yok kız eşimin köyüne gidicez nasip olursa kv ve kp için kuran okutucaz cuma günü oyüzden gidiyoruzpapatyamm abla sen nereye kız tatile mi
misafir ağırlamak hizmet etmek bencede sevap oluyodur, daha kaç gün kalıcaklar bu sıcaklardada biraz zor olur sürekli kapalı kıyafetlerle evde olmak bide erkek varsaHayırlı sabahlar
3 gündür eşimin kuzeni ve ailesi bizde. Kv şehir dışında olduğu için ben msiafir ediyorum ve o kadar yoruldum ki ayaklarım zonkluyor zaten ağrıyordu. Allah'ım sevap oluyordur inşallah yoksa üzülürüm bu kadar yorulmaua
Allah kolaylık versin SeroHayırlı sabahlar
3 gündür eşimin kuzeni ve ailesi bizde. Kv şehir dışında olduğu için ben msiafir ediyorum ve o kadar yoruldum ki ayaklarım zonkluyor zaten ağrıyordu. Allah'ım sevap oluyordur inşallah yoksa üzülürüm bu kadar yorulmaua
Olmaz mı sero Allah kolaylık versin lütfen ortapedik terliksiz durmaHayırlı sabahlar
Bende tatile sandımyok kız eşimin köyüne gidicez nasip olursa kv ve kp için kuran okutucaz cuma günü oyüzden gidiyoruz
hafta sonuna kadar ordayız ,
İnşallah abla neyse dinlenince geçiyor. Mısafır kızda buraya üyeymiş eğer görürse mesajı valla şikayet etmedim sadece yazdım öyle yoksa yine gelin başım üstüne hahahahmisafir ağırlamak hizmet etmek bencede sevap oluyodur, daha kaç gün kalıcaklar bu sıcaklardada biraz zor olur sürekli kapalı kıyafetlerle evde olmak bide erkek varsa
Aminn aminn pinhoşAllah kolaylık versin Sero
Misafir ağırlamak sevaptır, bu sıcakta hele, Allah mükafatlandırsın, bereket olsun size
Ay evet ya o da aklımda. Brn hep yalın ayak gezerdim o da etkiliyormuşOlmaz mı sero Allah kolaylık versin lütfen ortapedik terliksiz durma
tatile inşallah bu ayın sonuna doğru kalan izinimi kullanıcam annemlerin yanına gidicez kızımla torunumla 2 hafta kadarBende tatile sandım
Bendee sizi çook özledim BonusumTİnnoşumm özledik seninasılsın düzeldimi bacakların?
Yavruların nasıl?
Kedi alıştı mı onlara?
kimler gelmişBendee sizi çook özledim Bonusumçok az ödem kaldı oda zamanla geçermiş şükür ayaktayım desteksiz yürüyorum hamd olsun
Kızlarım iyi onlarda 6 ay 2 gün oldular çok minnoşlar
Kedi o dönemler arkadaşımdaydı zaten bonusum çok alışmışlardı şimdi zaten olsada bakamazmışım onada düzen filan çok kalmadı ama zamanla toparlayacağız gelecez beraber tempo yapacaz
Vallahi ablamm iyiyim çok şükür ama çok uykum var yorgunumkimler gelmişhoş geldin canım nasılsın kızçelerin 6 aylık olmuş maşallah
benimde kızım hamile ikizleri olucak nasip olursa ikiside erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?