.
Kahvaltı yaparız birazdan.

Olmaz mı sero Allah kolaylık versin lütfen ortapedik terliksiz durma

misafir ağırlamak hizmet etmek bencede sevap oluyodur, daha kaç gün kalıcaklar bu sıcaklardada biraz zor olur sürekli kapalı kıyafetlerle evde olmak bide erkek varsa
İnşallah abla neyse dinlenince geçiyor. Mısafır kızda buraya üyeymiş eğer görürse mesajı valla şikayet etmedim sadece yazdım öyle yoksa yine gelin başım üstüne hahahah

Tİnnoşumm özledik seni nasılsın düzeldimi bacakların?
Yavruların nasıl?
Kedi alıştı mı onlara?
Bendee sizi çook özledim Bonusum çok az ödem kaldı oda zamanla geçermiş şükür ayaktayım desteksiz yürüyorum hamd olsun
Kızlarım iyi onlarda 6 ay 2 gün oldular çok minnoşlar
Kedi o dönemler arkadaşımdaydı zaten bonusum çok alışmışlardı şimdi zaten olsada bakamazmışım onada düzen filan çok kalmadı ama zamanla toparlayacağız gelecez beraber tempo yapacaz

kimler gelmiş hoş geldin canım nasılsın kızçelerin 6 aylık olmuş maşallah
benimde kızım hamile ikizleri olucak nasip olursa ikiside erkek

kimler gelmiş hoş geldin canım nasılsın kızçelerin 6 aylık olmuş maşallah
benimde kızım hamile ikizleri olucak nasip olursa ikiside erkek
Vallahi ablamm iyiyim çok şükür ama çok uykum var yorgunumGrupta onca insanız bir bakmıyonuz ki şu kız yatsın
Oyyy aslında soracaktım sana cinsiyetleri belli olmuştur diye paşalar geliyor
Sağlıklı kolaylıkla kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin ablacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…